Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 23, 20:14)
atejau dar su vienu klausimu .viena mergina siulo pirkti BareMinerals pudra, bet sako, kad ji yra 8gramu(sako,jog tai nauja pakuote su uzveriamu priejimu) ar gali buti originali pudra 8gr? ne kiek skaiciau,kad buna 9gr g.gif

Gali 4u.gif . Dabar daugelyje internetiniu parduotuviu yra tokiu BM pudryciu, raso, kad taip patogiau yra naudoti-nebyra, ir tikrai yra pamineta, kad pirktami 9g pakuote gausite 8g su uzveriamu dangteliu 4u.gif .
Atsakyti
jau apsisprendziau, kad uzsisakysiu sia pudra, tik niekaip negaliu apsispresti del spalvos... galvojau imti medium beige. esu tamsesnio gymio, dar lankau soliariuma. o vasara isvis ruda bunu. Na ir niekaip negaliu apsispresti kokia spalva man tiktu... kuri yra tamsesne medium beige ar medium tan? o tan tikriausiai jau labai tamsi ? patarkit jei kas galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 27, 16:10)
jau apsisprendziau, kad  uzsisakysiu sia pudra, tik niekaip negaliu apsispresti del spalvos... galvojau imti medium beige. esu tamsesnio gymio, dar lankau soliariuma. o vasara isvis ruda bunu. Na ir niekaip negaliu apsispresti kokia spalva man tiktu... kuri yra tamsesne medium beige ar medium tan? o tan tikriausiai jau labai tamsi ? patarkit jei kas galit 4u.gif

paziurek cia wink.gif turetu padeti apsispresti ...
Atsakyti
vis blaskausi tarp sios mineralines pudros ir Everyday minerals. pastaraja esu isbandziusi. sakykit, kurios esat bandziusios abieju firmu. ar yra koks esminis skirtumas jei reikia kad geriau maskuotu raudoni, poros graziau atrodytu.

bandziau naudotis BE oficialiu tinklapiu doh.gif kazkoks nesusipratimas. ar is ju puslapio galima atsisiusti meginukus?
siame forume perskaiciau, kad gerai maskuoja "i.d.". o ji buna "matte" formules? dovanokit uz kvailus klausimus, bet man kazkaip neaisku.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 04, 09:25)
vis blaskausi tarp sios mineralines pudros ir Everyday minerals. pastaraja esu isbandziusi. sakykit, kurios esat bandziusios abieju firmu. ar yra koks esminis skirtumas jei reikia kad geriau maskuotu raudoni, poros graziau atrodytu.

bandziau naudotis BE oficialiu tinklapiu  doh.gif  kazkoks nesusipratimas. ar is ju puslapio galima atsisiusti meginukus?
siame forume perskaiciau, kad gerai maskuoja "i.d.". o ji buna "matte" formules? dovanokit uz kvailus klausimus, bet man kazkaip neaisku.

i.d tai ta pati bare minerals, yra original ir matte formules smile.gif
pati naudojau tik EM tai man ji maskuot maskavo gerai bet labai greit nuplaukdavo nuo veido, dabar uzsisakiau barexminerals, taip pat yra nemokamu meginuku, man patiko ir gerai maskuoja ir gerai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 03 04, 11:56)
i.d tai ta pati bare minerals, yra original ir matte formules  smile.gif
pati naudojau tik EM tai man ji maskuot maskavo gerai bet labai greit nuplaukdavo nuo veido, dabar uzsisakiau barexminerals, taip pat yra nemokamu meginuku, man patiko ir gerai maskuoja ir gerai laikosi.

ar reiskia, kad uztenka issirinkti formule, o ten jau bus ta "i.d." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 04, 12:14)
ar reiskia, kad uztenka issirinkti formule, o ten jau bus ta "i.d."  g.gif

tas i.d yra pudros pavadinimas bare escentuals kaip firma i.d bare minerals kaip produktas
Atsakyti
sveikos,

neteko naudot mineralines kosmetikos. is makeupalley.com atsiliepimu atrodo, kad tai ne pati sveikiausia kosmetika odai - dazni neigiami atsiliepimai apie sios pudros sukelta alergine reakcija, uzkimstas odos poras, issokusius spuogus, sausejima, nelygu dengimasi, ilgainiui subegima i odos linijas ir t.t. Reitingai BE ten ne patys geriausi.
Bet kam tiko, tai tiko 100%.
Smalsu man, ar yra tokiu, kurioms si mineraline kimso odos poras? sukele spuogu "invazijas"? Juk si pudra turi bismuth oxychlorido, gan erzinancio oda.
zodziu, problemines odos savininkes, naudojancios BE, atsiliepkit ir patarkit smile.gif)

Gal zinot, kur galima tik pabandymui isigyt nedideli kieki Golden fair arba Light - nereikia man ten kitu priedu, jei tik megint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 25, 23:26)

pati BE pabijojau naudot del problemines odos, siulyciau pabandyt barexminerals kadangi joje nera bismuto, bent man tai ji puikiai tiko smile.gif
Atsakyti
Naudojau ir i.d. Bare Minerals, ir dabar naudoju BareXminerals. Nekimso nei viena, nei kita. Nors oda labai linkusi i tai. BM yra kiek sunkesne, BxM puikiai tinka pavasariui-vasarai. Ji kiek lengvesne, bet tikrai maskuoja gerai, laikosi irgi pakankamai gerai. Naudoju BM virs metu, o BxM jau pora menesiu, bet nieko blogo pasakyti negaliu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aciu! uzsisakiau BxM meginelius isbandymui smile.gif jei aisku, gausiu juos: neregistruotu pastu viskogalibuti ir nusivalkioti kur nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2010 03 30, 10:22)
Merginos o kur butu galima uzsakyti meginukus? 4u.gif  Lb ir as noreciau sitos pudros, bet bijau su spalva nepataikyti. O kaina nemaza tai nesinori paskui ismesti sad.gif

is cia uzsisakinejau smile.gif skaiciau temoje apie mineralines pudras apskritai smile.gif
barexminerals.lt
Atsakyti