nesijaudink, maniske irgi kai pareinu is darbo paskutiniu metu mane nuolat laizo ir is ryto irgi lenda
kazkada anksciau buvau skaiciusi kazkutr internete kad kates taisp daro,kai zmogus buna suprakaitaves - nu ta prasme dar ne tiek kad mes kvapus jaustume, bet kates tai uzuodzia, tai jos ir puola prasuti, tai is darbo gryzusi lekiu iskart i dusa, tada ji prie manes nelenda
o nakti tai miegodamas per tokius karscius irgi sukaisti kazkiek, tai ji ir vel puola tave prausti
Sveikos,
norėčiau paklausti, gal kas žino, kodėl katinukai taip elgiasi? čiulpia kaldrą ir mindžioja letenėlėmis. Maniškis patoviai, kiekvieną vakarą pakrenta ant pagalvės ir pradeda...
norėčiau paklausti, gal kas žino, kodėl katinukai taip elgiasi? čiulpia kaldrą ir mindžioja letenėlėmis. Maniškis patoviai, kiekvieną vakarą pakrenta ant pagalvės ir pradeda...
QUOTE(Montvile @ 2007 08 29, 14:42)
Sveikos,
Prisimena kaip jaunystėj mamos papą žindė . Tiesiog išlikęs toks įprotis būna pas daugelį kačių.
Mano katinas irgi mindzioja letenelem,turi megstama sunaus adijala ir ten atlikineja ta savo rituala,bet as nepasakyciau kad zyndimo instinktas ji kamuotu,man kazkaip atrodo kad daugiau ji tai jaudina,nes labai idomiai susiriecia ir tokie judesiukai,na kaip ant kates liptu ir viena syk perbraukiau su ranka ta adijala,tai slapia buvo,tai nesuprantu jis ten baigineja .Suprasciau,kad jis butu tikras katinas,bet jis kastruotas.Tai dabar galvoju ar as isvis nieko nenusimanau,juk jei kastruotas,tai lytinis gyvenimas nebeturetu dominti,ar ne taip,o gal as nieko nesuprantu,paaiskinkit neismaneliai
QUOTE(dell @ 2007 09 25, 02:47)
Mano katinas irgi mindzioja letenelem,turi megstama sunaus adijala ir ten atlikineja ta savo rituala,bet as nepasakyciau kad zyndimo instinktas ji kamuotu,man kazkaip atrodo kad daugiau ji tai jaudina,nes labai idomiai susiriecia ir tokie judesiukai,na kaip ant kates liptu ir viena syk perbraukiau su ranka ta adijala,tai slapia buvo,tai nesuprantu jis ten baigineja .Suprasciau,kad jis butu tikras katinas,bet jis kastruotas.Tai dabar galvoju ar as isvis nieko nenusimanau,juk jei kastruotas,tai lytinis gyvenimas nebeturetu dominti,ar ne taip,o gal as nieko nesuprantu,paaiskinkit neismaneliai
nu apie kaciu masturbacija dar neteko girdeti ei, tik neireikia katino izeidinet, "suprasciau, jei jis butu tikras"... as manau, kad priklauso nuo to, kada iskastravot.. kaip man sake veterinaras, jei kastruoti dar pries pirma morciu, tai lytinis gyvenimas ir neturetu dominti, bet va jei katinui morcius jau buvo bent karteli uzejes, tai jis jau ir zinos, kas tai yra..
QUOTE(dell @ 2007 09 25, 01:47)
Na būna ir taip
Mano kastruotas katinas dažnokai "pamindžioja" ( ) mano kastruotą katę... Ir ką tu jam (o ta durnė kenčia su išraiška "visi vyrai kiaulės" ) Beje jis kastruotas prieš morčių, tai nežinau nuo ko tai priklauso.
O vaikystėj turėtas katinas turėjo "draugę" - žaislinę katę, kurią.. nu... irgi dažnai tekdavo skalbti
Labas.
Mano katei visiskai susisuko protelis ( o gal man , dar nezinau, priklauso nuo jusu atsakymu )
Laikau raina katyte, amzius apie puse metu. Buvo labai miela ir svelni, kol nesusirado keistos pramogos: pries tris savaites beprausdama savo pilvuka aptiko spenelius, is pradziu inirtingai bande juos "isprausti", t.y panaikinti, kaip plauku kuokstelius kandziodama. per kelias dienas jai taip patiko, kad dabar keleta savaiciu megstamiausias jos uzsiemimas CIUNKTI savo tuos spenelius. Toks vaizdas, kad patiria palaima . ( nekanda, ne laizo, bet ZINDZIA).
