Įkraunama...
Įkraunama...

Kopijuojame parduotuvių drabužius

QUOTE(dontstop @ 2008 05 26, 10:37)
Gražūs modeliukai, bet kaip tokius nukopijuoti, jei jokių schemų nėra? verysad.gif

akis iš paveiksluko skaičiuotis biggrin.gif

Mano močiutė pasakojo, kaip kupron gavo už tokį darbą: bažnyčioje atsiklaupus altoriaus užtiesalo raštą skaičiavo cool.gif Giminaičiai (pas kuriuos viešėjo) baisiai išgyrė - nu tokio pamaldumo mergina cool.gif o ji ir leptelėjo giminaitei, ką iš tikro veikė tongue.gif lotuliukas.gif nieko naujo po šia saule laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 05 26, 11:50)

Mano močiutė pasakojo, kaip kupron gavo už tokį darbą: bažnyčioje atsiklaupus altoriaus užtiesalo raštą skaičiavo cool.gif Giminaičiai (pas kuriuos viešėjo) baisiai išgyrė - nu tokio pamaldumo mergina cool.gif o ji ir leptelėjo giminaitei, ką iš tikro veikė tongue.gif  lotuliukas.gif nieko naujo po šia saule laugh.gif

Oi,šaunuolė,močiutė.Štai ką reiškia- pamišę dėl mezgimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 05 26, 10:50)

Mano močiutė pasakojo, kaip kupron gavo už tokį darbą: bažnyčioje atsiklaupus altoriaus užtiesalo raštą skaičiavo cool.gif Giminaičiai (pas kuriuos viešėjo) baisiai išgyrė - nu tokio pamaldumo mergina cool.gif o ji ir leptelėjo giminaitei, ką iš tikro veikė tongue.gif  lotuliukas.gif nieko naujo po šia saule laugh.gif

Galvojau, kad čia tik aš pamačius ką nors nerta nužiūrinėju, pasirodo, dar ir tokių kuriozų senovėj būta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 04, 15:16)

Labai norėčiau suregzt kažką panašaus savo mergikei, bet nelabai įsivaizduoju nuo ko pradėt blush2.gif Raštas kaip ir aiškus, bet va neįžiebiu apačios.. Ten megzta ar nerta? Man rodos kad megzta, bet kai aš tokia specė, tai gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 05 27, 14:06)
Labai norėčiau suregzt kažką panašaus savo mergikei, bet nelabai įsivaizduoju nuo ko pradėt blush2.gif Raštas kaip ir aiškus, bet va neįžiebiu apačios.. Ten megzta ar nerta? Man rodos kad megzta, bet kai aš tokia specė, tai gal klystu g.gif

paieškok osinkoj. mergiotės tikrai žinau kad mezgė šitą grožį
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 05 27, 12:06)

O nebus numegzta kokios 3 geros, 3 blogos ir paguldyta sonu biggrin.gif ?
Atsakyti
Nu vat ir man taip atrodo, bet kaip jau sakiau, kai aš tokia "patyrus", tai norėjau įsitikint prieš pradedant smile.gif
Atsakyti
fainu yra modeliuku, gaila kad ne profe as, ir gaudausi tik elementariausiuose rastuose. kazin, kas pamokyt galetu? kartais nlb aisku ir zurnalu schemose buna.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 27, 13:11)
paieškok osinkoj. mergiotės tikrai žinau kad mezgė šitą grožį

Aš ir pati bandysiu paieškot, bet jei rastumėt, įmeskit nuorodą bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

sito modeliuko online mezgimo tema osinkoj:
http://club.osinka.r...pic.php?t=31630

o cia yra kitu online mezgamu modeliuku temu turinys:

http://club.osinka.r...pic.php?t=38124

http://club.osinka.r...pic.php?t=29610
Atsakyti