Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 04, 23:25)
Ir laikesi abi formules vienodai?  4u.gif

Panasiai.Neina tiksliai nusakyti,bet tikrai,esminio skirtumo nematau.Man tik labai gerai buvo kai geriau kontraceptines tabletes,vo tada tai laikesi pudryte visa diena! biggrin.gif O siaip,tai turiu keleta kartu per diena nusisausinti veida su spec servtelem,bet pudryte lieka,su riebalais tikrai nenuteka smile.gif
Atsakyti
na tai parsisiųsiu ir aš mineralinę pudrą thumbup.gif O dar įdomu, kažin gal kas nors bandė ULTIMO minerals?kažin koks skirtumas palyginus su BE. Girdėjau, kad Ultimo minerals geriau maskuoja spuogelius ax.gif
Atsakyti
Kokios internetinės parduotuvės siunčia į LT BE?
Pirkdavau iš Midwestskincare, bet dabar nebėra ten BE...
Ir būtų gerai,kad su normaliu pasirinkimu, nes braškėse tai nedidelis, norėčiau matte formulės.
Atsakyti
Gal galite patarti del BM matte Golden Fair. Gal kas jau isbande? Ar spalvyte tikrai sviesenei nei Fairly Light, ar neturi rausvo atspalvio? Gal kas galetu palyginti Golden Fair ir Fairly Light-neapsisprendziu kuria siustis is US g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neris: 10 liepos 2010 - 09:39
QUOTE(neris @ 2010 07 10, 11:37)
Gal galite patarti del BM matte Golden Fair. Gal kas jau isbande? Ar spalvyte tikrai sviesenei nei Fairly Light, ar neturi rausvo atspalvio? Gal kas galetu palyginti Golden Fair ir Fairly Light-neapsisprendziu kuria siustis is US g.gif

As jau uzsisakiusi Golden fair, bet dar nepasiemiau ir neisbandziau...pagal viska, ji turetu buti labiau i gelsvuma nei fairly light... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 10, 11:47)
As jau uzsisakiusi Golden fair, bet dar nepasiemiau ir neisbandziau...pagal viska, ji turetu buti labiau i gelsvuma nei fairly light... g.gif

Jeigu i gelsvuma-tai tuomet super butu biggrin.gif . Bijau to rausvumo doh.gif
Gal galetumete pasakyti is kur siuntetes ir kokia mazdaug kainyte g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 07 10, 12:55)
Jeigu i gelsvuma-tai tuomet super butu biggrin.gif . Bijau to rausvumo doh.gif
Gal galetumete pasakyti is kur siuntetes ir kokia mazdaug kainyte g.gif ?

As siunciuosi per tarpininkes, sikart emiau is www.bareescentuals.com, su viskuo gavosi apie 90lt ax.gif Dazniausiai laukiu nuolaidu ir tik tada perku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 07 10, 10:37)

NEmanau, kad us rausva, nes BE puslpay raso, kad ta spalva yra warm kategirijoje, ne cool, todel neturetu buti rausvo atspalvio g.gif 4u.gif
http://bareescentual...ctedShade=Light
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 10, 13:50)
NEmanau, kad us rausva, nes BE puslpay raso, kad ta spalva yra warm kategirijoje, ne cool, todel neturetu buti rausvo atspalvio  g.gif  4u.gif
http://bareescentual...ctedShade=Light

As irgi ziurejau tuos skirstymus, man reikalinga labiau i geltonuma pudra...bet puikiausiai ziema tinka ir fairly light, nes ji neutralaus atspalvio, nei i ruzavuma, nei i gelsvuma...tai dabar idomu, kokia bus ta Golden fair..nors siuo metu ji turetu man buti per sviesi, jei yra tokio sviesumo kaip fairly light... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 10, 13:03)
As irgi ziurejau tuos skirstymus, man reikalinga labiau i geltonuma pudra...bet puikiausiai ziema tinka ir fairly light, nes ji neutralaus atspalvio, nei i ruzavuma, nei i gelsvuma...tai dabar idomu, kokia bus ta Golden fair..nors siuo metu ji turetu man buti per sviesi, jei yra tokio sviesumo kaip fairly light... ax.gif

O jus Matte pudra pirkote ar Original? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 10, 16:28)
O jus Matte pudra pirkote ar Original?  4u.gif

As pirkau original, matte nesu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 06 22, 12:42)
dabar uzsisakiau 100% Natural Lip Gloss Cupcake (rose pink)  spalvytes, galvoju ar nebus labai ruzava  g.gif

na va gavau savo blizgi, labai labai wub.gif labai naturaliai atrodo ir skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti