Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

Labukas visoms darbstuolems... 4u.gif Labai prasau Jusu pagalbos...gal kuri turit zurnala ar iskarpa sarfano,reikia paprasciausio modeliuko...nieko mandro... blush2.gif Labai labai labai reikia ir niekur negaliu surasti...padekit... verysad.gif Laukiu Az.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2010 08 19, 16:45)
Man nereikia kompiuterinio 3D projektavimo, o rankiniu budu. Kazkada mokiausi konstruot is kazkokiu vokisku zurnalu, bet visiskai nepriimenu pavadinimo. O tas tarybinis konstravimo metodas, kuri mokino, ne pats geriausias  schmoll.gif . Ten daug neatitikimu pagal figuras, kai kurias formules panaudoju, bet siaip konstruoju pagal kuo daugiau nuimtu figuros matu.
O siaip gal kas turit kokiu konstravimo zurnlu, gal is uzsienio ka siuntetes, parasykit bent pavadinimus.

O aš girdėjau, kad to tarybinio pagal formules nenaudoja jau, nes jis sudėtingas daug formulių, o naudos iš to mažai blush2.gif Nors tiesą sakant nežinau kuris ten tas tarybinis. Biški dabar tuo duomiuos, bus matyt kas išeis, o po to vistiek reiks koki vadovėlį parsisiųst smile.gif Tai jei kas ką žinot... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 20, 00:40)
po to vistiek reiks koki vadovėlį parsisiųst smile.gif Tai jei kas ką žinot... smile.gif

Kai surasi kokiį vadovėlį, jei nesunku ir man patark. Ačiū 4u.gif
O sakykit, (neskaičiau visos temos) ant ko persibraižot pagrindinį brėžinį, kai norit jį modeliuoti? Turiu omeny ar kokią klijuotę ar pan. , kad neplyštų ir būtų galima pasižymėti įsiuvus. Pasidalinkit, kur perkat, nes jau seniai suku galvą ir nepasiryžtu siūti, nors tai tik smulkmena, bet.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 10 26, 21:41)
Kai surasi kokiį vadovėlį, jei nesunku ir man patark. Ačiū  4u.gif
O sakykit, (neskaičiau visos temos) ant ko persibraižot pagrindinį brėžinį, kai norit jį modeliuoti? Turiu omeny ar kokią klijuotę ar pan. , kad neplyštų ir būtų galima pasižymėti įsiuvus. Pasidalinkit, kur perkat, nes jau seniai suku galvą ir nepasiryžtu siūti, nors tai tik smulkmena, bet..  blink.gif

aš nieko nepersibraižau, ant bazės modeliuoju ax.gif
Atsakyti
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti) 4u.gif
O geriausia, tai konstruoti bazę ant kompiuterio, ten iš karto modeliuoti ir atsispausdinti. Iškarpas panaudoji ir gali išmesti, taip nereikia sandėliuoti be proto daug lekalų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 26, 22:09)
aš nieko nepersibraižau, ant bazės modeliuoju  ax.gif

As visus brezinius persibraizau polietilenines pleveles(ta kur siltnamius dengia).
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 26, 22:46)
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti)  4u.gif
O geriausia, tai konstruoti bazę ant kompiuterio, ten iš karto modeliuoti ir atsispausdinti. Iškarpas panaudoji ir gali išmesti, taip nereikia sandėliuoti be proto daug lekalų.  ax.gif

O kaip tai darote su kompiuteriu paaiskinkit man tundrai.Gal kokia programele galima is kur atsisiusti?
Atsakyti
Sveikos visos auksiniu ranku savininkes,

Gal kas nors galit patarti, kur gauti Burda kids 2010? Patiko keli modeliukai, noriu vaikams pasiuti.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 26, 22:46)
Aš persibraižau ant storo polieteleno, kurį perku Senukuose (tas kur būna pirkti šiltnamiams dengti)  4u.gif
O geriausia, tai konstruoti bazę ant kompiuterio, ten iš karto modeliuoti ir atsispausdinti. Iškarpas panaudoji ir gali išmesti, taip nereikia sandėliuoti be proto daug lekalų.  ax.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 27, 09:59)
As visus brezinius persibraizau polietilenines pleveles(ta kur siltnamius dengia).
Papildyta:

O kaip tai darote su kompiuteriu paaiskinkit man tundrai.Gal kokia programele galima is kur atsisiusti?

Oi puiku,ačiū kad atsakėt dėl plėvelės, dabar žinosiu. Didelis dėkui abiem 4u.gif O su kokiu markeriu ant jos užrašot ir perkeliat įsiuvų žymėjimą, kad nenusitrintų?
Labai ir aš norėčiau sužinoti apie tą programėlę ir kaip ją įsigyti. Laukiam ir tikimės bigsmile.gif
Atsakyti
mergait4s konstravimo programų yra labai daug, ir tikrai negalvokit kad nunešt į programą modelį, ir jums sukonstruos, ten viską daryti reikia pačiai , nekalbant apie išmokimą dirbti su programa biggrin.gif
lectra, gerber, comtense vienos iš labiausiai paplitusių, konstravimo programų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 03, 01:55)
mergait4s konstravimo programų yra labai daug, ir tikrai negalvokit kad nunešt į programą modelį, ir jums sukonstruos, ten viską daryti reikia pačiai , nekalbant apie  išmokimą  dirbti su programa  biggrin.gif
lectra, gerber, comtense vienos iš labiausiai paplitusių, konstravimo programų  4u.gif

Ačiū, kad atsiliepei 4u.gif Gal gali dar truputį neišmanančiai pasakyti. Čia kaip suprantu angliškos, o ar yra rusiškų? Ar jos nemokamas, jei ne, tai kiek kainuoja. maždaug? Ir ar verta su jom prasidėt jei tik savo reikmėm per metus gal du drabužius pasisiųsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 11 03, 19:33)
Ačiū, kad atsiliepei  4u.gif Gal gali dar truputį neišmanančiai pasakyti. Čia kaip suprantu angliškos, o ar yra rusiškų? Ar jos nemokamas, jei ne, tai kiek kainuoja. maždaug? Ir ar verta su jom prasidėt jei tik savo reikmėm per metus gal du drabužius pasisiųsiu?  g.gif

nebūna nemokamų programų, kurių dėka gali užsidirbinėti pinigus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 11 03, 19:33)
Ačiū, kad atsiliepei  4u.gif Gal gali dar truputį neišmanančiai pasakyti. Čia kaip suprantu angliškos, o ar yra rusiškų? Ar jos nemokamas, jei ne, tai kiek kainuoja. maždaug? Ir ar verta su jom prasidėt jei tik savo reikmėm per metus gal du drabužius pasisiųsiu?  g.gif

rusiška comtensas yra mirksiukas.gif , teisingai sako srauni_upe nemokamų nebūna, bet ir jų kaina tokio dydžio,kad niekuomet paprastam vartotojui be šansų įsigyti cool.gif
Atsakyti