yra ženkliukas 12mėn. nuo atidarymo, tačiau sausi produktai negenda, nesuges ir po 5 metų. Kaip ir šėšėliai.
Balalaika- ar apie sita naujo leidimo kalbi? http://www.bareescen..._SUB_FOUNDATION
apie šią, su uždaromomis skylutėmis:
Mergaitės, dar gimė klausimuks Gal pasakysite keliems kartams maždaug užtenka šio rinkinuko?
http://www.feeluniqu...it-Medium-Beige
http://www.feeluniqu...it-Medium-Beige
1 gramo pudros užtenka maždaug menesiui. Dėl kitų produktų nežinau, bet pirma pagalvokit ar verta tą rinkinį pirkti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 20, 16:30)
1 gramo pudros užtenka maždaug menesiui. Dėl kitų produktų nežinau, bet pirma pagalvokit ar verta tą rinkinį pirkti
Na aš analizuojuosi Kiekiai maži, kiek skaičiau, tai tas Veil Finishing Powder nebūtinas, o Concealer gal ir nieko maskavimui būtų Šepetukai turbūt normaliam indeliui jau bus nepatogūs, nes mažiukai Balalaika, ačiū už konsultacijas
Ai turėjau aš ir tą veil, bet pardaviau, visiškai nereikalingas daiktas man pasirodė, o dėl maskuoklio tai nežinau, pirmiausia, gal foundation išbandykit, man tai ji pakankamai viską maskuoja. O sakot pudrų beveik nenaudojat, man asmeniškai visada gražiau veidas atrodo papudruotas, lygesnis, skaistesnis, juolab, kad tai natūralus produktas, o ir laiko pasidažymas neatima, vos kelios minutės.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 20, 16:47)
Ai turėjau aš ir tą veil, bet pardaviau, visiškai nereikalingas daiktas man pasirodė, o dėl maskuoklio tai nežinau, pirmiausia, gal foundation išbandykit, man tai ji pakankamai viską maskuoja. O sakot pudrų beveik nenaudojat, man asmeniškai visada gražiau veidas atrodo papudruotas, lygesnis, skaistesnis, juolab, kad tai natūralus produktas, o ir laiko pasidažymas neatima, vos kelios minutės.
Reiks taip ir padaryti, aš tingiu kasdien tą pudrą valytis , o ir oda mano probleminė, baisoka, kad dar labiau kimšis poros, nors va skaičiau šioje temoje, kad kažkam padėjo, spuogiukų apmažėjo Perėjau ant natūralių prausiklių, kremų, tai dabar išvis vos ne visas veidas spuogiukais pamėtytas
ieskausi mineralines pudros kokie atsiliepimai apie bare minerals esesuals juodoj dezutej ???kaip ji dengiasi ar tinka misriai odai?
pati geriausia iš visų naudotų. Tinka mišriai odai.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 20, 16:30)
Rinkini pirkti verta. Paskaiciavau kiek kainuotu tokie mazi kiekiai. Suma gaunasi panasi, kiek tas rinkinukas ir kainuoja. Plius gauni nemokamus sepetelius. Kaip tik pirksiu dabar si rinkinuka, nes labai noriu isbandyti Veil ir Concealer.
Ar bande kuri Concealer? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(kregzde @ 2011 06 20, 08:56)
P.S. Beskaitydama užsimaniau mineralinės pudros, nors beveik nesipudruoju O kažin koks jos galiojimo laikas, jei tarkim aš pudruojuosi tik per šventes
kregzdute, as ir pudravaus per sventes Bet kai nusipirkau sia paudryte, tai dabar kiekviena diena pasipudruoju Man ji ziauriai patinka, vien tik pliusai... (gal visos mineralines tokios geros, ar cia taip pataikiau iskart ant geros - nezinau )