Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(babouziuke @ 2010 10 26, 22:46)
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti)  4u.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 27, 09:59)
As visus brezinius persibraizau polietilenines pleveles(ta kur siltnamius dengia).

geriau persibraizyti ant sviestinio/kepimo popieriaus, daug pigiau gaunasi ax.gif .

------------------------

galima ir su AutoCad bazines konstrukcijas braizytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 lapkričio 2010 - 16:34
QUOTE(Aristokratė @ 2010 11 30, 17:27)
geriau persibraizyti ant sviestinio/kepimo popieriaus, daug pigiau gaunasi  ax.gif .

------------------------

galima ir su AutoCad bazines konstrukcijas braizytis  smile.gif

Labai noreciau nusibraizyti savo bazini lekala,nes mano matmenys labai nestandartiniai.Imant iskarpas is BURDOS reikia stipriai koreguoti,o turint bazini galima konstruotis kaip nori.Ka galetumet pasiulyti?Gal internete galima surasti kokia programele?
Atsakyti
4u.gif
Nezinau kaip cia suformaliuoti klausyma, kad suprastumet ir man pagelbetumete.
Ikeliu puslapiuka http://www.osinka.ru...08/Cutting.html
Jame pavaizduota sukneles iskarpos. Ar galit man paaiskinti ka reiskia ta linija su rodykle?
http://www.osinka.ru...32/Cutting.html
Ka reiskia trumpa linija 2-oje schemoje kaireje puseje, ir 1-oje desineje puseje.
Kur galima suzinoti visus siuvimo iskarpu simbolius? Nes buna toks simbolis tarsi siuvimo masinos adata su medziagos pristaudeju.
Ir dar ar burda zurnaliko iskarpose jau buna siulems uzleidziami centimetrai iskaiciuoti, ar nusibraizius schema reikia paciai palikti kelis centimetrus siulems?

Labai aciu uz visus paaiskinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 30 lapkričio 2010 - 19:47
QUOTE(*AMRI* @ 2010 11 30, 18:18)
Labai noreciau nusibraizyti savo bazini lekala,nes mano matmenys labai nestandartiniai.Imant iskarpas is BURDOS reikia stipriai koreguoti,o turint bazini galima konstruotis kaip nori.Ka galetumet pasiulyti?Gal internete galima surasti kokia programele?

man irgi tas aktualu.. kaip mažinti gerokai.. kas ta bazė apskritai.. gal kažkur ta info yra.. kaip sakykim moterišką rūba sumažint iki vaiko:).. sakykim turi mašiną arba galvoji ją pirkti.. mezgimą suprantu.. ir galvoju, kad išmokčiau ir siųti.. o nuo ko pradėt apskritai.. suprantu, kad adata priklauso nuo medžiagos ir jos storio.. kur kas schemoj ir maždaug aišku.. o kaip ją koreguot kokios klaidos dažniausiai gali būt daromos.. nzn.. nuo ko pradėt siūti jau.... panašu, kad geriausia iš seno rūbo daryt vaikui.. negaila bus jei sugadinsi.. bet kaip tą iškarpą pritaikyt konkrečiam žmogui neįsivaizduoju.. sakykim burdoj dažniausiai 36 dydis man reik 34 ir trumpint viską visada:)
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2010 11 30, 20:06)
man irgi tas aktualu.. kaip mažinti gerokai.. kas ta bazė apskritai.. gal kažkur ta info yra.. kaip sakykim moterišką rūba sumažint iki vaiko:).. sakykim turi mašiną arba galvoji ją pirkti.. mezgimą suprantu.. ir galvoju, kad išmokčiau ir siųti.. o nuo ko pradėt apskritai.. suprantu, kad adata priklauso nuo medžiagos ir jos storio.. kur kas schemoj ir maždaug aišku.. o kaip ją koreguot kokios klaidos dažniausiai gali būt daromos.. nzn.. nuo ko pradėt siūti jau.... panašu, kad geriausia iš seno rūbo daryt vaikui.. negaila bus jei sugadinsi.. bet kaip tą iškarpą pritaikyt konkrečiam žmogui neįsivaizduoju.. sakykim burdoj dažniausiai 36 dydis man reik 34 ir trumpint viską visada:)

Jeigu jūsų dydis 34 ir esate ūgio apie 160cm, yra Burdos priedas Мода для невысоких. Taip pat yra specialūs numeriai vaikams, pradedantiems Шитье для новичков. Galima tiesiog atsisiuntus iš interneto ir atsispausdinus pabandyti siūti. Gal tiktų ir net mažint nieko netektų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 11 30, 20:45)
4u.gif
Nezinau kaip cia suformaliuoti klausyma, kad suprastumet ir man pagelbetumete.
Ikeliu puslapiuka http://www.osinka.ru...08/Cutting.html
Jame pavaizduota sukneles iskarpos. Ar galit man paaiskinti ka reiskia ta linija su rodykle?
http://www.osinka.ru...32/Cutting.html
Ka reiskia trumpa linija 2-oje schemoje kaireje puseje, ir 1-oje desineje puseje.
Kur galima suzinoti visus siuvimo iskarpu simbolius? Nes buna toks simbolis tarsi siuvimo masinos adata su medziagos pristaudeju.
Ir dar ar burda zurnaliko iskarpose jau buna siulems uzleidziami centimetrai iskaiciuoti, ar nusibraizius schema reikia paciai palikti kelis centimetrus siulems?

