Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(skyeyes @ 2010 06 28, 20:15)
Turbut naudojate tik ta pudra be mineral veil? As visada uzbaigiu makiaza su tuo mineral veil, kaip ir rekomenduoja BE, tada tikrai pudra nenuplaukia ir veidas ilgai islaiko matini atspalvi, o mano oda linkusi blizgeti... rolleyes.gif

Ne,veil'o neturiu,bet kiek skaiciau,tai misriaodes gali ir be issiversti,jei naudoja matte formule. Ka man butent ir reiketu isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 28, 22:19)
Ne,veil'o neturiu,bet kiek skaiciau,tai misriaodes gali ir be issiversti,jei naudoja matte formule. Ka man butent ir reiketu isigyti biggrin.gif

As tai supratau, kad ta matte labiau riebiai odai, tai kazkaip net neplanavau bandyti...uztenka man puikiai pudros ir veilo g.gif
Parasyk, kai isbandysi matte formule...idomu ar labai skiriasi... rolleyes.gif
Atsakyti
Planuoju pirktis BE pudryte, tik galvoju prieš tai mėginuką išbandyt. Radau Ebay pudros miniuka su mini kabuki, tai šį šepetėlį būtų galima ir veliau naudot jau nusipirkus didelę pakuotę ar nelabai, reiktų normalaus dydžio pirktis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2010 06 30, 21:12)
Planuoju pirktis BE pudryte, tik galvoju prieš tai mėginuką išbandyt. Radau Ebay pudros miniuka su mini kabuki, tai šį šepetėlį būtų galima ir veliau naudot jau nusipirkus didelę pakuotę ar nelabai, reiktų normalaus dydžio pirktis?  blush2.gif

reiketu normalaus wink.gif as per klaida nusipirkau toki sepeteli, tai nenaudoju as jo. per mazas wink.gif
Atsakyti
Maserati, gal zadate Matte pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 02, 00:36)
Maserati, gal zadate Matte pirkti?  blush2.gif

Vat ir man idomu? blush2.gif Jeigu zadate, tai is kur? g.gif Nes turbut Matte tik per tarpininkes galima uzsisakyti, o tuomet jau kaina dideja unsure.gif

Del Veil naudojimo, tai nepasakyciau, kad ji naudojant su original formule geriau issilaiko matiskumas. Mano oda misri/riebi tai blizgesys islenda 1-1,5h veliau, nei be jo. Tai nzn unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės;) aš čia naujokė. Nemažai skaitinėjau ir domėjausi apie BE, tačiau dabar visai susipainiojau. Gal galėtumėt patarti?Mano oda riebi ir gana problematiška. Norėčiau išbandyti BE pudrą, bet jau nebežinau kokią pirkti?Ar gerai supratau, kad matte yra riebiai odai g.gif ?Be abejo norėtusi, kad ir gerai maskuotų. Būčiau labai dėkinga už atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomytte @ 2010 07 04, 15:13)
Sveikutės;) aš čia naujokė. Nemažai skaitinėjau ir domėjausi apie BE, tačiau dabar visai susipainiojau. Gal galėtumėt patarti?Mano oda riebi ir gana problematiška. Norėčiau išbandyti BE pudrą, bet jau nebežinau kokią pirkti?Ar gerai supratau, kad matte yra riebiai odai g.gif ?Be abejo norėtusi, kad ir gerai maskuotų. Būčiau labai dėkinga už atsakymą rolleyes.gif

Jeigu turite riebia oda, abejoju kad BE original laikysis jums. Matte yra skirta riebiai odai, nes joje yra Silica, kuris padeda islaikyti matiskuma. Bet cia visokiu komenatru buvo, kad ir ta pati Matte nelabai laikesi ant veido. Taip pat uzsienio forumuose skaiciau, kad BE matte maskuoja geriau, nes neturi svytinciu daleliu (jos gali net dar labiau atkreipti demesi i koki spuogeli), bet pacios pudros reikia naudoti daugiau negu Original, kad isgautum gera maskavima ax.gif
Zodziu, kiekvienam vis kitaip veikia ta pudryte, bet jei oda tikrai riebi, rekomenduociau Matte (nesu jos bandziusi) blush2.gif Bet gal rasit isparduotuveje kokius 2g pudrytes Original pabandymui 4u.gif
Atsakyti
hmm.. dabar jau visai pasimečiau.. doh.gif tai jau nebesumastau, ką išbandyti.. Nors kažkaip vis tiek norėtųsi pabandyti mineralinę pudrytę, nes jau visi tie skysti veido pagrindai apsunkina mano odą.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomytte @ 2010 07 04, 18:56)
hmm.. dabar jau visai pasimečiau.. doh.gif  tai jau nebesumastau, ką išbandyti.. Nors kažkaip vis tiek norėtųsi pabandyti mineralinę pudrytę, nes jau visi tie skysti veido pagrindai apsunkina mano odą.. g.gif

drasiai bandyk ir vienokia, ir kitokia formule. panaudok kuri laika, kartais odai reik priprasti. uzteks meginuko, kad suprastum tinka ar ne 4u.gif
kiekvienos odos riebumas yra skirtingas todel vargu bau ar kas pasakys kaip ir kas atrodys. tas pats ir del maskavimo, tik pati pabandziusi suprasi, ar uztenka maskavimo ar ne mirksiukas.gif
pati isbandziau keliu firmu mineraline pudra ir puikiai iskeiciau skysta kremine pudra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 04 liepos 2010 - 22:15
Naudoju BE pudryte jau kokie 4 metai.Paskutinis mano pirktas indelis yra Mate,pries tai buvo original.Mano oda riebi be proto doh.gif BE man tinka labai thumbup.gif aisku,oda susiriebaluoja,blizga dienos begy,bet ne taip kaip su krempudrom.Tiesa,didelio skirtumo nepastebejau tarp original ir mate,abi jos puikiai maskuoja,graziai dengia,lygina odele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2010 07 04, 23:17)
Naudoju BE pudryte jau kokie 4 metai.Paskutinis mano pirktas indelis yra Mate,pries tai buvo original.Mano oda riebi be proto  doh.gif  BE man tinka labai  thumbup.gif  aisku,oda susiriebaluoja,blizga dienos begy,bet ne taip kaip su krempudrom.Tiesa,didelio skirtumo nepastebejau tarp original ir mate,abi jos puikiai maskuoja,graziai dengia,lygina odele  wub.gif

Ir laikesi abi formules vienodai? 4u.gif
Atsakyti