Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(coliukasv @ 2006 11 04, 17:23)
sveiki... man taip reikia gražios apykaklės paltui... kažkada siuvau, žinau kad nesunku, bet reikia prisimint radau nuorodą, kokios maždaug norėčiau http://www.osinka.ru...urda_11/21.html gal kas galit padėt... patart ar iškarpą atsiųst...

Laba diena... 4u.gif radau fainu modeliuku,bet asisiuntus kazkodel netidaro failo...ka ne taip darau?
Atsakyti
Dukra labai nori languotos liemenės , tik nesumąsto kokio modelio...gal kuri galit ką nors pasiūlyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 09 17, 15:21)
Dukra labai nori languotos liemenės , tik nesumąsto kokio modelio...gal kuri galit ką nors pasiūlyt  4u.gif

Uzmesk aki gal tiks ar bent ideja pagausi mirksiukas.gif http://www.burdamode...34240,ruRU.html
Atsakyti
sveikutes,kaip reikia is burdos iskarpas parsisiusti patinkancio modelio,kaip jas padidinti g.gif
Atsakyti
schmoll.gif man irgi niekaip neiseina tu iskarpu is burdos parsisiust ax.gif o taip reiketu
Atsakyti
Yra keletas Burdos iskarpu, kur atsisiunti pdf faile ir atsispauzdinus susiklijuoji lapus i viena didziuli... Cia regis nemokalu iskarpu skiltyje. O kitos tai mokamos verysad.gif ir siuncia tik per Rusija... kazkada norejau uzsisakyti, taciau kortele per interneta neatsiskaitysi, reikia pavedima daryti taip ir nusviro rankos.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 24 rugsėjo 2007 - 07:05
sveikutes, radau tema apie siuvima ir mane sitas reikaliukas domina megstu siuti, bet isvykau is lietuveles ir sustojo mano siuvimas, bet uzejo toks noras kazka pasibraizyti, bet kiek visur viska ziurinejau nieko gero nerandu gal kokiu nuorodu zinot butu smalsu pasiziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 09 26, 05:47)
sveikutes, radau tema apie siuvima ir mane sitas reikaliukas domina megstu siuti, bet isvykau is lietuveles ir sustojo mano siuvimas, bet uzejo toks noras  kazka pasibraizyti, bet kiek visur viska ziurinejau nieko gero nerandu gal kokiu  nuorodu zinot butu smalsu pasiziuret  4u.gif

Kur iškeliavai ? Nes užsienyje būna pirkti įvairiausių gatavų modelių, tereikia tik pasirinkti tinkamą dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 26, 16:16)
Kur iškeliavai ? Nes užsienyje būna pirkti įvairiausių gatavų modelių, tereikia tik pasirinkti tinkamą dydį  4u.gif

Laba, i Anglija isvykau tai zinau, kad galima nusipirkt, bet noriu kazkaip savo ranku prideti kaip pasisiuvi tai niekas tokio rubu neturi nevaikstai sabloniskai. Na ka nors sugalvosiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas mokat dirbt su viewer V7? ax.gif
Atsakyti
[quote=natina,2007 10 03, 15:51]

Cia turbut kokia programa braizymui negirdejauapie tokia butu idomu suzinot apie ja ax.gif
Atsakyti
[quote=raganaite2005,2007 10 04, 12:26]
[quote=natina,2007 10 03, 15:51]
Cia turbut kokia programa braizymui negirdejauapie tokia butu idomu suzinot apie ja ax.gif
[/quote]
ir as taip suprantu, kad braizymui.... blush2.gif
Atsakyti