Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Twinklyte @ 2011 07 13, 23:36)
turiu originals,o kuo skiriasi veil nuo matte?

Viskuo biggrin.gif Veil yra uzbaigimui, permatoma, o Matte - pudra, tas pats kaip Original, tik neturi svytejimo, yra visiskai matine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 14, 00:11)
Viskuo biggrin.gif Veil yra uzbaigimui, permatoma, o Matte - pudra, tas pats kaip Original, tik neturi svytejimo, yra visiskai matine 4u.gif

Taip ir galvojau tik nebuvau tikra smile.gif tai veil tiesiog kaip fiksuojama pudra ar ne? o matte naturalaus matiskumo ar neperdaug numatina?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2011 07 14, 18:16)
Taip ir galvojau tik nebuvau tikra smile.gif tai veil tiesiog kaip fiksuojama pudra ar ne? o matte naturalaus matiskumo ar neperdaug numatina?

Taip, kaip fiksuojamoji, neleidzia islysti blizgesiui ir pan., pudra ilgiau laikosi smile.gif Matte tikrai naturalaus matiskumo, kaip kad pas visas merginas turincias normalu odos tipa, kad buna oda - toki efekta duoda. Siaip labai faina, bet spalvos biski skirias nuo Original, todel nepirksiu antra karta manau, nors gal tik man cia taip unsure.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš išbandyti BM Foundation, tik dvejoju dėl spalvos. Esu lietuviškai pilka, oda prie šviesenių, bet dabar vasara, o mano veidas įdega gan greit ir švelniai rudai. Kaip manot, ar tiks Medium Beige?
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2011 07 16, 14:08)
Nusprendžiau ir aš išbandyti BM Foundation, tik dvejoju dėl spalvos. Esu lietuviškai pilka, oda prie šviesenių, bet dabar vasara, o mano veidas įdega gan greit ir švelniai rudai. Kaip manot, ar tiks Medium Beige?

Turėtų tikti manau, man šita lentelė labai padėjo kai rinkausi 4u.gif

user posted image

Labai čia aiškiai suskirstyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2011 07 16, 14:08)
ir as tokio tipo, pasirinkau Medium beige ir atrodo pasirinkau tinkamai. Bent jau kosmetikos parduotuveje mane pora kartu uzklause su pudra esu ar be blush2.gif
Atsakyti
Žinokit, nusipirkau ir aš tą pudrą, tačiau nusivyliau... Nežinau kas ne taip, ar nemoku užsitept, ar spalvą blogą pasirinkau (ėmiau light) doh.gif Jokio efekto nematau (jokių pamaskavimų, spalvos sulyginimo) Prieš tai turėjau Artdeco mineralinę, su ja veidas vos ne tobulas buvo
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 07 28, 08:50)
Žinokit, nusipirkau ir aš tą pudrą, tačiau nusivyliau... Nežinau kas ne taip, ar nemoku užsitept, ar spalvą  blogą pasirinkau (ėmiau light) doh.gif Jokio efekto nematau (jokių pamaskavimų, spalvos sulyginimo) Prieš tai turėjau Artdeco mineralinę, su ja veidas vos ne tobulas buvo

Gal permazai sepetelis uzkabino? g.gif Su original formules foundation neturetu buti tokiu bedu. Jeigu formule Matte, tai ji gal kiek ir prasciau maskuoja, sunkiau dengiasi. Pabandykite dar karta ir labai rekomenduociau naudoti ploscia sepeteli, kad geriau pudra ant veido gultu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 07 28, 10:21)
Gal permazai sepetelis uzkabino? g.gif Su original formules foundation neturetu buti tokiu bedu. Jeigu formule Matte, tai ji gal kiek ir prasciau maskuoja, sunkiau dengiasi. Pabandykite dar karta ir labai rekomenduociau naudoti ploscia sepeteli, kad geriau pudra ant veido gultu 4u.gif .

Tepu su Bare Escentuals šepeteliu ir nemažą kiekį mirksiukas.gif Matte net nebandysiu, bijau, kad pasausins odą. visgi manau, kad per šviesią spalvą išsirinkau, nors kai žiūrėjau medium, tai man tamsoka atrodė
Atsakyti
būtent medium spalvą atsargiai pirkit, nes ji gerokai rausva. Man asmeniškai labai negražiai ant veido atrodė, ir vienai pažįstamai taip pat. Pirkau per naujo medium beige, nuostabi spalva ne super šviesiai bet jokiu būdu ir ne tamsiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 liepos 2011 - 12:50
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 28, 13:50)
būtent medium spalvą atsargiai pirkit, nes ji gerokai rausva. Man asmeniškai labai negražiai ant veido atrodė, ir vienai pažįstamai taip pat. Pirkau per naujo medium beige, nuostabi spalva ne super šviesiai bet jokiu būdu ir ne tamsiai odai.

o tu sviesiaode?ar tokia prie tamsesniu? paveiksliuke paziurejus tai medium beige tpokia tamsesne g.gif
galvoju ta matte pabandyt, kazin ji nekemsa poru? nes originals tai man poras kimso? esu sviesi tai nzn kokia spalva bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 07 28, 14:24)
o tu sviesiaode?ar tokia prie tamsesniu? paveiksliuke paziurejus tai medium beige tpokia tamsesne g.gif
galvoju ta matte pabandyt, kazin ji nekemsa poru? nes originals tai man poras kimso? esu sviesi tai nzn kokia spalva bandyt  g.gif

jei labai šviesi esi - netiks ax.gif
aš pati turiu beige, tai man tinka, vasarą aišku noris tamsesnės, bet su bronziku parudinus - super ax.gif o šviesi aš nesu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 28 liepos 2011 - 13:27