Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(kregzde @ 2011 06 25, 17:00)
Susitikom vėl  lotuliukas.gif  Žinok ir aš užsisakiau, bijau, kad nesidažysiu kasdien aš, bo bais tingiu valytis ją kas vakarą  blush2.gif

wub.gif as kaip ir Davija(labukas) .. pudravaus per sventes )) Bet kai nusipirkau mineraline paudryte, tai dabar kiekviena diena pasipudruoju biggrin.gif TIKRAI))) Bet super smile.gif
Atsakyti
o as labai susizavejus atsiliepimais nuejau i parduotuve, mane pardaveja papudravo ir grizus pamaciau tokias raudonas demes issausejusias, kurios dar kita diena pasiliko.. ar galima buti alergiskai butent mineralinei pudrai? arba dar galimas variantas, kad ant to sepetelio kokiu alergenu buvo, neaisku, kelinta per diena mane ten pudravo.
Atsakyti
Jei su BE original pudravo, tai gal esat alergiska Bismutui. Cia ne vienai taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 26, 12:07)
Jei su BE original pudravo, tai gal esat alergiska Bismutui. Cia ne vienai taip buvo

o varge, o cia visose mineralinese pudrose tas ingredientas yra? g.gif
Atsakyti
ne
Atsakyti
Kaip ir Balalaika sake, ne visose. Nesu bandzius kitos mineralines, kur butu sis ingredientas, visose jo nebudavo (EM, Lily Lolo, BxM ir t.t.). Bet man turbut butent BE ir patinka del Bismuto, kad jis duoda pudrai ta tokia kremine tekstura, ko kitose man labai truksta doh.gif Nesu jam alergiska cool.gif
Atsakyti
O kur parduotuvese ja galima pabandyt?
Atsakyti
Lietuvoj niekur.
Atsakyti
Pagaliau įsigijau originalų Bare Escentuals šepetėli pudrai ir negaliu atsistebėti skirtumu lyginant su paprastu Droge pirktu šepetėliu doh.gif Visai kitas dengimas, maskavimas, isnaudojamas pudros kiekis thumbup.gif Jei kazkas abejoja reikia originalaus šepetėlio ar ne, tai dabar galiu atsakyti, kad jis būtinas, kitaip nebus tokio efekto, koks jis turi būti thumbup.gif
Atsakyti
Esu tamsaus gymio, paprastai pudras (priklausomai nuo žymėjimo) perku 3 nr. ar medium/medium beige atspalvio. Svarstau pirkt BM Original pudrą ir svarstau, kurį atspalvį rinktis ar Medium beige (pagal aprašymą turėtų tikti, bet paveiksliuke atrodo šiek tiek per šviesi), ar Medium dark (ši bijau, kad gali būti per tamsi).
Gal kas patars, kurį atspalvį rinktis?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 07 12, 23:44)
Esu tamsaus gymio, paprastai pudras (priklausomai nuo žymėjimo) perku 3 nr. ar medium/medium beige atspalvio. Svarstau pirkt BM Original pudrą ir svarstau, kurį atspalvį rinktis ar Medium beige (pagal aprašymą turėtų tikti, bet paveiksliuke atrodo šiek tiek per šviesi), ar Medium dark (ši bijau, kad gali būti per tamsi).
Gal kas patars, kurį atspalvį rinktis?

Geriau sviesesne mirksiukas.gif veida visad galima patamsint 4u.gif
Atsakyti
turiu originals,o kuo skiriasi veil nuo matte?
Atsakyti