Įkraunama...
Įkraunama...

Kopijuojame parduotuvių drabužius

QUOTE(Peperoni @ 2008 04 04, 17:16)
Otto:
user posted image

Tai va, iš kur semiasi idėjų lietuviški rankdarbių žurnaliukai hihihi.gif

O aš jau vienu momentu maniau, kad ir lietuviai turi skonį ir kūrybiškumo sukurt įdomių, madingų ir stilingų modelių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 01, 12:34)
Tai va, iš kur semiasi idėjų lietuviški rankdarbių žurnaliukai hihihi.gif

O aš jau vienu momentu maniau, kad ir lietuviai turi skonį ir kūrybiškumo sukurt įdomių, madingų ir stilingų modelių  irnesakyk.gif

nenoriu net garsiai sakyt savo nuomones apie LT rankdarbiu zurnalus... biggrin.gif doh.gif net ir pati graziausia modeliuka is neto jie sugeba taip subjaurot, kad verkt noris.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 05 01, 17:54)
nenoriu net garsiai sakyt savo nuomones apie LT rankdarbiu zurnalus...  biggrin.gif  doh.gif  net ir pati graziausia modeliuka is neto jie sugeba taip subjaurot, kad verkt noris....  verysad.gif

O mane tai kazkaip kraupina drabuzio pateikimas liet. zurnaliukuose g.gif daznai parinkti klaikus spalvu deriniai, dar klaikesnis manekeniu makiazas doh.gif toks vaizdas, kad is stoties rajono doh.gif tai jei sugebi idarbinti vaizduote ir perkurti kitas spalvas ir nematyti "veideliu", gal kazka ir imanoma rasti. prisipazinsiu, nieko nemezgiau dar is ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 05 01, 20:05)
O mane tai kazkaip kraupina drabuzio pateikimas liet. zurnaliukuose g.gif  daznai parinkti klaikus spalvu deriniai, dar klaikesnis manekeniu makiazas doh.gif toks vaizdas, kad is stoties rajono  doh.gif tai jei sugebi idarbinti vaizduote ir perkurti kitas spalvas ir nematyti "veideliu", gal kazka ir imanoma rasti. prisipazinsiu, nieko nemezgiau dar is ju lotuliukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif ta pati ne karta pagalvojau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 gegužės 2008 - 19:10
QUOTE(eya @ 2008 05 01, 20:05)
O mane tai kazkaip kraupina drabuzio pateikimas liet. zurnaliukuose g.gif  daznai parinkti klaikus spalvu deriniai, dar klaikesnis manekeniu makiazas doh.gif toks vaizdas, kad is stoties rajono  doh.gif tai jei sugebi idarbinti vaizduote ir perkurti kitas spalvas ir nematyti "veideliu", gal kazka ir imanoma rasti. prisipazinsiu, nieko nemezgiau dar is ju lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Maniau, kad man čia tik taip rodosi doh.gif
Atsakyti
smile.gif ot gyvatės marks .. spencer doh.gif neleidžia nuotraukų išsisaugoti doh.gif

http://www.marksands.../...8030&page=5

http://www.marksands.../...8030&page=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 20 gegužės 2008 - 20:27
QUOTE(Karusia @ 2008 05 20, 13:21)
smile.gif ot gyvatės marks ..  spencer doh.gif neleidžia nuotraukų išsisaugoti doh.gif

Tokiais atvejais labai padeda toks stebuklingas mygtukas klaviaturoje, ant kurio parašyta „Printscreen“ rolleyes.gif
Jis išsaugo atminty informaciją apie tai, kas yra tavo ekrane, o tada belieka atsidaryti bet kokią grafinę programą ir padaryti Ctrl+V bei apkarpyti vaizdelį ax.gif

P.S. Nors šiaip tai keista – pas mane tai duoda kompe išsaugot iš to spencerio... (deja, dar neturiu privilegijų įkelt pav. į žinutę...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 21 gegužės 2008 - 00:04
QUOTE(Karusia @ 2008 05 20, 21:21)
smile.gif ot gyvatės marks ..  spencer doh.gif neleidžia nuotraukų išsisaugoti doh.gif

Nu tai kad leidzia g.gif tiesa, as ne exploreri, o opera naudoju, bet manau skirtumo neturetu buti ax.gif
Atsakyti
o sitas rastas
jau senia zinomas as dariau staltiese gal pries 10 metu
cia ju paciu nukopijuotas tongue.gif

user posted image

o mano

user posted image
skiriasi tik to maciuku kvadraciuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 21 gegužės 2008 - 09:03
QUOTE(Karusia @ 2008 05 20, 21:21)
Ne į temą. Tai kad puikiai galima išsaugoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 21 gegužės 2008 - 09:08
QUOTE(ruci @ 2008 05 21, 11:06)
Ne į temą. Tai kad puikiai galima išsaugoti...

o išsaugojus ir įkėlus matosi tik dyyydelis tuščias tarpas. kompe -
juoda naktis tas paveiksliukas. na, tarkim mano naminis kompas persenęs biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs modeliukai, bet kaip tokius nukopijuoti, jei jokių schemų nėra? verysad.gif
Atsakyti