nu graziausiai... susipykot del maisto?
Aciu uz patarimus visiems, ypatingai Jonavieciui, kuris man paaiskino , kad daugelis katinuku taip elgias( t.y zindzia save) .
Apie kaciu prieziura nieko neismanau, esu visiska diletante, todel jusu patarimus ir patirti auginant kates tikrai vertinu.
O jei griztumem prie temos....mane jau neviltis pagavo juoda, atrodo, kad nesugebesiu savo kates atkratyt nuo iprocio zist save. Jei glostau , pradeda murkt ir tuoj pat iesko savo spenelio. jei esu uzsiemus ir ji kiurkso viena- daro ta pati.. o nakti... kazkoks siaubas, atsibundu tris kartus, nes ji taip inirtingai save zindzia ir skleidzia garsus, kad neimanoma miegot. ( pasikartosiu, nieko neismanau nei apie kaciu prieziura, tuo labiau ju elgsena ar psichologija, bet man panasu, kad ji jaucia didziuli pasitenkinima save zysdama, pati suteikia sau malonuma. nesijuokit, jei nusisneku...
Gal yra koks smirdantis tepalas, kuriuo patepus pilvuka ji nebenoretu saves zisti?
QUOTE(Wella @ 2008 04 07, 14:31)
O jei griztumem prie temos....
Gal yra koks smirdantis tepalas, kuriuo patepus pilvuka ji nebenoretu saves zisti?
Aš tris mėn. miegojau apsikabinus savo garbanių.Nes pastoviai žindo savo šonus.Tikrai bus nelengva atpratint.Maniškis irgi varydavo net mukdamas iš pasitenkinimo.Dar padėdavo purkštukas kai tik pamtydavau kad bando ,iškart purkšdavau vandeniu,arba paleisdavau kokį nors žaislą į jį .Po kiek laiko jam dašuto kad jei žysis gaus kuo nors į kuprą.Va taip po truputį ir atpratom.Kas liečia tepalus tokių nežinau ,nebandžiau.Pabandyk pasitarti su vetu gal patars tokių kaip ir nesu girdėjus.
Gali pabandyti patepti pilvą pipirais,ar garstyčiom.Neturėtų pakenkti ,bet ko gero po kiek laiko jai ir pipirai bus skanu. Ar ji pas tave dažnai morčiuoja.Jeigu taip tai gali buti sutrikus harmoninė veikla.Išeitis pati žinai kokia.Nenuleisk rankų žinau kad sunku ,sunkiau kaip su mažu vaiku.Man dar dabar naktim sapnuojasi jo tie čiulpimai
Bandziau tept actu ( kazkur girdejau, kad nepatinka kvapas), bet buvo tiek nusiciunkus tuos savo spenelius, kad man atrodo, as jai gerokai juos nudeginau.. nezinde gal 10 min, paskui bande nusiplaut koki pusvalandi nuo pilvo ta acta, o prausimasis baigesi vel tuo paciu- ZINDYMU. Po to issigandau, kad prisilaizys to acto ir susirgs.
O del morciaus.... Jai puse metu, reksne kaip reta- kniaukia visokiais balsais nuo pat pradziu, kai ja pasiemiau (buvo 3 men), o jokiu kitu morciaus pozymiu nepastebiu( teisybe pasakius, nelabai ir zinau, kokie tie kiti pozymiai ).
Pabandysiu garstyciom. O kokio kvapo kates dar negali pakest?
tai va, kad mano kantrybe jau senka. O siaip tai ji nebuvo maza, kai pas mane apsigyveno, buve seimininkai sake, kad 3 men, nors man atrode, kad jai jau visi 4 kaip niekur..(veterinarui, beje, irgi). pajaunino katyte buve seimininkai.
Siaip labai gera buvo, jokiu problemu neturejau, nors panele ir nekilminga, ir siaip tokio netradicinio grozio...
bet tas jos iprotis mane varo is proto.
O del morciaus.... Jai puse metu, reksne kaip reta- kniaukia visokiais balsais nuo pat pradziu, kai ja pasiemiau (buvo 3 men), o jokiu kitu morciaus pozymiu nepastebiu( teisybe pasakius, nelabai ir zinau, kokie tie kiti pozymiai ).
QUOTE(Rusniukas)
Geriau niekuo netepliokit, o uzsiimkit su ja, aisku, laiko reikia ir kantrybes
tai va, kad mano kantrybe jau senka. O siaip tai ji nebuvo maza, kai pas mane apsigyveno, buve seimininkai sake, kad 3 men, nors man atrode, kad jai jau visi 4 kaip niekur..(veterinarui, beje, irgi). pajaunino katyte buve seimininkai.
