Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

Vis laika naudoju Medium Beige spalvyte, bet dabar ji man lyg ir per sviesi. Gal bandet kokia panasia spalvyte, bet vos tamsesne? Nenoriu, kad butu i rausvuma.
Atsakyti
O ar vertas demesio sis maskuoklio sepetelis, maximum coverage?

user posted image

Bei kaip jums Warmth? Ar naudojat? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 13, 22:12)
O ar vertas demesio sis maskuoklio sepetelis, maximum coverage?

user posted image

Bei kaip jums Warmth? Ar naudojat?  4u.gif  blush2.gif

labai geras sepetelis mirksiukas.gif
ir warmth naudoju, o kaip be jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 14, 09:05)
labai geras sepetelis  mirksiukas.gif
ir warmth naudoju, o kaip be jo? biggrin.gif

O kai tepat su juo BE Original mineraline pudryte maskavimui ar nebuna ta vieta blizgesne? Nes man taip buna, tik naudoju kitoki sepeteli.

Warmth naudojat kaip bronzanta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 14, 12:06)
O kai tepat su juo BE Original mineraline pudryte maskavimui ar nebuna ta vieta blizgesne? Nes man taip buna, tik naudoju kitoki sepeteli.

Warmth naudojat kaip bronzanta?  blush2.gif

buna uzmaskuota wink.gif niekas neblizga ax.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
man tas šepetukas nieko vertas. schmoll.gif
O ar dar kuri pastebėjot, kad skiriasi tekstūra senos versijos, ir naujos. Aš labai patenkinta naująja, original wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 06 14, 13:13)
buna uzmaskuota wink.gif niekas neblizga  ax.gif

taip 4u.gif

Man tai tepant su maskavimo sepeteliu original formule, tose vietose matosi kad blizgiau yra, ypac jei ant nosies ka nors noriu pamaskuot, turiu butinai imti koki matini maskuokli g.gif galvoju gal tada sepetelis kaltas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 14, 14:51)
man tas šepetukas nieko vertas. schmoll.gif
O ar dar kuri pastebėjot, kad skiriasi tekstūra senos versijos, ir naujos. Aš labai patenkinta naująja, original  wub.gif

Kodel nepatiko? blush2.gif

O kuo skiriasi? As dar tebeturiu seno leidimo pudra, kur dezute be to uzsifiksuojancio indelio ax.gif na tik Matte turiu su naujuoju indeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 14 birželio 2011 - 14:04
naujoji original lyginant su senąja yra drėgnesnė, jei taip galima pasakyt, geresnis maskavimas, ir ne tokia blizgi.
Atsakyti
Mergiukai. o kada ta Warmth reikia tept? Jau po veilo ar kada? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Balalaika, o kokia spalva dabar naudoji? Failry Light? As vis neapsiprendziu biggrin.gif Su Medium Beige veidas grazesnis, bet turiu papudruot ir kakla, o su failry Light kaip ir viskas gerai, bet truksta kazkokio gyvumo veidui g.gif Kazin kaip Fairly Medium arba Medium spalva? Gal kas bandete blush2.gif Nera rozines akivaizdziai bei kaip maskuoja? Nes skaiciau, kad butent Medium maziau maskuodavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 17, 14:07)
Balalaika, o kokia spalva dabar naudoji? Failry Light? As vis neapsiprendziu biggrin.gif Su Medium Beige veidas grazesnis, bet turiu papudruot ir kakla, o su failry Light kaip ir viskas gerai, bet truksta kazkokio gyvumo veidui  g.gif  Kazin kaip Fairly Medium arba Medium spalva? Gal kas bandete  blush2.gif  Nera rozines akivaizdziai bei kaip maskuoja? Nes skaiciau, kad butent Medium maziau maskuodavo  g.gif

šiuo metu naudoju medium beige, nes esu įdegusi šiek tiek, kaklo pudruoti nereikia, spalva tiesiog ideali, o dar naujo leidimo pudra, tai išvis fantastika, seno leidimo taip tikrai nesidengdavo gražiai.
Medium buvau parsisiuntus, nesenai, pardaviau, nes man per rožinė, negražiai atrodė, kaip paršo veidas. vėlesniam rudeniui galvoju apie light, bet bijau, kad nebūtų geltona, arba fairly light, bet nenoriu super šviesios, galėtų dar kokia spalva atsirasti tarp medium beige ir fairly light su neutraliu atspalviu, be jokių pink ar yellow

QUOTE(Saulė7 @ 2011 06 17, 16:53)
Sveikos merginos wink.gif
o is kur siunciates BE pudryte? Is kur pigiausia yra siustis, ar geriau per tarpininkus uzsisakineti?

aš siunčiuosi iš feelunique, ateina greitai, siuntimas nemokamas, dar 10proc nuolaida. Su tarpininkėm nieko bendra nenoriu turėti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 19 birželio 2011 - 20:36
Sveikos merginos,

perskaičiau visą temą, bet neradau informacijos apie tokį daikčiuką:
http://www.feeluniqu...elid-Primer-3ml

Šešėlių pagrindas, gal kas bandėte? Ar patiko, ar verta turėti? Kažin jis visus šešėlius prilaikytų, ar tik mineralinius? g.gif

P.S. Beskaitydama užsimaniau mineralinės pudros, nors beveik nesipudruoju doh.gif O kažin koks jos galiojimo laikas, jei tarkim aš pudruojuosi tik per šventes biggrin.gif

Didelis dėkui atsakiusioms sunglasses2.gif
Atsakyti