Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

ar labai skyriasi spalvos BE nuo bXe ? Galu kuri zinoti is kur butu galima BXE uzsakyti is Amerikos? g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2010 03 30, 13:02)
ar labai skyriasi spalvos BE nuo bXe ? Galu kuri zinoti is kur butu galima BXE uzsakyti is Amerikos? g.gif  ax.gif  blush2.gif

nezinau kiek skiriasi, BE original formule turi bismuth oxychloride, gan erzinancio odele, jei kieno yra jautri ir problemine. Be to, suteikia blizgesio odai. Del to geriau rinktis BE Matte, bet niekas dar jos nebande ar bent nepastebejau komentaru. Kita vertus, BE Matte labiau riebiai odai, normalia gali sausinti. Kainuoja 28$. Original variantas su bismuth oxychloridu - 25$. Taciau pridek siuntima, (kartais ir tarpininkiu mokesti, - isbrangs.)
BxM kiek skaiciau, gaminamas JAV, turi tiekeju Airijoje ir Lietuvoje, gan nauja firma. Neturi bismuth oxychlorido (del to tinka toms, kurioms netiko BE original) ir netaip greit "nuplaukia" nuo veido kaip Everyday Minerals, irgi neturintis bismuth. Jei meginys tiko, spalva patiko, kodel gi ne. Ir siustis zinoma geriau is LT, kam is tos JAV, juk logiska, kad siuntimo mokesciai tau kils. Daviau linka, pirk is ten meginukus smile.gif kainuos tik siuntimas, pvz keturi meginukai man atsiejo 6LT. Jei patiks, gali pirkti ir pacia pudra.

Atsakyti
nezinau kiek skiriasi, BE original formule turi bismuth oxychloride, gan erzinancio odele, jei kieno yra jautri ir problemine. Be to, suteikia blizgesio odai. Del to geriau rinktis BE Matte, bet niekas dar jos nebande ar bent nepastebejau komentaru. Kita vertus, BE Matte labiau riebiai odai, normalia gali sausinti. Kainuoja 28$. Original variantas su bismuth oxychloridu - 25$. Taciau pridek siuntima, (kartais ir tarpininkiu mokesti, - isbrangs.)
BxM kiek skaiciau, gaminamas JAV, turi tiekeju Airijoje ir Lietuvoje, gan nauja firma. Neturi bismuth oxychlorido (del to tinka toms, kurioms netiko BE original) ir netaip greit "nuplaukia" nuo veido kaip Everyday Minerals, irgi neturintis bismuth. Jei meginys tiko, spalva patiko, kodel gi ne. Ir siustis zinoma geriau is LT, kam is tos JAV, juk logiska, kad siuntimo mokesciai tau kils. Daviau linka, pirk is ten meginukus smile.gif kainuos tik siuntimas, pvz keturi meginukai man atsiejo 6LT. Jei patiks, gali pirkti ir pacia pudra.

lb aciu uz komentarus. Mano oda kaip tik lb jautri ir sausa. Siaip nesinaudoju pudra,del situ problemu,daktarai kazkada uzdraude. BEt laikas eina o mes deja nejaunejam sad.gif Tai vat galvoju jeigu kazka deti ant veido tai tik geros kokybes:) Meginukus jau uzsakiau tai laukiu nesulaiku ax.gif
Atsakyti
Jei netiks si BxM, pamegink Everyday Minerals - gal tavajai odytei labiau tiks smile.gif nes jei riebesne, tai tikriausiai nuplauks, kaip rase merginos, isbandziusios EM wink.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kas esate jau išbande tokia BE pudryte su 30apsauga? labai idomu išgirsti atsiliepimus ax.gif
SPF 30 Natural Sunscreen
user posted image

http://www.sephora.c...;categoryId=RVP
Atsakyti
Gal kas esate isbande Buxom blizgesiukus?
Niekaip neissirenku spalvos... g.gif mano sviesus plaukai ir oda.. ax.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi Bare minerals pudros nuo Bare x minerals? pastarosios pigesnes, bet gal prastesnes? persiprasau kad tokia neapsisvietusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 04 09, 13:09)
o kuom skiriasi Bare minerals pudros nuo Bare x minerals? pastarosios pigesnes, bet gal prastesnes? persiprasau kad tokia neapsisvietusi blush2.gif

Jau buvo rasyta blush2.gif . Taciau dar syki galeciau pasakyti, kad Bare Minerals yra vos vos sunkesne uz BareXminerals. Abi maskuoja gerai, aisku, jeigu oda riebi-tai blizgejimas dienas begyje ima lysti. Taciau ji pamazina BM Veil arba galima pasikoreguoti su ta pacia pudryte.
Naudojau metus tik BM, o dabar nuo ankstyvo pavasario naudoju BxM ir nesu nusivylusi.
Beje, del spalvyciu, tai labai verta pradzioje isigyti BxM meginukus, nes jos nuo BM siek tiek skiriasi (pvz.: BxM Light spalvyte turi maziau geltono atspalvio nei BM) 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 04 11, 13:57)
Cia ne tas pats. Cia Bare Minerals, o klause del BareXminerals. Maciau kazkada Ebay pirkti Bare X Minerals  mirksiukas.gif

galima ir lietuvoje uzsakyti. As meginukus isbandziau visai patiko.
http://barexminerals.lt/
Atsakyti
gal jau yra naudojusiu bareminerals matte formule? siuo metu baigineju barexminerals tad idomu butu palyginimas tarp bareminerals metines formules ir barexminerals, kuri labau islaiko matiskuma ir graziau dengiasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 04 22, 11:40)
gal jau yra naudojusiu bareminerals matte formule? siuo metu baigineju barexminerals tad idomu butu palyginimas tarp bareminerals metines formules ir barexminerals, kuri labau islaiko matiskuma ir graziau dengiasi?  smile.gif

O kaip tai Barexminerals matiskumas ir maskavimas? Laukiu savo meginuku atkeliaujanciu, nekantrauju labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 22, 13:13)
O kaip tai Barexminerals matiskumas ir maskavimas? Laukiu savo meginuku atkeliaujanciu, nekantrauju labai  ax.gif

bare x minerals pudrytes turi lyg smulkiu blizgiu daleliu, tai kaip del matiskumo net nezinau. siaip mano oda normali, tai man gan normaliai atrode, bet blizgejimo,spindejimo tokio savotisko buvo. o kas del maskavimo tai gan gerai maskavo, sulygino veido spalva. taciau jei oda labai nelygi, spuoguota, strazdanota tai to maskavimo truktu manau, nes pati panosej turiu strazdaneliu, tai man jas labai nezymiai pamaskavo.
Atsakyti