Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 07, 20:26)
Laukiu savo siuntinuko su 2 g pudryte. Spalvą rinkausi internete, tikiuosi bent panašiai pataikiau hihihi.gif Specialių šepetukų deja neturiu verysad.gif Reikės kažkaip suktis. Nekantrauju išbandyti, jau tiek gėrio forume prisiskaičiau apie šią pudrą.

Tikrai patariu ją naudot su specialiu kabuki šepetėliu, nes skirtumas - tikrai yra nemažas bigsmile.gif Nebūtinai BE kabuki,- pas mus LT galima įsigyt Artdeko kabuki šepetuką 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka BE kosmetika 4u.gif graziai padengia veiduka ir visai puikiai maskuoja.
dabar dar parsisiunciau blakstienu tuša stai toki. bet kazko jis man nelabai. tik duoda spalva ir visiskai issukuotas blakstienas.
big tease
user posted image
Atsakyti
BE mineraline super dalykas drinks_cheers.gif man ji puikiai maskuoja ir labai graziai atrodo ant veido drinks_cheers.gif esu bandzius dior,givenchy krempudras ir sita lenkia jas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 06 24, 14:55)
BE mineraline super dalykas drinks_cheers.gif man ji puikiai maskuoja ir labai graziai atrodo ant veido drinks_cheers.gif esu bandzius dior,givenchy krempudras ir sita lenkia jas labai labai thumbup.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif nei viena krempudra neprilygsta siai mineralinei pudrytei drinks_cheers.gif mano net veido oda pagrazejo pradejus ja naudoti bigsmile.gif
Atsakyti
Superinė BE mineralinė pudrytė turiu fairy liht thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif , bent jau vasarai jokios krempūdros nesinori schmoll.gif .
Turiu ir BE šepetuką tą su ilgu kotuku (ne kabuki) irgi super thumbup.gif -tik jis netoks švelnus kaip TBS wub.gif , bet kaip kaškas jau rašė, BE daug geriau dengiasi su siurkštesniais-kietesniais šepetukais, nes su TBS didžiuoju man nekas gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 24 birželio 2008 - 21:33
Liux temike thumbup.gif
Skaiciau tema Minerelines Pudros,bet po 2 dalies kazkodel jos nebepratese,arba as neradau blink.gif
As irgi dabar laukiu tos pudrytes,roziniu skaistaliuku ir sepetelio...Kai gausiu galesiu pasidalint ispudziais cool.gif
Papildyta:
O tas Veil kiek skaiciau ir jei teisingai supratau yra skirtas uztvirtinti pudra ir panaikina svytejima.
Bet as turbut jo nenoreciau,juk grazu kai veidukas spindi,aisku ne per daug...Juk atrodo tada toks skaistus,sveikas biggrin.gif
Atsakyti
ČIA kalbama apie mineraline kosmetika ax.gif
Aš vos ne per savaite gavau is Midwestskin savo pudryte ir dar kremuka koki tai pridejo dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 24, 21:04)
O tas Veil kiek skaiciau ir jei teisingai supratau yra skirtas uztvirtinti pudra ir panaikina svytejima.
Bet as turbut jo nenoreciau,juk grazu kai veidukas spindi,aisku ne per daug...Juk atrodo tada toks skaistus,sveikas biggrin.gif

teisingai supratai biggrin.gif as turiu ji bet nenaudoju. man niekas nesvytejo tongue.gif paskui tik cia paskaiciusi, kad ta pudrike blizga ir tik tada iziurejau lengva, sveika veido svytejima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 09 25, 12:02)
ČIA kalbama apie mineraline kosmetika  ax.gif 
Aš vos ne per savaite gavau is Midwestskin savo pudryte ir dar kremuka koki tai pridejo dovanu  ax.gif

Aha per google buvau iskapcius ir tema apie mineraline pudra
http://www.supermama...?...252857&st=0

http://www.supermama...?...277380&st=0

Ir cia ypac daug kalbama apie Bare Escentuals cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja85: 25 rugsėjo 2008 - 11:06
Na va isbandziau pudryte ir skaisaliukus,man patiko,super thumbup.gif thumbup.gif Veidukas spindi nuo pudrytes,skaistalai irgi spindi,beto juos galima dregnus tept ir ant lupyciu ar kaip seselius,reikes pabandyt kaip gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
Mane tai pradejo bert nuo tos pudrytes tokiais mazais baltais spuogeliais, matyt del bismuto, esancio joje. Siaip graziai dengias ir atrodo oda nusipudravus.
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 10 01, 16:36)
Mane tai pradejo bert nuo tos pudrytes tokiais mazais baltais spuogeliais, matyt del bismuto, esancio joje. Siaip graziai dengias ir atrodo oda nusipudravus.

Oho blink.gif O kas tas bismutas ir kodel manai,kad butent del sitos sudetines dalies tave beria?
Atsakyti