Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 20, 17:46)
tai jo, bet mineralines pudros temoje, viena moteris sake, kad siusta is ebay ir is BE tinklapio, tai ipakavimas skiresi (neuzsimine apie paties pudros kokybe) tai issigandau  doh.gif

Nu nezinau. Siaip dabar yra nauja pakuote BE pudros. Ebay dar yra uzsilike senesnes laidos pakuotes. Gal todel...
Atsakyti
pakuote ta pati buvo, atseit is BE uzrasas lyg isspaustas, o kur is ebay, tai buvo klijuotas ir dar kreivai. tai ir klausiu, gal kas is ebay pirko ir gali pasakyti ka nors apie kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 21, 09:16)
klausiu, gal kas is ebay pirko ir gali pasakyti ka nors apie kokybe  ax.gif

Pora sykiu teko pirkti mazas 2g pakuotes is UK ebay ir viskas buvo ok 4u.gif Pakuotes buvo naujos, neatidarytos (taip ir rase pardavejas).
Atsakyti
aš pirkau ebay, kokius 3 kartus, be priekaištų. smile.gif Ir dabar visai norėčiau dar atsargas papildyti, bet žiūriu kaip ji pabrangusi. Anksčiau mokėdavau ~60lt, O dabar toli gražu.
Atsakyti
nezinau ar matete, bet www.lookfantastic.com yra pudros po 2g, kainuoja 5.50 svaro. labai pigu!!! pries menesi is ebay pirkau tuos pacius 2g uz 9 svarus - ot apsizioplinau, bet vat buvo uszidege blush2.gif
man tai labai gerai tas mazas kiekis. turiu tris skirtingas spalvas: ziema naudojau fairly light, pavasari (rudeniui bus irgi pats tas) - light, o vasarai - medium beige. nusipirkau siu metu sausio viduryje, tai dar nei vienos nebaigiau, nors saziningai naudoju kiekviena diena (na, gal ne kiekviena savaitgali...).
jeigu kas nors nori pabandyti, tai toks kiekis super! tik nezinau kiek is lokfantastic kainuoja siuntimas i Lietuva... ax.gif
Atsakyti
Sveikos BE mylėtojos mirksiukas.gif
jungiuosi prie Jūsų 4u.gif

BE naudoju jau kokie ketvirti metai gal. Būtų lengviau išvardinti tai, ko neturiu tikriausiai biggrin.gif
Myliu, tinka ir patinka man BE. Nekeisčiau į nieką ir nebenoriu atradinėti dviračio, nes savąjį jau atradau smile.gif Tai labai skalsi ir visus mano lūkesčius patenkinusi dekoratyvinė kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.
ir aš jau kurį laiką užsidegus pirkt Matte pudrą. Turiu Mineral veilą, tai pageriną situaciją kažkiek, bet norėtusi ir spalvos veidui kartais g.gif
Atsakyti
selme,

aš visuomet perku per ebay (Anglijos). O tokios spalvos pabandymui neturiu, nes naudoju kur kas šviesesnę blush2.gif Jeigu naudojatės ebay, tai nesunkiai turėtumėte surasti, o jeigu ne - yra kažkur tema apie tai ir apskritai apie kosmetikos pirkimą internetu.

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau turiu savo BE Matte. Visų pirmą spalva - ėmiau šviesiausią, tai visgi mano nuostabai turiu pripažint, kad per šviesi. Bet žiema bus gerai, o jei dar pridėt veidui gyvumo skaistalais, tai iš vis šaunu. Pudra atrodo natūraliai, susilieja su oda, nors pradžioj tikrai matos. Bet gal aš dar nemoku uždėt normaliai. Maskuoja neblogai, kasdienai gerai. Vat tik dėl matiškumo tai norėtųsi jo daugiau. Bet gal čia dėl to, kad mano oda šiek tiek dehidratuota, tai tas blizgesys ir išlenda greičiau, kai norima jį paslėpt. Na bet nsuskundžiu - gera priemonė greitam kasdieniam makiažui. Kad kimštų poras, irgi nepastbėjau.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2010 10 18, 13:35)
Pagaliau turiu savo BE Matte. Visų pirmą spalva - ėmiau šviesiausią, tai visgi mano nuostabai turiu pripažint, kad per šviesi. Bet žiema bus gerai, o jei dar pridėt veidui gyvumo skaistalais, tai iš vis šaunu. Pudra atrodo natūraliai, susilieja su oda, nors pradžioj tikrai matos. Bet gal aš dar nemoku uždėt normaliai. Maskuoja neblogai, kasdienai gerai. Vat tik dėl matiškumo tai norėtųsi jo daugiau. Bet gal čia dėl to, kad mano oda šiek tiek dehidratuota, tai tas blizgesys ir išlenda greičiau, kai norima jį paslėpt. Na bet nsuskundžiu - gera priemonė greitam kasdieniam makiažui. Kad kimštų poras, irgi nepastbėjau.

O kodel sakote, kad dehidratuota oda greiciau blizga, nes mano butent tokia biggrin.gif niekas blizgesio nesulaiko is mineraliniu pudru doh.gif
Atsakyti
Gal ne taip pasakiau...
turiu omeny tai, kad jei naudojama per stipri matinanti priemonė, tai oda bando ginti išskirdama dar daugiau riebalų.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2010 10 18, 17:31)
Gal ne taip pasakiau...
turiu omeny tai, kad jei naudojama per stipri matinanti priemonė, tai oda bando ginti išskirdama dar daugiau riebalų.

Aisku, nes mano oda misri bet dhidratuota, nu niekaip su blizgesiu nesusitvarkau, nesvarbu ka benaudociau verysad.gif
Atsakyti