Oi, kokia graži
Bet neturėčiau kur su tokia eiti
Ash tai vestuvem norejau panashios 50tuju stiliaus sukneles, tik medziaga nusipirkau taskuota, o dabar jau ir zinau, kokia foto neshiu siuvejai Nes ash buvau nusipieshus modeli toki pat, tik be banto ir shirdeles formos ishkirpte.Kadangi esu 50tojo desimtmecio maniake tai manau, kad ta suknele uzsidesiu ir veliau.Pamacius ant virshelio taip apsidziaugiau, o ishkarpu viduj nera Jei nieks nepasiulys cia nieko panashaus, tai gal reiks tada prashyt siuvejos, kad atiduotu ishkarpas
P.S dabar labai intensyviai ieshkau kelniu paaukstintu liemeniu ishkarpu, bet nerandu nei vienoj burdoj, butent su tokiu liemeniu, kokiu noriu.Speju teks ardyt turimus dzinsus ir daryt ishkarpas pal jas.0tojo deshimtmecio rubu, mano manymu, modeliai nera sudetingi, ypac ivairiu bliuskuciu, bet ash nerandu nieko, ko man reikia, o perdarineti pati nemoku
P.S dabar labai intensyviai ieshkau kelniu paaukstintu liemeniu ishkarpu, bet nerandu nei vienoj burdoj, butent su tokiu liemeniu, kokiu noriu.Speju teks ardyt turimus dzinsus ir daryt ishkarpas pal jas.0tojo deshimtmecio rubu, mano manymu, modeliai nera sudetingi, ypac ivairiu bliuskuciu, bet ash nerandu nieko, ko man reikia, o perdarineti pati nemoku
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 03, 11:37)
Jei turi paprastų kelnių iškarpą, iškelk į viršų 3-4 cm, priklausomai, kiek nori pailginti liemenį ir viskas.
Na siuvejeles, patarkite kaip is kelniu pasidaryti sijona... Turiu kelnias, kurios nuo pasiuvimo nelimpa gaila mesti... mastau gal koki sijojna galima sukurpti
sveiki... man taip reikia gražios apykaklės paltui... kažkada siuvau, žinau kad nesunku, bet reikia prisimint radau nuorodą, kokios maždaug norėčiau http://www.osinka.ru...urda_11/21.html gal kas galit padėt... patart ar iškarpą atsiųst...
Svekutės o aš tai noriu pasipuošti labai trumpu džinsiniu sijonuku,tik va niekur nerandu jokių iškarpų.Gal kuri galit man ką nors pasiūlyt? Ačiū
QUOTE(svieske @ 2007 01 07, 21:07)
Gal nevisai i tema,bet...Man labai reikia kelniu siuvimo padalos, tokios kur naudoja siuvimo fabrikai. Gal kas turite? Ir dar gal zinote geru siuvimo technologijos knygu, kuriose butu smulkiai aprasyta technologija, ivairus reikalavimai.
turiu kursini svarko, kostiumelio su sijonu diplomini kompe, o kelniu padala turiu ant popieriaus. Mokiausi siuviniu projektavimo ir gamybos.
Merginos, gal kas galėtų paskolinti 2006 metų Burda Nr.7? labai reikia 1 brėžinuko, plz....
QUOTE(coliukasv @ 2006 11 04, 17:23)
sveiki... man taip reikia gražios apykaklės paltui... kažkada siuvau, žinau kad nesunku, bet reikia prisimint radau nuorodą, kokios maždaug norėčiau http://www.osinka.ru...urda_11/21.html gal kas galit padėt... patart ar iškarpą atsiųst...
o tu kalbi apie palto apykakle ar apie kailine?