Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 23:54)

O kur tokį žurnaliuką galima įsigyti? Kaip tik noriu ką nors mažyliui pasiūti ir nerandu žurnalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 16:08
rimulia12
Paspaudus ant "žurnalas" atsidarys albumas, kuriame rasi šį žurnalą su visais psl. mirksiukas.gif
O čia to pačio žurnalo modeliukų iškarpos:
A
B
C
D

Jei ką panašaus rasiu įdėsiu šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Priglaudžiu Seilinukus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 16, 14:57)

ačiū tau. Jau supratau. kokių gražių čia drabužėlių. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, reikia jusu patarimo. Paisiuvau kelnes su kisenemis priekyje. Bet kazka ne taip padariau nes kisenes pamusalas lipa i virsu. Ir taip negraziai atrodo. Patarkite ka daryti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 06 19, 15:24)
Sveikutes, reikia jusu patarimo. Paisiuvau kelnes su kisenemis priekyje. Bet kazka ne taip padariau nes kisenes pamusalas lipa i virsu. Ir taip negraziai atrodo. Patarkite ka daryti. wub.gif

o kokios kišenės: įleistinės ar uždėtinės?
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 06 19, 15:24)

iskirpk pamusala,graziai uzsiuk kisenes ir bus tik kiseniu imitacija ir kelnes atrodys liux
Atsakyti
Net nežinau ar į tą tem rašau, bet turiu tokį klausimą- gal kuri žinote ar įmanoma pačiai į medžiagą įsidėti tokias 'knopkes', na nžn kaip tiksliai pavadinti. Jei tiksliau tai kur vaikiškuose šliaužtinukuose būna vietoj sagučių. ax.gif gal kuri būsite susidūrusi su tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip įmanoma, pasidairyk tų knopkių siuvimo reikmenų parduotuvėse, manau pardavėjos maloniai paaiškins kaip jas įtvirtinti medžiagoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 birželio 2007 - 08:41
QUOTE(irmulia @ 2007 06 21, 17:50)
Taip įmanoma, pasidaryk tų knopkių siuvimo reikmenų parduotuvėse, manau pardavėjos maloniai paaiškins kaip jas įtvirtinti medžiagoje  mirksiukas.gif

ačiū už patarimą mirksiukas.gif tikiuosi pavyks tai pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi išmanau kirpimo pagrindus, bet kai mokiausi, braižėme tik ant popieriaus peištuku (turiu omeny, ne kompu), todėl man labai įdomu, ką turite oneny sakydamos "kelniu siuvimo padala". Kas čia "per daiktas ir su kuo valgoma".

Žinot, siuvu jau ne vienerius metus, pati susikerpu, bet kaip kvailai jaučiuos nežinodama tokių terminų...
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2007 06 22, 14:11)
Sveikos,

Aš irgi išmanau kirpimo pagrindus, bet kai mokiausi, braižėme tik ant popieriaus peištuku (turiu omeny, ne kompu), todėl man labai įdomu, ką turite oneny sakydamos "kelniu siuvimo padala". Kas čia "per daiktas ir su kuo valgoma".

Žinot, siuvu jau ne vienerius metus, pati susikerpu, bet kaip kvailai jaučiuos nežinodama tokių terminų...

Padala-tai siuvimo eiliskumas,nuo ko pradedi ir kuom baigi.pvz.
1.prisiuti kisenes
2.prisiuti antkisenius
3.susiuti sonines siules
4.susiuti zingsnio siules ir t.t.t.
Atsakyti