AR TAI NORMALU?
KAIp atpratint?
Mano katei visiskai susisuko protelis ( o gal man , dar nezinau, priklauso nuo jusu atsakymu )
Laikau raina katyte, amzius apie puse metu. Buvo labai miela ir svelni, kol nesusirado keistos pramogos: pries tris savaites beprausdama savo pilvuka aptiko spenelius, is pradziu inirtingai bande juos "isprausti", t.y panaikinti, kaip plauku kuokstelius kandziodama. per kelias dienas jai taip patiko, kad dabar keleta savaiciu megstamiausias jos uzsiemimas CIUNKTI savo tuos spenelius. Toks vaizdas, kad patiria palaima . ( nekanda, ne laizo, bet ZINDZIA).
AR TAI NORMALU?
KAIp atpratint?
Kiek suprantu, veterinarai parduoda dirbtini pieno misinuka katems (na, panasiai kaip kudikiams).
Bet gal jusu katyte siaip turi kokia problema - gal koks mastitas ar dar kas. Manau, del visa ko reiktu parodyti veterinarui.
Bet gal jusu katyte siaip turi kokia problema - gal koks mastitas ar dar kas. Manau, del visa ko reiktu parodyti veterinarui.
QUOTE(liutyte)
tik vat sunim tai pieno negalima nes kirminu atsirast gali
Katės skrandis nevirškina laktozės.Jeigu katė nepratus gali susividuriuoti.
Apie šunis čia gerai suskelta 14 metų veisiam dar tokio bajerio negirdėjau Kirmėlių gali atsirasti nuo žalios kiaulienos,upinės žuvies ir t.t. tik ne nuo pieno
Kad katytė žindasi nieko nuostabaus daug katinukų taip daro.Viena iš priežasčių gali būti tai kad per anksti atjunkinta nuo motinos.Mano katinas labai ilgai žindosi šoną.Reik daug laiko ir galima atpratinti.Kai pamatai kad pradėjo žistis pabandyk su ja pažaist ar kitaip atitrauk dėmesį.tiesiog neleisk ,uždenk ranka ,pabandyk glostyti.Aš kokius 3 mėn taip vargau ,atprato.
Vietoj pieno duoda pieno pakaitalą,bet čia mažiems kačiukams taviškė jau didelė jai kaip ir nereiktų jo.Dar gali duot ožkos pieno su medum,katėm tinka.Pieno davimas kad ir karvės problemos neišspręs .Čia jau įprotis ir gan malonus katinam.O kad laka kaimuose ,taip laka nes jie praktiškai nuo gimimo jo gauna.Ir niekas jais taip nesirūpina kaip kambariniais
as durnu patarimu neduodu as tik pamaniau kad kate gali noreti pieno jaj savo spienelius tampo... nereik cia man akiu draskyt su savo tais "sustrais" kaciu maistais kuo noriu tuo maitinu tik skirtumas tas kad mano kate neislepus ir pakanka pilnai ka perku,duodu.As netirineju kaciu maisto kur tuoletinis popierius kur ne uztenka pasiskaityti gale pakuotes apie jo sudeti.Isigalvojo kaskoks atsiprasant durnius kad kates reikia serti prabangiu maistu ir visi klauso galiu dar kart paminet tetos kate 13metu gyvena valgydama koncervus "tipo" su tuoletiniu popierium
Jonaviete, nebesigadink sau nervų Einam "namo" geriau
O tamstai liutytei norėčiau vieną patarimą duot - prieš garsiai rėkaujant, gal pradžioj vertėtų teisingos literatūros pasiskaityt Ir tik nedaugeliui čia (bent jau man neteko nė vieno "sutikti"), maitinančiam gyvūną virbacu, hillsu, royaliu, specifiku ar pan kokybišku maistu, pinigai drasko kišenes
O tamstai liutytei norėčiau vieną patarimą duot - prieš garsiai rėkaujant, gal pradžioj vertėtų teisingos literatūros pasiskaityt Ir tik nedaugeliui čia (bent jau man neteko nė vieno "sutikti"), maitinančiam gyvūną virbacu, hillsu, royaliu, specifiku ar pan kokybišku maistu, pinigai drasko kišenes