Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(ZaliaMeta @ 2011 08 18, 20:45)
Apčy, o kokį šepetėlį naudojat šiom pudrom?  smile.gif

Iš Everyday minerals flat top brush arba iš ecotools mineral powder brush
Atsakyti

Beje ar toms, kam teko pirkti braskese nekilo jokiu nesusipratimu? man kazkodel uzsalde pinigus bet CS teigia jog jie ju negauna ir uzsakymo issiusti negali sad.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 rugpjūčio 2011 - 10:12
Sveikos merginos,

nusipirkau Bare Escentuals Medium Beige mineralinę ir kažkokio gyvumo man trūksta naudojant ją, toks pabalęs, be gyvumo veidas g.gif Kaip patartumėte taisyti padėtį? Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 19, 19:39)
Sveikos merginos,

nusipirkau Bare Escentuals Medium Beige mineralinę ir kažkokio gyvumo man trūksta naudojant ją, toks pabalęs, be gyvumo veidas  g.gif  Kaip patartumėte taisyti padėtį? Būčiau dėkinga už patarimus  4u.gif

bronziku, skaistaliukais mirksiukas.gif

mergaitės, o kuri spalva vos tamsesnė už medium beige, bet tokia pat neutrali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 21:11)

mergaitės, o kuri spalva vos tamsesnė už medium beige, bet tokia pat neutrali  ax.gif

Medium dark. Nuotraukoj ji atrodo gerokai tamsesnė, bet kaip yra iš tiesų nežinau, turiu tik medium beige. Šiaip man atrodo, kad galėtų jie išleist dar vieną, tarpinį atspalvį, tarp šių dviejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 19 rugpjūčio 2011 - 20:39
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 20:11)
bronziku, skaistaliukais  mirksiukas.gif

mergaitės, o kuri spalva vos tamsesnė už medium beige, bet tokia pat neutrali  ax.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(apčy @ 2011 08 19, 20:38)
Medium dark. Nuotraukoj ji atrodo gerokai tamsesnė, bet kaip yra iš tiesų nežinau, turiu tik medium beige. Šiaip man atrodo, kad galėtų jie išleist dar vieną, tarpinį atspalvį, tarp šių dviejų.

Vat ir aš Mesium beige turiu, bet vasarą man dar ir per šviesi ji, kažin jei pamaišyčiau kartu su medium dark? g.gif O žiemą tik beige naudoti man gerai turėtų būti.
Atsakyti
Sveikutės, gal aš truputėlį ne į temą, bet tikiuosi pagalbos. Ar kuri iš jūsų galėtų patarti man dėl žalio maskuotojo ? Nežinau kurį geriau įsigyti ar iš bare x minerals ar iš bare bare escentuals. Gal apskritai naudojusios maskuotoją gali pasakyti kaip jis veikia ? Turiu tokią problemą- dažnai raustančius žandukus. Kai sušylu ar tenka susijaudinti, susigėsti, jie parausta. Tai gan erzina, todėl norėčiau raudonį paslėpti. Ar man padėtų šis maskuoklis ? Rašo kad jis paslėpia raudonį, bet ar iš tiesų viekia ? Ačiū už pagalbą : )
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 20, 07:10)
Ačiū  4u.gif
Vat ir aš Mesium beige turiu, bet vasarą man dar ir per šviesi ji, kažin jei pamaišyčiau kartu su medium dark?  g.gif  O žiemą tik beige naudoti man gerai turėtų būti.

Nepatarciau maisyti Medium Beige ir Medium Dark. Drauge maise-gavosi tokia keista purvina spalva ant veido. Bet gal cia ir veido spalvos priklauso g.gif . Jei sugalvosite, tai bandykite susimaisyti vienam kartui.
O medium spalvyte labai pagyvina BM Warmth bronzatas 4u.gif . Gal jis kiek tamsumo ir Medium Beige suteiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 20, 16:07)
Nepatarciau maisyti Medium Beige ir Medium Dark. Drauge maise-gavosi tokia keista purvina spalva ant veido. Bet gal cia ir veido spalvos priklauso g.gif . Jei sugalvosite, tai bandykite susimaisyti vienam kartui.
O medium spalvyte labai pagyvina BM Warmth bronzatas 4u.gif . Gal jis kiek tamsumo ir Medium Beige suteiktu g.gif

Ačiū už patarimą aciuks.gif Gal tada pasuosiu, jau rudenėja, tuoj pabals veidas ir užteks to tamsumo g.gif Šiandien žiūrinėjau žiūrinėjau, rinkausi tarp šio bronzato ir skaistalų, tik skaistalų n spalvyčių yra, man vėl sunku iš paveiksliukų rinktis doh.gif Reikia tada tikrai tą brozatą prigriebti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 21 rugpjūčio 2011 - 19:41
QUOTE(kregzde @ 2011 08 21, 20:38)
Ačiū už patarimą  aciuks.gif    Gal tada pasuosiu, jau rudenėja, tuoj pabals veidas ir užteks to tamsumo  g.gif Šiandien žiūrinėjau žiūrinėjau, rinkausi tarp šio bronzato ir skaistalų, tik skaistalų n spalvyčių yra, man vėl sunku iš paveiksliukų rinktis  doh.gif  Reikia tada tikrai tą brozatą prigriebti  4u.gif

Maciau ta bronzata kazkas SM isparduotuveje pardavineja uz patrauklia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 22, 09:00)
Maciau ta bronzata kazkas SM isparduotuveje pardavineja uz patrauklia kaina.

Ačiū labai 4u.gif , vakar feelunique.com prigriebiau jau, nes dabar šiokios tokios pas juos akcijos, tai pasinaudojau proga. Ir paėmiau dar BE lūpdažį, tik irgi sunkiai spalva rinkosi iš paveiksliukų, na tikiuosi, kad tiks biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti BE tušų. Pabandymui užsisakiau šį dviejų tušų rinkinuką:
user posted image
Tai turbūt mano metų atradimas biggrin.gif Po savaitės naudojimo galiu pasakyti, jog abu tušai nuostabūs - šepetėliai patogūs, padažo ryškiai, lygiai, nesigumuliuoja, netrupa, netepa paakių. Net per lietų perbėgus nieko nenutiko smile.gif Iki šiol dažniausiai naudodavau ir labai mėgau Maxfactor False Lash Effect tušą, tai lyginant su juo abu BE tušai suteikia praktiškai tą patį efektą thumbup.gif Būtinai vėliau užsisakysiu ir įprasto dydžio pakuotes.
Atsakyti