Siaip labai gera buvo, jokiu problemu neturejau, nors panele ir nekilminga, ir siaip tokio netradicinio grozio...
Mano pazistamo kate ciulpdavo visiem pirstus, kas tik jai apie snuki glostydamas nenusaugodavo... Sis iprotis nepaliko jos visus 13 ar daugiau ilgo gyvenimo metu iki pat tragiskos zuties.
Sveciai juokaudavo, kad kate turi praktini pritaikyma...
Sveciai juokaudavo, kad kate turi praktini pritaikyma...
QUOTE(Wella @ 2008 04 07, 16:44)
ką tik kalbėjau su vete ji dirba Vilniui Žemynos g.ji pasakė kad čia ko gero bus harmoninis sutrikimas.Išeitis sterilizacija.Nesu morčių specas pas mane bernas ,bet jeigu ji pastoviai rėkia ir kilnoja uodegą,meilinas vadinasi morčiuoja.Labai seksuali mergytė pas tave Labai rimtai susimastyk dėl operacijos ,kalbu rimtai nes tie pastovūs morčiai labai alina organizmą,gali rimtai susirgti.
QUOTE(Wella @ 2008 04 07, 18:16)
As tai dar bandyciau uzmauti rubeli, kitaip tariant kojine su keturiom skylem kojom...
Katems po pilvo operacijos deda, kad neissitrauktu siulu...
Gal pades...
Labutis
Mūsų katytė tampo rūbus , jei nugvelbė kokią kojinę, ar mažiaus pižamą tai ir temps miaukdama apsižergus laiptis žemyn prie laukinių durų Morčius buvo prieš gerą savaitę, kurio metu svečiavosi pas katiną ar tai gali būti susiiję su nėštumu ?
Mūsų katytė tampo rūbus , jei nugvelbė kokią kojinę, ar mažiaus pižamą tai ir temps miaukdama apsižergus laiptis žemyn prie laukinių durų Morčius buvo prieš gerą savaitę, kurio metu svečiavosi pas katiną ar tai gali būti susiiję su nėštumu ?
o mano turi tokią keistenybę,nežinau gal ir kitų taip daro.kai imu glostyti ir girti ją,tai mindžiukuoja su letenėlėm ir taip pradeda bėgti seilės,kaip pupos krenta tokiais didžiuliais lašais,manau kad iš susijaudinimo taip darosi
Žiūriu, kitų katinai dar keisčiau meilūs nei maniškis. Jau maniau, kad tik mano toks nenormalus. Žinda iki tiek, kad net poruotis su žindamu daiktu paskui užsimano O tas daiktas dažniausiai būna kieno nors ranka.
Ir manau, kad iš to jis neišaugs, nebent bus kastruotas...
Ir manau, kad iš to jis neišaugs, nebent bus kastruotas...
MAnoji kazkaip nezinda ir man taip keista girdeti tokias kalbas matomai su mamyte issibuvusi ilgokai buta.NZ atkeliavo pas mus ta katyte ir is viso jokio supratimo apie kates nes pirmoji,o sitoji taip prilipo kad isimylejau ir gaunu pazindintis su ju gyvenimu,kodel mindzikuoja na trypia letenelem kaip atrodytu kad soka ,taip juokingai pasirode bet blogo nieko nematau tame tik gal kokie yra paaiskinimai konkretesni?Kad gurguliuoja suprantu jog patinka lovoje su mumis pabuti ir pasimeilinti ar tai malonumo katei pojutis kad ji ta daro?
Na ir as turiu klausima. Neseniai isigijome katyte, jai dabar turetu buti apie 5-6 menesius. Neseniai pradejo keistokai elgtis. vaikstinedama pastoviai murkia, atstato savo uzpakaliuka, uodega papucia ir pastoviai stacios padeties ta uodega, kasosi i viska ka mato, duris, lova ir t.t.
Paimta buvo is lauko. Gal jai morcius? bet siaip per anksti butu, net nzn. Gal kam buvo kazkas panasaus?
Gyvena namie, valgo katems skirta maista.
Paimta buvo is lauko. Gal jai morcius? bet siaip per anksti butu, net nzn. Gal kam buvo kazkas panasaus?
Gyvena namie, valgo katems skirta maista.