Labai aciu uz visus paaiskinimus.

Sia linija yra zymima isilgine,sukerpant audini reikia jos grieztai laikytis,kad nebutu jokiu persisukimu,istryzavimu ir t.t.Pagal ja gedami lekalai ant audinio.Visu lekalu isilgine turi sutapti su audinip isilgine.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra83 @ 2010 11 30, 21:36)
Jeigu jūsų dydis 34 ir esate ūgio apie 160cm, yra Burdos priedas Мода для невысоких. Taip pat yra specialūs numeriai vaikams, pradedantiems Шитье для новичков. Galima tiesiog atsisiuntus iš interneto ir atsispausdinus pabandyti siūti. Gal tiktų ir net mažint nieko netektų  mirksiukas.gif

Na taip jei reikia pamazinti ar padidinti proporcingai,tai viskas aisku,bet pas mane asmeniskai yra platus peciai,o krutine nera labai didele ir i jokius BURDOS standartus as netelpu.Ir apskritai per visus matmenis einat,tai trys dydziai gaunasi.Todel manau,kad mano atveju reiktu pasidaryti bazini lekala,o tada jau fantazija gali lietis per krastus.Bet kur gauti programele jam pasidaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 30 lapkričio 2010 - 21:32
QUOTE(*AMRI* @ 2010 11 30, 21:31)
Sia linija yra zymima isilgine,sukerpant audini reikia jos grieztai laikytis,kad nebutu jokiu persisukimu,istryzavimu ir t.t.Pagal ja gedami lekalai ant audinio.Visu lekalu isilgine turi sutapti su audinip isilgine.
Papildyta:

Na taip jei reikia pamazinti ar padidinti proporcingai,tai viskas aisku,bet pas mane asmeniskai yra platus peciai,o krutine nera labai didele ir i jokius BURDOS standartus as netelpu.Ir apskritai per visus matmenis einat,tai trys dydziai gaunasi.Todel manau,kad mano atveju reiktu pasidaryti bazini lekala,o tada jau fantazija gali lietis per krastus.Bet kur gauti programele jam pasidaryti  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jūs visiškai teisi

p.s šiame konkrečiame modelyje, būtent suknelė kerpama įstriža 4u.gif , todėl ta rodyklės linija ir yra tokia, ten šone šiek tiek žemiau pavaizduota ,kaip turi būti sudedami lekalai

dėl dydžių mažinimų didinimų, na jei norit iš suaugusio dydžio perdaryti į vaikišką tai neišdegs, geriausiai ir mažiausiai nukrypimų jei iįš vieno lekalo, didini ir mažini 2 dydžiais ne daugiau , tarkimturim 38 dydį , tai mažinam 36, 34, o didinam , 40, 42 , visi tolimesni dauginimai ir mažinimai, labai išsikraipo, ir gaunasi labai daug netikslumų
Atsakyti
aciuks.gif visom uz paaiskinimus.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 11 30, 18:18)

tai rasau, kad su AutoCad programa galima pasidaryti bazines konstrukcijas biggrin.gif . Pati maciau, brezinius padarytus su sia programa. Bijau, sumeluot, bet man atrodo ji nemokama, galima ir kursus lankyti, kur apmokytu, kaip dirbti.

http://www.google.lt...e360103c1f03ef7

http://www.google.lt...e360103c1f03ef7
Atsakyti
Na autocado programa tikrai nera nemokama, tik aisku nelegalia galima parsisusti
As pati dirbu su autocadu bet ji skirta lb pastatu inzineriniu tinklu projektavimui
Atsakyti
QUOTE(made_lt @ 2010 12 01, 12:37)
Na autocado programa tikrai nera nemokama, tik aisku nelegalia galima parsisusti
As pati dirbu su autocadu  bet ji skirta lb pastatu inzineriniu tinklu projektavimui

na bet tinka ir drabuziu konstravimui biggrin.gif . Jei ji mokama, galima per pazistamu, pazistamus susirast, gal kas turi namuose, darbe, kad leistu pasinaudot ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 gruodžio 2010 - 13:34
labai ieskau iskarpu vaikiskam kombinezonui pasiuti, metinukui ax.gif gal kuri turit ir pasidalintumet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti