Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(skyeyes @ 2010 06 17, 17:39)
O jus turit ir naudojat ta pudra ar tik pagal foto jums taip atrodo?
Fair turetu buti tikrai sviesi pudra, toms, kurios turi porcelianine oda... g.gif

Fair light maciau realiai ir bandziau ant saves,tai sakau,siek tiek norisi sviesesnes + sioje man oranzinis tonas kazkoks matosi g.gif g.gif
Fair dar negavau,bet uzsisakiau,ziuresiu,kaip realiai atrodys. Siaip man daug pudru uztepus ant veido,siek tiek patamseja,bus matyti,kas darysis su fair atspalvio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 17, 19:13)
Fair light maciau realiai ir bandziau ant saves,tai sakau,siek tiek norisi sviesesnes  + sioje man oranzinis tonas kazkoks matosi g.gif  g.gif
Fair dar negavau,bet uzsisakiau,ziuresiu,kaip realiai atrodys. Siaip man daug pudru uztepus ant veido,siek tiek patamseja,bus matyti,kas darysis su fair atspalvio smile.gif

Nu man tai ta fair light labai sviesi ir ji skaitosi neutralaus tono, nei i ruzavuma nei i gelsvuma..vasara man ji per balta, o ziema labai gerai, nesiskiria nuo kaklo baltumo, bet butinai dedu skaistalus, nes kitaip irgi tokia be veido buciau ax.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as i sita Bare Escentuals fanu kluba drinks_cheers.gif

parsisiunciau pudryte, pradzioj nemokejau kazkaip naudot as jos, bet perziurejau filmukus, ismokau, nu superine tikrai thumbup.gif nors nesu tamsiaode, bet parsisiunciau spalvyte Tan, nu labai labai wub.gif

dabar uzsisakiau 100% Natural Lip Gloss Cupcake (rose pink) spalvytes, galvoju ar nebus labai ruzava g.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano siuntinukas,o jame ir BE pudra,kolkas dar tik paste,bet tikiuosi siandien vyras parnes ax.gif
Nors kita vertus,kolkas nelabai turiu su kuo ja tepti,nes uzsisakiau kabuki EM,tai dar jo sulaukti reikia.
Betkuriuo atveju 6dieni jau ja ismeginsiu ant veido su EM baby kabuki brush smile.gif
Atsakyti
Ojėj, kokia tamsi atrodo. unsure.gif Bet gal čia tik nuotraukoj taip?
Aš dabar kaip tik galvoju, ar pirkti fair atspalvio, ar ne. Esu labai baltos odos, iš tų, kur daugumos pudrų šviesiausi atspalviai — per tamsūs.

Maserati, kai gausit — būtinai parašykit, kaip jums ta spalva realiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 06 22, 17:44)
Ojėj, kokia tamsi atrodo. unsure.gif Bet gal čia tik nuotraukoj taip?
Aš dabar kaip tik galvoju, ar pirkti fair atspalvio, ar ne. Esu labai baltos odos, iš tų, kur daugumos pudrų šviesiausi atspalviai — per tamsūs.

Maserati, kai gausit — būtinai parašykit, kaip jums ta spalva realiai.  smile.gif

Manau bus pakankamai sviesi si spalva. Maciau mergina kazkokia tai su siuo atspalviu tai man net balta oda pasirode biggrin.gif
Atsakyti
Na,nemanau,kad fotoaparatas iskraipytu spalva kokiais 5 tonais,ane? biggrin.gif

Nufotografuosiu savaja,kai tik turesiu namuose smile.gif
Atsakyti
Turiu fair spalvą,tai man ji kaip baltaodei tinka,o vat fair light,truputį per tamsi buvo
Atsakyti
Merginos,ar nusiima ta visa plastmasine dalis ? Noreciau nufotografuoti pudros spalva, bet bijau,kad nesulauzyciau pakuotes biggrin.gif O jei fotografuoti tik pacius miltelius,kurie iskrenta per dozatoriu,gali nesimatyti tikrosios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 28, 13:24)
Merginos,ar nusiima ta visa plastmasine dalis ? Noreciau nufotografuoti pudros spalva, bet bijau,kad nesulauzyciau pakuotes biggrin.gif O jei fotografuoti tik pacius miltelius,kurie iskrenta per dozatoriu,gali nesimatyti tikrosios spalvos.

Jusu ta naujoji kur su uzdaromu dangteliu? Jei ne tai tas paparastas tikrai nusiima, o tas uzdaromas nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 28, 14:49)
Jusu ta naujoji kur su uzdaromu dangteliu? Jei ne tai tas paparastas tikrai nusiima, o tas uzdaromas nezinau  g.gif

Na,kazkaip nepanasu,kad atsidarytu,dar meginsiu veliau.
Siandien spejau ismeginti,tai maskuoja super, tikrai labai labai gerai. Man nuplauke pudra,nes turbut netiko formule (reiketu matines), siaip spalva fair tikrai sviesi,bet man tiko,nera jau tokia balta,kaip as bijojau,kad bus. Manau dar koki karta pabandysiu,ar taip pat nesilaikys ant mano misrios odos,ir jei ka,keliaus i isparduotuve. Siaip labai patiko,tik va,tas minusas..
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 28, 20:35)
Na,kazkaip nepanasu,kad atsidarytu,dar meginsiu veliau.
Siandien spejau ismeginti,tai maskuoja super, tikrai labai labai gerai. Man nuplauke pudra,nes turbut netiko formule (reiketu matines), siaip spalva fair tikrai sviesi,bet man tiko,nera jau tokia balta,kaip as bijojau,kad bus. Manau dar koki karta pabandysiu,ar taip pat nesilaikys ant mano misrios odos,ir jei ka,keliaus i isparduotuve. Siaip labai patiko,tik va,tas minusas..

Turbut naudojate tik ta pudra be mineral veil? As visada uzbaigiu makiaza su tuo mineral veil, kaip ir rekomenduoja BE, tada tikrai pudra nenuplaukia ir veidas ilgai islaiko matini atspalvi, o mano oda linkusi blizgeti... rolleyes.gif
Atsakyti