Labukas visoms darbstuolems... Labai prasau Jusu pagalbos...gal kuri turit zurnala ar iskarpa sarfano,reikia paprasciausio modeliuko...nieko mandro... Labai labai labai reikia ir niekur negaliu surasti...padekit... Laukiu Az.
QUOTE(violla @ 2010 08 19, 16:45)
Man nereikia kompiuterinio 3D projektavimo, o rankiniu budu. Kazkada mokiausi konstruot is kazkokiu vokisku zurnalu, bet visiskai nepriimenu pavadinimo. O tas tarybinis konstravimo metodas, kuri mokino, ne pats geriausias . Ten daug neatitikimu pagal figuras, kai kurias formules panaudoju, bet siaip konstruoju pagal kuo daugiau nuimtu figuros matu.
O siaip gal kas turit kokiu konstravimo zurnlu, gal is uzsienio ka siuntetes, parasykit bent pavadinimus.
O siaip gal kas turit kokiu konstravimo zurnlu, gal is uzsienio ka siuntetes, parasykit bent pavadinimus.
O aš girdėjau, kad to tarybinio pagal formules nenaudoja jau, nes jis sudėtingas daug formulių, o naudos iš to mažai Nors tiesą sakant nežinau kuris ten tas tarybinis. Biški dabar tuo duomiuos, bus matyt kas išeis, o po to vistiek reiks koki vadovėlį parsisiųst Tai jei kas ką žinot...
QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 20, 00:40)
po to vistiek reiks koki vadovėlį parsisiųst Tai jei kas ką žinot...
Kai surasi kokiį vadovėlį, jei nesunku ir man patark. Ačiū
O sakykit, (neskaičiau visos temos) ant ko persibraižot pagrindinį brėžinį, kai norit jį modeliuoti? Turiu omeny ar kokią klijuotę ar pan. , kad neplyštų ir būtų galima pasižymėti įsiuvus. Pasidalinkit, kur perkat, nes jau seniai suku galvą ir nepasiryžtu siūti, nors tai tik smulkmena, bet..
QUOTE(Letune @ 2010 10 26, 21:41)
Kai surasi kokiį vadovėlį, jei nesunku ir man patark. Ačiū
O sakykit, (neskaičiau visos temos) ant ko persibraižot pagrindinį brėžinį, kai norit jį modeliuoti? Turiu omeny ar kokią klijuotę ar pan. , kad neplyštų ir būtų galima pasižymėti įsiuvus. Pasidalinkit, kur perkat, nes jau seniai suku galvą ir nepasiryžtu siūti, nors tai tik smulkmena, bet..
aš nieko nepersibraižau, ant bazės modeliuoju
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti)
O geriausia, tai konstruoti bazę ant kompiuterio, ten iš karto modeliuoti ir atsispausdinti. Iškarpas panaudoji ir gali išmesti, taip nereikia sandėliuoti be proto daug lekalų.
O geriausia, tai konstruoti bazę ant kompiuterio, ten iš karto modeliuoti ir atsispausdinti. Iškarpas panaudoji ir gali išmesti, taip nereikia sandėliuoti be proto daug lekalų.
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 26, 22:09)
aš nieko nepersibraižau, ant bazės modeliuoju
As visus brezinius persibraizau polietilenines pleveles(ta kur siltnamius dengia).
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 26, 22:46)
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti)
O kaip tai darote su kompiuteriu paaiskinkit man tundrai.Gal kokia programele galima is kur atsisiusti?
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 26, 22:46)
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 27, 09:59)
As visus brezinius persibraizau polietilenines pleveles(ta kur siltnamius dengia).
Papildyta:
O kaip tai darote su kompiuteriu paaiskinkit man tundrai.Gal kokia programele galima is kur atsisiusti?
Papildyta:
Oi puiku,ačiū kad atsakėt dėl plėvelės, dabar žinosiu. Didelis dėkui abiem O su kokiu markeriu ant jos užrašot ir perkeliat įsiuvų žymėjimą, kad nenusitrintų?
Labai ir aš norėčiau sužinoti apie tą programėlę ir kaip ją įsigyti. Laukiam ir tikimės
mergait4s konstravimo programų yra labai daug, ir tikrai negalvokit kad nunešt į programą modelį, ir jums sukonstruos, ten viską daryti reikia pačiai , nekalbant apie išmokimą dirbti su programa
lectra, gerber, comtense vienos iš labiausiai paplitusių, konstravimo programų
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 03, 01:55)
mergait4s konstravimo programų yra labai daug, ir tikrai negalvokit kad nunešt į programą modelį, ir jums sukonstruos, ten viską daryti reikia pačiai , nekalbant apie išmokimą dirbti su programa
Ačiū, kad atsiliepei Gal gali dar truputį neišmanančiai pasakyti. Čia kaip suprantu angliškos, o ar yra rusiškų? Ar jos nemokamas, jei ne, tai kiek kainuoja. maždaug? Ir ar verta su jom prasidėt jei tik savo reikmėm per metus gal du drabužius pasisiųsiu?
QUOTE(Letune @ 2010 11 03, 19:33)
Ačiū, kad atsiliepei Gal gali dar truputį neišmanančiai pasakyti. Čia kaip suprantu angliškos, o ar yra rusiškų? Ar jos nemokamas, jei ne, tai kiek kainuoja. maždaug? Ir ar verta su jom prasidėt jei tik savo reikmėm per metus gal du drabužius pasisiųsiu?
nebūna nemokamų programų, kurių dėka gali užsidirbinėti pinigus
QUOTE(Letune @ 2010 11 03, 19:33)
rusiška comtensas yra , teisingai sako srauni_upe nemokamų nebūna, bet ir jų kaina tokio dydžio,kad niekuomet paprastam vartotojui be šansų įsigyti