Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 00:42)

laukti paprastos formules o ne matines, kiek ziurejau feelunique matines formules nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 16 birželio 2010 - 07:52
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 16, 08:50)
laukti paprastos formules o ne matines, kiek ziurejau feelunique matines formules nera  smile.gif

Eina saaaaaau... doh.gif ta glow tai jau iskart pardavineti galiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuriai bus naudinga vaizdine medziai:

http://media.photobu...foreafter-1.jpg

Su BE light pudra pasidaziusi mergina. Jau maniau,kad man tiktu is dalies light'as,bet as tikrai nesu tokio tamsumo odos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 11:33)
Eina saaaaaau... doh.gif  ta glow tai jau iskart pardavineti galiu biggrin.gif

Jei ka tik uzsisaket, gal galima anuliuoti dar. Skubiai parasykit jiems, kad ne ta produkta uzsisaket.

O spalva fair apziurejot kur nors? Manrods ji gana sviesi.

Mineral veil truputi prigesina blizgejima ir uztvirtina. Bet as jo nelabai naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 16 birželio 2010 - 14:15
QUOTE(Milmar @ 2010 06 16, 15:13)
Jei ka tik uzsisaket, gal galima anuliuoti dar. Skubiai parasykit jiems, kad ne ta produkta uzsisaket.

O spalva fair apziurejot kur nors? Manrods ji gana sviesi.

Mineral veil truputi prigesina blizgejima ir uztvirtina. Bet as jo nelabai naudoju.

Tai vakar velai vakare uzsakyta smile.gif
Siaip nebijau to sviesumo,jau geriau sviesiau (nors mano oda tikrai labai balta),nei per tamsiai,tada jau nieko neprigalvosi.
Realiai fair nemaciau,bet keletas naudoja,sake normali sviesi spalva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 12:29)
Gal kuriai bus naudinga vaizdine medziai:

http://media.photobu...foreafter-1.jpg

keista , kad cia light naudota, ta mergina gana tamsi g.gif

Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 06 17, 13:21)
keista , kad cia light naudota, ta mergina gana tamsi  g.gif

Ir as stebiuosi, kad Light ji naudoja unsure.gif Siaip galvociau, kad kokia Medium Beige.
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 15:20)
Tai vakar velai vakare uzsakyta smile.gif

Siandien dar galima jiems parasyti, jeigu jie iki tol neatsiunte atsakymo, kad jau issiunte 4u.gif
Atsakyti
[quote=neris,2010 06 17, 14:53]
Ir as stebiuosi, kad Light ji naudoja unsure.gif Siaip galvociau, kad kokia Medium Beige.

O turejot sita spalva?nes as kai realiai nemacius,tai nezinau ar atitinka kaip nuotraukoj. Bet ir siaip gi jei sviesesne uztepe,pramuse naturali spalva,todel taip ir atrodo..JEI taip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 13:20)
Realiai fair nemaciau,bet keletas naudoja,sake normali sviesi spalva.  g.gif

Fair - labai šviesi spalvelė, beigi rausvo atspalvio 4u.gif Čia išsamiau parašyta koks atspalvis kokiai odelei smile.gif
Atsakyti
Cia gerai parodyta, kuo skiriasi sviesios spalvos viena nuo kitos 4u.gif
http://bareescentual...ctedShade=Light
As esu tikra sviesiaode, tai ziema idealiai tinka fairly light, o vasara, kai siek tiek idegu, tai naudoju light thumbup.gif
Uzsisakiau isbandyti nauja spalvyte - golden fair...turetu labiau tikti nei fairly light, nes man tinka gelsvo, silto atspalvio pudros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 17 birželio 2010 - 15:51
Tokiu atveju,as esu albinose biggrin.gif rimtai..fairly light man tokia tamsoka sakyciau,o cia raso sviesiaodems,kad joms tinka ir net ziema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 17, 18:16)
Tokiu atveju,as esu albinose biggrin.gif rimtai..fairly light man tokia tamsoka sakyciau,o cia raso sviesiaodems,kad joms tinka ir net ziema ax.gif

O jus turit ir naudojat ta pudra ar tik pagal foto jums taip atrodo?
Fair turetu buti tikrai sviesi pudra, toms, kurios turi porcelianine oda... g.gif
Atsakyti