Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

o kazin tada kai golden fair arba light? nebus kazin pergeltonos?ar geriau bandyt fairly light?gal kas esat bande sitas spalvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 28, 13:50)
būtent medium spalvą atsargiai pirkit, nes ji gerokai rausva. Man asmeniškai labai negražiai ant veido atrodė, ir vienai pažįstamai taip pat. Pirkau per naujo medium beige, nuostabi spalva ne super šviesiai bet jokiu būdu ir ne tamsiai odai.

Pritariu del rausvumo, net ir bandant i Medium spalva iberti Fairly Light ar Light spalvos, pasidaro toks rausvas purvinas atspalvis.
O stai jeigu Medium beige spalvyte kiek tamsoka, tai su Fairly Light labai gerai galima pasikoreguoti atspalvi.
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 07 28, 14:29)
o kazin tada kai golden fair arba light? nebus kazin pergeltonos?ar geriau bandyt fairly light?gal kas esat bande sitas spalvas? 4u.gif

Light tikrai turi geltonumo pakankamai. Ji nera i tamsuma, o tik tonu gelsvesne nei Fairly Light. As rudeni/ziema naudoju Fairly Light, o vasara, kaip siek tiek idegu naudoju Medium Beige. Jeigu kazkuriuo momentu pasirodo, kad viena is pudru per sviesi, ar per tamsi, tai jas siek tiek pamaisau.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 07 28, 14:24)
o tu sviesiaode?ar tokia prie tamsesniu? paveiksliuke paziurejus tai medium beige tpokia tamsesne g.gif
galvoju ta matte pabandyt, kazin ji nekemsa poru? nes originals tai man poras kimso? esu sviesi tai nzn kokia spalva bandyt  g.gif

nesu aš baltaodė, bet ir ne ruda. Man porų nekemša original. O Typhoon Morakot labai gerai parašė dėl spalvų maišymo. Aš taip pat rudenį pirksiu fairly light ir esant reikalui pamaišysiu. smile.gif
Atsakyti
Hmmm. gal man tą light pasilikt rudeniui, nes būsiu šviesesnė g.gif
O jūs tepat ant viršaus veil?
Atsakyti
Visgi neatsispyriau ir užsisakiau taip išgirta Original Foundation (Fairly Light) labai knitei išbandyti, ir tikiuosi su spalva neprašoviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 15:50)
Visgi neatsispyriau ir užsisakiau taip išgirta Original Foundation (Fairly Light) labai knitei išbandyti, ir tikiuosi su spalva neprašoviau g.gif

Nesijaudinkite, tikrai neprasovete. Sakyciau, kad tai bene universaliausia spalva. Jeigu bus sviesoka-su bronzatu lengvai spalva pakoreguosite. Jeigu, vistik, pasirodytu tamsoka (nors abejoju, ar vasara sis dalykas gresia g.gif )-siek tiek pasviesinti galima su Bare Minerals Veil'u.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 01, 21:25)
Nesijaudinkite, tikrai neprasovete. Sakyciau, kad tai bene universaliausia spalva. Jeigu bus sviesoka-su bronzatu lengvai spalva pakoreguosite. Jeigu, vistik, pasirodytu tamsoka (nors abejoju, ar vasara sis dalykas gresia g.gif )-siek tiek pasviesinti galima su Bare Minerals Veil'u.

Jūs teisi neprašoviau su spalva. Gavau siuntinuka ir išbandžiau, tai pirmas ispudis kad ji man čiut šviesoka,bet labai nežymiai, lengvai galima patamsint smile.gif. Pati spalva tai sakyčiau graži nei rausva nei geltona, na man patiko. Vaizdas su ja patinka, tokia lyg čiut švytinti, na veidukui duoda gyvybės. Bus matyt kaip laikysis ir kaip veidas į ją reguos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 17 rugpjūčio 2011 - 10:34
Aš dar turiu klausimą - o tai Matte nekaip maskuoja? Man dilema - ir taukuota esu, ir maskuot turiu ką biggrin.gif Kaip išsirinkti... Ir dar- kuris čia šepetys toms pudroms tinkamiausias (iš BE kolekcijos)?
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2011 08 18, 12:20)
Aš dar turiu klausimą - o tai Matte nekaip maskuoja? Man dilema - ir taukuota esu, ir  maskuot turiu ką  biggrin.gif  Kaip išsirinkti... Ir dar- kuris čia šepetys toms pudroms tinkamiausias (iš BE kolekcijos)?

Man Matte maskavo netgi geriau, o ir su maskavimo sepeteliu pamaskuot galejau labiau kaikurias vietas, nes su Original kur daugiau maskuoji ten ir blizgiau (bent man) ax.gif
Atsakyti
Aš dar turiu klausimą - o tai Matte nekaip maskuoja? Man dilema - ir taukuota esu, ir  maskuot turiu ką  biggrin.gif  Kaip išsirinkti... Ir dar- kuris čia šepetys toms pudroms tinkamiausias (iš BE kolekcijos)?

Turiu ir original ir matte. Tiek maskavimu, tiek matiškumo laikymu didelio skirtumo tarp jų aš nematau. Skirtumas tik tas, kad original suteikia lengvą švytėjimą.
Dėl BE šepetėlių, tai nepatarsiu, nepatinka man jie, per šiurkštūs.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 08 18, 17:55)
Turiu ir original ir matte. Tiek maskavimu, tiek matiškumo laikymu didelio skirtumo tarp jų aš nematau. Skirtumas tik tas, kad original suteikia lengvą švytėjimą.
Dėl BE šepetėlių, tai nepatarsiu, nepatinka man jie, per šiurkštūs.

Apčy, o kokį šepetėlį naudojat šiom pudrom? smile.gif
Atsakyti

As naudoju Full Flawless face. Esu patenkinta kaip padengia pudra. Is pradziu atrode, kad sepetelis kiek siurkstokas, bet po kiek laiko siurkstume nebeliko. Kazkaip suminkstejo sereliai.
Atsakyti