Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 03, 23:53)
rusiška comtensas yra  mirksiukas.gif , teisingai sako srauni_upe nemokamų nebūna, bet ir jų kaina tokio dydžio,kad niekuomet paprastam vartotojui be šansų įsigyti  cool.gif

na nebent yra student ar pan versija.... na kuriu negalima imonese naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 11 04, 00:20)
na nebent yra student ar pan versija.... na kuriu negalima imonese naudot smile.gif

man rodos comtense duoda demo versiją pabandymui, bet kol pramoksit su ja dirbti tai nesuprasi nieko ar gera ar nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 04, 00:30)
man rodos comtense duoda demo versiją pabandymui, bet kol pramoksit su ja dirbti tai nesuprasi nieko ar gera ar nelabai  biggrin.gif

ai man antrodo pirma reikia mokėt daryt rankom, o tada apie programas galvot jei išties tam yra poreikis.....

o kilo mintis dėl student versijos, nes pvz corelis tokią turi ir nebrangiai kianuoja, bet ji aišku kur kals labiau paplitus ne mados programos
Atsakyti
O kokios yra mados programos? blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas turite kur išsisaugojęs detalų užtrauktuko į kelnių klyną įsiuvimą?
seniai bedariau, tai bijau suklyst blush2.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 09, 14:15)
sveikos,
gal kas turite kur išsisaugojęs detalų užtrauktuko į kelnių klyną įsiuvimą?
seniai bedariau, tai bijau suklyst  blush2.gif

dėkui 4u.gif

tokį g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 10, 00:41)
tokį  g.gif

labas,
ačiū, jau apsidariau iš atminties, na gal ne taip idealiai bet.

o iš kokios čia knygos? ačiū
Atsakyti
Sveikos, konstravimo programu tai jo teisingai naktibalda sako, sau del pramogos taikrai neipirksi, na turbut pati pigiausia apie 4000 kainuoja. yra ir tokia kuri pati sukonstruoja, ta prasme baze padaro, ivedi tik skaiciukus ir viskas, bet po to aisq paciai modelioti reikia. Kas liecia popieriaus ant kurio braizyti tai kaunietms galiu pafasuoti, darbe kartais kai ka nors ne taip pabraizom tai daug to popieriaus pagadinto turim, jis 160 cm plocio ir is kitos puses su klijais tai labai gerai po to ant audinio patiesi ir su lygintuvu priklijuoji
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2010 11 13, 22:11)
Sveikos, konstravimo programu tai jo teisingai naktibalda sako, sau del pramogos taikrai neipirksi, na turbut pati pigiausia apie 4000 kainuoja. yra ir tokia kuri pati sukonstruoja, ta prasme baze padaro, ivedi tik skaiciukus ir viskas, bet po to aisq paciai modelioti reikia. Kas liecia popieriaus ant kurio braizyti tai kaunietms galiu pafasuoti, darbe kartais kai ka nors ne taip pabraizom tai daug to popieriaus pagadinto turim, jis 160 cm plocio ir is kitos puses su klijais tai labai gerai po to ant audinio patiesi ir su lygintuvu priklijuoji

aha tie tai labai gerai thumbup.gif , šiaip nebijai,kad gali prisikalbėti lotuliukas.gif , ir eilės stovės už durų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 13, 23:52)
aha tie tai labai gerai  thumbup.gif , šiaip nebijai,kad gali prisikalbėti  lotuliukas.gif , ir eilės stovės už durų  bigsmile.gif

uzteks visiems smile.gif nes man kazkaip niekaip neprisiruosem i siuksline ismest tai tik vietos uzima smile.gif
Atsakyti
[quote=Naktibalda,2010 11 10, 01:41]
tokį g.gif
[/quote]
o iš kokios čia knygos? ačiū
[/quote]

Oi, Naktibalda, na ir man labai rūpi, kas autorė ir knygos pavadinimas. Laukiu labai ax.gif

[quote=Gidli,2010 11 13, 23:11]
Kas liecia popieriaus ant kurio braizyti tai kaunietėms galiu pafasuoti, darbe kartais kai ka nors ne taip pabraizom tai daug to popieriaus pagadinto turim, jis 160 cm plocio ir is kitos puses su klijais tai labai gerai po to ant audinio patiesi ir su lygintuvu priklijuoji
[/quote]

O ar jį vieną kartą prilipdžius su lygintuvu prie medžiagos tinka naudoti kitą kartą, kai prireiks tos pačios iškarpos?
Atsakyti
ten merginos iš kauno technologijos universisteto , technologijos laboratorinių darbų knyga mirksiukas.gif , kas turit galimybę kaune prie dizaino fakulteto yra knyginėlis, ten jomis prekiauja, bet kasmet turbūt naujas išleidžia, bet nelabai ką technologijoj išrasi 4u.gif , tik dabar mintinai nei autoriaus pasakysiu, nei metų nei pavadinimo, nes esu ne namie 4u.gif
Atsakyti