Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(larisas @ 2009 09 10, 23:40)
Mergaites, kaip teisingai issirinkti pudros spalva. Niekaip negaliu apsispresti  g.gif
Esu tamsiaplauke, akis pilkos. Reikia patarimo  4u.gif

As siulyciau Medium spalvyte-ji tokia saltesne. Medium beige-siltesne ir jei oda su trukumais. Su Medium tan arba Warmth visuomet galima pakoreguoti spalva, jeigu atrodo, kad per sviesi.
Tas pats ir su Light sp.-fairly light (saltesne), light (siltesne su gelsvu atspalviu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 vasario 2010 - 00:31
QUOTE(neris @ 2009 09 11, 09:23)
As siulyciau Medium spalvyte-ji tokia saltesne. Medium beige-siltesne ir jei oda su trukumais. Su Medium tan arba Warmth visuomet galima pakoreguoti spalva, jeigu atrodo, kad per sviesi.
Tas pats ir su Light sp.-fairly light (saltesne), light (siltesne su gelsvu atspalviu).

Aciu, Medium spalvyte ir noriu uzsakyti, tik Medium beige arba Golden Medium? dar neapsisprendziau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 vasario 2010 - 00:31
QUOTE(larisas @ 2009 09 11, 23:28)
Aciu, Medium spalvyte ir noriu uzsakyti, tik Medium beige arba Golden Medium?  dar neapsisprendziau  g.gif

Golden medium bus i geltonuma... Tai ziurekit pagal savo odos atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 12, 02:20)
Golden medium bus i geltonuma... Tai ziurekit pagal savo odos atspalvi.

Teisingai, bus i geltonuma, bet jeigu yra ka maskuoti-tai tas geltonumas-gerai. 4u.gif Jis nera toks intensyvus.
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 09 12, 10:13)
Teisingai, bus i geltonuma, bet jeigu yra ka maskuoti-tai tas geltonumas-gerai. 4u.gif Jis nera toks intensyvus.

Manau priklausomai nuo odos atspalvio. Bet tos vietos, kuriu nereikes maskuot atrodys nekaip. Pvz buvau as buvau nusipirkus pudra i geltonuma, tai iskart matesi, kad per geltona ant veiduko. Maskavimui jau tada atskirai kazka geriau pirktis - yra Clinique biri geltona pudra paraudimams (sako dar tuo paciu ir gydo), tai turiu ja, bet nenaudoju, nes retai reikia, o ir tepasi nemaloniai....
Atsakyti
Gal tuomet reikia pabandyti sita rinkinuka uzsisakyti, cia ir Light spalvyte yra ir Golden Medium. Jeigu teisingai supratau smile.gif
http://store.bareesc...a...&Quantity=1
Kaip manote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larisas: 12 rugsėjo 2009 - 21:59
Pagaliau isbandziau ir as sia pudra thumbup.gif . Spalva man tiko ir pats padengimas patiko, bet vakarop pradejau jausti kazkoki diskomforta ant veido blink.gif . Kai nusiprausiau, toks jausmas, kad oda labiau issausejusi nei paprastai.
Padarysiu per savaitgali pertrauka, nesidazysiu.
Ryt meginsiu pasimaliavot ir ziuresiu kaip bus vakare.
Atsakyti
Sia pudrayte esu suzaveta. Matyt oda priprato ir nebeliko jokio sausumo, tempimo jausmo.
Nusprendziau nusipirkti jau didesne pakuote (9g). mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 09 28, 17:12)
Sia pudrayte esu suzaveta. Matyt oda priprato ir nebeliko jokio sausumo, tempimo jausmo.
Nusprendziau nusipirkti jau didesne pakuote (9g). mirksiukas.gif .

Sveiki, o kokia spalva issirinkote?
Atsakyti
QUOTE(larisas @ 2009 09 28, 17:46)
Sveiki, o kokia spalva issirinkote?

Rinkausi fairly light.
Atsakyti

i 
Komercinės žinutės ištrintos. Taip pat ištrintos žinutės ne į temą.
Temoj dalinamės informacija apie priemones, bet nepardavinėjam/perkam/keičiam.
Tam yra Skelbimų lenta;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 spalio 2009 - 21:52
QUOTE(MuzikALI @ 2009 10 09, 14:50)
Kazkuri raset, kad UK puslapiuose radot pigiau nusipirkt nei USA, gal galetumet atsiust nuorodeles, kur taip radot? Labai noriu isigyt ta pudryte, speju is UK siuntimas turetu pigiau kainuot

Kiek ziurejau feelunique neblogos kainos ir siuntimas nemokamas:

Va toki rinkinuka kazkada cia siunciausi per tarpininkes is www.bareescentuals.com, tai kadangi jos turejo nuolaidos koduka finale su visais tarpininkavimais ir pristatymais (jis gana sunkus) mokejau apie 170 litu, tai yra net siek tiek daugiau, nei paciai uzsisakyti is cia:

Rinkinukas

Ai dar laukiau tris savaites, o is cia per koki pusantros imanoma gauti, jei viskas OK.
Tiesa, mano asmenine nuomone, sito rinkinio neapsimoka pradziai uzsisakineti. Yra dar smulkesniu ir pigesniu rinkinuku spalvai atsiderinti... (pvz. Mazas rinkinukas)

Atsakyti