Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(jaguarka @ 2011 03 07, 15:47)
man matte truputuką tikrai pasausina, ypač tas jaučiasi šaltomis dienomis, kai ir taip veido oda nėra patenkinta. O ant sausos odos matte nelabai gražiai gula. Bet aš asmeniškai dėl to nepergyvenu. Jei oda pasausėjus, tepu lengvo kremuko ir gerai.

Visgi uzsisakiau originalia golden medium - tikiuosi, tiks spalva g.gif Ir isvis tikiuosi, tiks ji man - drauge ispeike, jai visai nepatiko, netiko ir t.t. doh.gif Na, bet man vis tiek rupi pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 03 16, 10:47)
Visgi uzsisakiau originalia golden medium - tikiuosi, tiks spalva  g.gif Ir isvis tikiuosi, tiks ji man - drauge ispeike, jai visai nepatiko, netiko ir t.t.  doh.gif Na, bet man vis tiek rupi pabandyti  ax.gif

O man si spalvyte labai grazi wub.gif . As taip tap galvoju ka db pirti ar kartoti golden medium, ar light (nes ta light spalva kiek ziuriu irgi i geltonuma).
O gal kas noretu pasidalinti LIGHT IR GOLDEN MEDIUM spalvytem, nereiketu siustis man po pilna blush2.gif
Buciau labai dekinga, jei ka i AZ 4u.gif
Atsakyti
Is bare minerals turiu i.d. SPF 20 multi tasking face Bisque spalvos, pirkau kad naudot kaip primeri seseliams ir paakiu maskuokli. Kaip paakiu maskuoklis man nepatinka, spalva nelabai tinka+isryskina rauksleles, o kaip seseliu pagrindas, liuks thumbup.gif: seseliai issilaiko visa diena, nu, gal isskyrus mac'ai nenori laikyt labai ilgai biggrin.gif
Dar turiu flawless definition tusa, tai cia kaip kokia diena su juo iseina pasidazyt. Ilgina neblogai, bet man kartais lipina blakstienas, nors turetu atskirti, reik stengtis nepakabinti daug tuso. ax.gif
Atsakyti
Gavau ir as savo BE pudryte Golden Medium spalvos... Netiko unsure.gif Tamsoka... Vasara gal gerai butu, bet kol kas man truputi per tamsi. Pats atspalvis labai geras, tikriausia reikes uzsisakyt Golden Fair g.gif Bet kad nebutu per sviesi g.gif
Atsakyti
gal kas galėtų įmesti realią foto BM fair spalvos? labai domina, esu LABAI šviesi, tad nesinori prašauti, nenorėčiau kad būtų labai rožinė, geriau tokia neutrali. Gal visgi kas įmes foto, ar nufotografuos saviškę? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat šio gamintojo lupdažius? Įdomu, ar nesausina lūpų, kaip dengiasi ir kaip laikosi. Internete labai gražiai atrodo, jau prisireikė, nors šiaip lūpų dažų beveik nenaudoju doh.gif
Atsakyti
Aš pirkau feelunique.com
sau Golden fair, sesei - golden medium.

Man tinka, bet norėčiau truputį tamsesnės.... dabar laukiam sesers, žiūrėsiu kaip spalva ax.gif
Atsakyti
naudoju BE pudrytes jau 2metus.norejosi isbandyt kazka naujo,kremines pudras-bet vistiek vis lieku prie BE pudru 4u.gif neseniai pirkau matte pudra ir iprasta,tai matte nepatiko doh.gif tikrai sausina veiduka g.gif
Atsakyti
Cia kaip kam, man nesausina, nors oda linkus netgi labai dehidratuoti. Neisryskina pasausejimu, bet spalva nera tobula man g.gif
Atsakyti
Mano oda riebi, bet BE origilal sausina g.gif jaučiu tik pasipudravus, kad pradeda traukti.

Beje, pirmus naudojimus man ji visai nepatiko.. schmoll.gif prastai dengia, matosi pudros žymės ant veido unsure.gif bet kuo toliau, tuo vis geriau. Manau, reikia priprasti, nes ir su nauju tušu pirmus kartus nemoku dažytis, kol ranka neįpranta doh.gif

Tikiuosi ryt poryt sulauksiu BE golden medium, labai norisi pabandyti, gal geriau tiks nei golden fair
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 24, 14:37)
Sudomino ši kosmetika, gal galite patarti iš kur geriausia siųstis?  4u.gif  labiausiai domina šėšėliai ax.gif

pigiausiai man teke matyt www.feelunique.co.uk, jei neklystu, siuntimas is ten nemokamas. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man po BE mineraliniu visos krempudros kaip kaukes jauciasi ant veido, na, nebent koki krema su spalva dar galima naudot, visa kita atrodo per sunku ant veido biggrin.gif

i 
Ištrintas skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugpjūčio 2011 - 10:52