QUOTE(linnucce @ 2010 11 23, 12:06)
o mano turi tokią keistenybę,nežinau gal ir kitų taip daro.kai imu glostyti ir girti ją,tai mindžiukuoja su letenėlėm ir taip pradeda bėgti seilės,kaip pupos krenta tokiais didžiuliais lašais,manau kad iš susijaudinimo taip darosi
taip katinukai elgesi kai buna dar visai maziukai ir maitinasi mamaos pienu, letenelimis minko kates spenelius. Sis poelgis islieka daugumai kaciu taciau tai nera nieko blogo. As taip manau
Papildyta:
QUOTE(Lauragana @ 2010 11 23, 12:55)
Žiūriu, kitų katinai dar keisčiau meilūs nei maniškis. Jau maniau, kad tik mano toks nenormalus. Žinda iki tiek, kad net poruotis su žindamu daiktu paskui užsimano O tas daiktas dažniausiai būna kieno nors ranka.
Ir manau, kad iš to jis neišaugs, nebent bus kastruotas...
Ir manau, kad iš to jis neišaugs, nebent bus kastruotas...
Na nezinau kaip su katemis, bet sunys taip nustato herachijos vieta gaujoje. Niekada negirdejau kad taip elgtusi katinai . patarciau paimti katina uz pakarpos ir apsnypsti taip kaip snypscia pykstansios kates. Snypsdama truputi apspjauk katina, taip elgesi laukines kates. Visada ziurek i akis jai katinas priesinasi ir snypscia atgal pnypsdama kita ranka tinktelk per snukuti, zinoma nestipriai bet kad pajustu, tarsi kita kate kovos metu. jai katina sprusta is ranku ar nenulaikai prispaus prie zemes ir pasiimk is naujo, visa laika butinai ziurek i akis. Po poros kartu turetu pripazinti tavo virsu ir jai kas bus blogai turetu uzteti tik pro dantis iskosti zodeli Šššškats. Taip katinas pripazins kad tu esi gaujos virsuneje. tikiuosi pades, parasyk kaip sekesi. mano kate jau pripazino mane o va su vyro pripazinimu manau bus bedu. Dar patarimas katinui duokite esi kai patys pavalgote.
Papildyta:
QUOTE(liapanka @ 2011 01 24, 11:16)
Na ir as turiu klausima. Neseniai isigijome katyte, jai dabar turetu buti apie 5-6 menesius. Neseniai pradejo keistokai elgtis. vaikstinedama pastoviai murkia, atstato savo uzpakaliuka, uodega papucia ir pastoviai stacios padeties ta uodega, kasosi i viska ka mato, duris, lova ir t.t.
Paimta buvo is lauko. Gal jai morcius? bet siaip per anksti butu, net nzn. Gal kam buvo kazkas panasaus?
Gyvena namie, valgo katems skirta maista.
Paimta buvo is lauko. Gal jai morcius? bet siaip per anksti butu, net nzn. Gal kam buvo kazkas panasaus?
Gyvena namie, valgo katems skirta maista.
Tikrai morcius ir 6 men pats laikas