Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(rimulia12 @ 2007 06 15, 13:06)
O kur tokį žurnaliuką galima įsigyti? Kaip tik noriu ką nors mažyliui pasiūti ir nerandu žurnalų.

O kaip reiktų parsisiūsti pavizdžiui kokios suknelės lekalus 3 metų mergaitei iš to žurnaliuko ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė* @ 2007 07 04, 15:59)
O kaip reiktų parsisiūsti pavizdžiui kokios suknelės lekalus  3 metų mergaitei iš to žurnaliuko ? g.gif

Hmmm.... net neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Seniai svajoju pasisiūt tautišką lininį kostiumą. Vakar Kernavėj Gyvosios archeologijos dienose po šlapias pievas pabraidžius ir sūnus užsimanė linais apsitaisyt. Sau gal ką nors ir susikursiu. Bet gal kuri nors galėtumėt patart, kaip geriau vyrišką kostiumą pasiūt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audruolė @ 2007 07 07, 13:39)
Sveikos smile.gif Seniai svajoju pasisiūt tautišką lininį kostiumą. Vakar Kernavėj Gyvosios archeologijos dienose po šlapias pievas pabraidžius ir sūnus užsimanė linais apsitaisyt. Sau gal ką nors ir susikursiu. Bet gal kuri nors galėtumėt patart, kaip geriau vyrišką kostiumą pasiūt?  4u.gif

sveiki as taip pat naujokas bet truputi siuvu. tesiopg galima pagal turimus drabuzelius pasiuti tik is linines medziagos.pav.svarkeli pasiuti is languoto lino o kelnes is vienspalvio arba atvirksciai.reiketu dar tautines juostos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labai, prasau, gal kas zino kokiu nuorodu i mergaiciu sukneliu puslapiukus. Reikia vestuvems dukrai suknele pasiuti. Medziaga turiu. Netgi isivaizduoju, kaip tai turi atodyti, bet mano siuveja nesugaudo mano minties. Gal rasciau panasia suknute nuotraukoje, nunesciau parodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 09, 21:48)
4u.gif Labai, prasau, gal kas zino kokiu nuorodu i mergaiciu sukneliu puslapiukus. Reikia vestuvems dukrai suknele pasiuti. Medziaga turiu. Netgi isivaizduoju, kaip tai turi atodyti, bet mano siuveja nesugaudo mano minties. Gal rasciau panasia suknute nuotraukoje, nunesciau parodyt doh.gif

labas, o tu pabandyk ta suknele nipiesti, jei ka gal kuo galiu padeti.esu konstruktore smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2007 09 07, 23:07)
labas, o tu pabandyk ta suknele nipiesti, jei ka gal kuo galiu padeti.esu konstruktore  smile.gif

taip ir padariau...net, ne viena pasiuvo...grazios gavosi 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu pasiulyma,gal galetume pradeti keistis-skolinitis "Burda" zurnalais, na pvz. Klaipedietes gal kuri turit nesenu numeriu su rubais berniukams(ne leliukams) as savo ruoztu galeciau taip pat paskolinti, nes bibliotekose duoda tik zurnalus,o iskarpas prasau darykis vietoj blink.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Norėčiau pasikonsultuoti kaip pataisyti kelnių iškarpą. Turiu kelnių iškarpą, ten yra nubraižyta daug dydžių, bet nei vienas netinka man. Reikėtų kažkaip padidinti šiektiek liemenį, arba pasirinkus iškarpą kuri tinka liemeniui, mažinti visa kita. Kaip tai daroma ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 10, 16:36)
Norėčiau pasikonsultuoti kaip pataisyti kelnių iškarpą. Turiu kelnių iškarpą, ten yra nubraižyta daug dydžių, bet nei vienas netinka man. Reikėtų kažkaip padidinti šiektiek liemenį, arba pasirinkus iškarpą kuri tinka liemeniui, mažinti visa kita. Kaip tai daroma ?

Yra tema ten konstruktores konsultuoja mirksiukas.gif

merginos man reikia iskarpu va tokiu,gal kuri turit zurnaluose,prasau blush2.gif http://www.burdamode...14010,deDE.html
Atsakyti
Na gal kuri turit Klaipedoj 2001-2003 Burdu paskolinkit!!!!!!! wub.gif 000189.gif
Atsakyti
Iškarpa ir aprašymas lėlės suknelėms, anglų kalba smile.gif
http://www.infinitef...directions.html
http://www.infinitef...allenges-pages/

Ten yra nuorodos nusikopijuoti iškarpoms .
Atsakyti