Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas elgesys - ką reiškia ir kaip atpratinti?

QUOTE(gravel @ 2006 07 28, 12:20)
Nori patarimų? Įsigyk dar vieną tokios pat veislės katiną. Turėjai žinoti, kad Kornvalio reksai nemėgsta vienatvės, negali išbūti vieni ir t.t.

biggrin.gif taip, taip įsigyk dar vieną. pamatysi, kaip bus smagu namie biggrin.gif

mano juočkis ir taip darydavo. anksti ryte atsisėsdavo tarp pagalvių ir garsiai murkdavo.... kaip traktorius doh.gif buvo kažkoks košmaras doh.gif bet dabar jau išaugo ir taip nebedaro. net murkt tyliau pradėjo wub.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, jeigu is tikruju katukas nusiramins, tai as bandysiu jam duoti daugiau meiles. bet man atrodo, kad jis ir taip jos daug is manes gauna.
Daug su juo zaidziu, myluoju, glostau, kalbuosi...gal cia pasitaike toks "meilunas"
Atsakyti
Gali būt, kad ir meilūnas pasitaikė wink.gif Tada džiaukis, nes kai suaugs bus labai labai meilus ir prieraišus katinas. Tik ant galvos neužsileisk, kad lepūnėlis nepataptų smile.gif Reikia aukso viduriuko laikytis (o tai labai sunku...).
Sėkmės auginant wink.gif Kornišai - super katinai smile.gif
Atsakyti
Pas mus šeimoje pavyduliavimas prasidėjo, kad man pilvą daugiau minko nei vyresnėlei (nes "tikra šeimininkė" yra ji). Tokius masažus katės daro tik tiems, kuriuos labai myli. O dukra dabar rado būdą, kaip dažniau masažo užsitarnauti - reikia padėti katei gaudyti muses lotuliukas.gif
Šiaip ketvirtą ryto tai nėra labai malonu blink.gif Bet aš tada sukuosi ant šono, katei nebepatogu ir ji nusivylusi kur šalia susirango.
Atsakyti
Mūsų katinas tik 1,5 metų būdamas liovėsi "žįsti" kaklą.
Atsakyti
O mūsų rusų mėlynasis irgi apie metus taip darė, dažniausiai mano vyrui. Bet nebūtinai ryte, būdavo ir vidury dienos, kai šis atsisėsdavo prieš teliką. Po to nustojo. Dabar jam beveika trys metai, ir nesenai jis vėl prisiminė šį savo įprotį, tik dabar jau renkasi mano dukrytę, ir daro tai rytais. Tiesa, tai būna nebedažnai.
Atsakyti
Niu mano Ramziukas visai pasiuto. Niekaip nesiliauja manes zisti, dar taip isikabina su nagiukais ir man skauda buna. Ir pastebejau, kad taip atsitinka vos tik as isjungiu televizoriu ir einu miegoti arba anksti ryte. Siandien tai labai agresyvus buvo, ne murke o tiesiog balsu kazka murmejo.
Buuu....nezinau kaip savo maziu suvaldyti. verysad.gif
Be to jis toks chuliganavotas. Buvau savaitgali palikus savo maziu kaimynei. Ji irgi turi katina, toki dideli ir pukuota. Tai maniskis buvo jam ant galvos uzsikores ir per snukuti su letenele dave lotuliukas.gif lotuliukas.gif Isivaizduokit koks pasiutelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vis del to nesusitvarkau su savo katineliu. Jis kai tik atsigulu miegoti arba ryte pradeda mane kandzioti ir naguciais draskyti (tiksliau masazuoti) ir niekaip neatstoja, nepadeda ir mano grieztesnis balsas ir nuvijimas salin. Kai uzdarau kitame kambaryje tai toki koncerta padaro verysad.gif
padekit, nezinau ka daryti, neisprandziu sios problemos.
Atsakyti
Matyt jau įsijautė į žaidimą g.gif Nežinau, kai mūsų katis užsilipa masažo daryti, tai paglosčius atsipalaiduoja, o uždėjus tvirčiau ranką kartais ir pati užmiega. O žįsti antklodę ima tik tada, kai mes su plona užsikloję smile.gif Šiaip gal nerimas kačiukui, kontakto ieško, o neradęs pasiunta.
Atsakyti
Maniskei katei ir gi uzeina meilikavimosi priepuoliai.Kai gryztu namo,buna taip pasiilgusi,tai jau kai atsisedu i foteli,tai ir prasideda:murkimas, pilvo masazas,laizymasis,is dziaugsmo net seiletekis prasideda. lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas esate susidurusios su tokiu keistu reiskiniu. mano kate jau antra savaite visa laika mane laizo. panasiai kai kad praustu savo kaciuka. nakti nebeimanoma miegoti, nes ji kruopsciai centimetras po centimetro mane laizo, ir leidzia keistus garsus, tarsi dusautu. slankioja visa laika is paskos, beveik nebeeda, atrodo lyg labai liudetu. nesuprantu kas jai atsitiko ir kodel taip elgiasi??? ka toks kates elgesys galetu reiksti. ne
morcius. katei 3 metai, kaciuku niekada neturejo. tik nesijuokit, bet ar tai negali buti kazkokia kaciu depresija?
Atsakyti
Maniske tai siaip meili, tai megsta ypac rytas isokus pas mus i lova nosis laizyti, dar kartais kakta palaizo, ausis isprausia,o kai ima man lupas laizyt, tai maniskis juokiasi, kad lesbietes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti