Tas pats ir man... bet Mineral Veil tikrai pagerina situaciją, jei dar nebandėt, pabandykit, o gal bus geriau
QUOTE(jaguarka @ 2010 10 18, 18:15)
Tas pats ir man... bet Mineral Veil tikrai pagerina situaciją, jei dar nebandėt, pabandykit, o gal bus geriau
Bandziau, is pradziu labai tiko, bet dabar kazkaip jokio poveikio, manau teks mineraline iskeisti i kremine
Dar galit bandyt visokias emulsijas, bet čia jau Veido Matiškumo temoje daugiau info.
Mergaites, gal kuri naudojote BUXOM lupu blizgesius ir galite pasakyti, ar juose yra plaukiojanciu blizguciu??
Atrodo, susidraugavom su BE Matte. Blizgesio aišku ilgam nesulaiko, bet bendrai kasdieniam greitam makiažui kaip tik
QUOTE(damselfly @ 2010 10 27, 17:38)
Mergaites, gal kuri naudojote BUXOM lupu blizgesius ir galite pasakyti, ar juose yra plaukiojanciu blizguciu??
Visi blizgiai gana skirtingi...
As turiu kelis Buxom blizgius...vienas Sandy - tai laaabai mazulyciai blizguciai viduj, o siaip ju praktiskai nesimato...uzsitepus visai nesimato blizguciu, tik slapiai blizgancios lupos..
Kitas blizgis - Sugar - ten truputi didesni blizguciai, bet uzsitepus ju irgi nesimato realiai..
O tokiu stambiu blizguciu plaukiojanciu bent jau tuose, kur bandziau blizgius, nera
Visada naudodavau tik krempudra. Bet girdejau daug pagiru siai pudrytei, tai susigundziau ir as nusipirkti. Pirkau Original. Pradzioje neypatingai suzavejo, gal nemokejau paskirstyti ant veido, pasirode, kad nelabai maskuoja. Bet kuo ilgiau ja naudoju, tuo man labiau ji patinka Veidas labai lygus, skaistus atrodo, ismokau jau ir uzmaskuoti demeles jei reikia. Man geriausias pliusas sios pudrytes, kad ji ant veido visa diena issilaiko. Didziausias minusas kaina ir kad uztenka jos ne taip ilgai kaip tikejausi.
Kur perkat? Kur geriausios kainos? As pati siunciausi is cia.
Kam reikalingas tas Veil ? Ka jis daro?
Kur perkat? Kur geriausios kainos? As pati siunciausi is cia.
Kam reikalingas tas Veil ? Ka jis daro?
Dengiant veidą ir dekolte sritį mineraline pudra, naudojamos trys pagrindinės priemonės:
1. Concealer - skirtas užmaskuoti smulkiems odos defektams (spuogeliams, paraudimams, patamsėjusiems paakiams ir pan.) Naudoju BE concealer kartu su tam skirtu BE šepetėliu ("Maximum coverage concealer brush"). Viską užmaskuoju tiesiog nepriekaištingai
2. Pagrindinė pudra (foundation). Naudoju savo veido spalvai tinkančią pudrą kartu su "kabuki" šepetėliu.
3. Veil - skirtas pabaigti makiažą. Ši priemonė nesuteikia jokios spalvos, ji veikia kaip "talkas", t. y. padeda išlaikyti nepriekaištingą makiažą visą dieną, absorbuoja odos per dieną išskiriamus riebalus. Dienos bėgyje, jei pastebiu, kad ima blizgėti "T zona", iš rankinės išsitraukiu "Flaless application face brush" šepetėlį su "veilu" ir puikiai ištaisau padėtį
Na, o be šių trijų priemonių, kurios, bent jau man, yra būtinos formuojant bet kurį makiažą, prasideda žaidimai ir kūryba "Foundation" neretai maišau su kitomis priemonėmis, priklausomai nuo to, kokio rezultato noriu. Dažnai kartu su pudra naudoju "clear radiance" arba "warmth".
Žodžiu, čia jau skonio ir poreikio reikalas
1. Concealer - skirtas užmaskuoti smulkiems odos defektams (spuogeliams, paraudimams, patamsėjusiems paakiams ir pan.) Naudoju BE concealer kartu su tam skirtu BE šepetėliu ("Maximum coverage concealer brush"). Viską užmaskuoju tiesiog nepriekaištingai
2. Pagrindinė pudra (foundation). Naudoju savo veido spalvai tinkančią pudrą kartu su "kabuki" šepetėliu.
3. Veil - skirtas pabaigti makiažą. Ši priemonė nesuteikia jokios spalvos, ji veikia kaip "talkas", t. y. padeda išlaikyti nepriekaištingą makiažą visą dieną, absorbuoja odos per dieną išskiriamus riebalus. Dienos bėgyje, jei pastebiu, kad ima blizgėti "T zona", iš rankinės išsitraukiu "Flaless application face brush" šepetėlį su "veilu" ir puikiai ištaisau padėtį
Na, o be šių trijų priemonių, kurios, bent jau man, yra būtinos formuojant bet kurį makiažą, prasideda žaidimai ir kūryba "Foundation" neretai maišau su kitomis priemonėmis, priklausomai nuo to, kokio rezultato noriu. Dažnai kartu su pudra naudoju "clear radiance" arba "warmth".
Žodžiu, čia jau skonio ir poreikio reikalas
Sveikos, noriu ir as isigyti BareMinerals foundation, tik nezinau kokio man atspalvio reik, kur galima butu pasibandyti atspalvius?
Beje kuo skirias original, matte ir be pavadinimo?
Matte formule tinkamesnė, jei norima paslėpti veido blizgesį, pvz. dengiant riebesnę odą. O Original yra papraste. Nors kiek girdėjau skirtumo didelio nėr. Bet jei Jūsų oda sausa, tai matte tikrai netiks, nes kiek pastebėjau, sausina šiek tiek.