Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(lillit @ 2010 07 31, 14:04)
Mano anyta laiškininkė, paklausiu jos mirksiukas.gif

Parasykit, ir man idomu, tingiu skambint blush2.gif
Atsakyti
Paklausiau, Burdą galima užsiprenumeruoti ir Lietuvoj thumbup.gif
dar norėjau paklausti, o spusdinant skanuotas iškarpas, ar nepasikeičia jų dydis? Pabandžiau vieną atsispausdinti, ten palei lapą padėta centimetrinė juostelė, tai pas mane ne tiek tų centimetrų gaunasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lillit: 04 rugpjūčio 2010 - 12:53
nezinau gal ir buvo sita nuoroda wink.gif bet man ji patiko tik reikia naudotis paieskos sistema,ir moketi angliskai rolleyes.gif cia galima rasti net klasikiniu dzinsu iskarpa,na iskarpos nera dideles bet jois aiskios manau nebutu sunku persipiesti smile.gif http://wkdesigner.wordpress.com/
Atsakyti
Laba diena, gal kas turit pačio elementariausio ir paprasčiausio lininio krikštynų kostiumėlio berniukui schemukę g.gif nesu siuvėja, bet labai norėčiau pabandyti pati blush2.gif gal pagelbėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2010 08 04, 23:39)
Laba diena, gal kas turit pačio elementariausio ir paprasčiausio lininio krikštynų kostiumėlio berniukui schemukę g.gif nesu siuvėja, bet labai norėčiau pabandyti pati blush2.gif gal pagelbėsit 4u.gif

schemų siuvime nebūna, yra iškarpos biggrin.gif
jūsų atveju pasiimčiau burdą ir susikirpčiau, nes ,kad ir pats paprasčiausias tai dar nereiškia prasčiausias biggrin.gif , juolab jei neturite įgūdžių siuvime , bet tikrai jums bus žymiai aiškiau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 05, 00:00)
schemų siuvime nebūna, yra iškarpos  biggrin.gif
jūsų atveju pasiimčiau burdą ir susikirpčiau, nes ,kad ir pats paprasčiausias tai dar nereiškia prasčiausias  biggrin.gif , juolab jei neturite įgūdžių siuvime , bet tikrai jums bus žymiai aiškiau ir patogiau  4u.gif

soriukas blush2.gif kitą kartą žinosiu ax.gif
neturiu burdos verysad.gif gal žinot kurioj konkrečiai yra? bandyčiau ieškot kaip nors unsure.gif
Atsakyti
leibel galbūt jūsų mieste yra biblioteka, tuomet patarčiau nusinešti sviestinio popieriaus, ar kito gerai persimatančio, ir radusi vietos persibraižysit, ir pasirinksit, nes bibliotekos turi turėti visus numeriukus , pati burdų ne itin naudoju tai tikrai nelabai pasakysiu numerių, bet pradedančiosioms tai super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 08 04, 13:51)
Paklausiau, Burdą galima užsiprenumeruoti ir Lietuvoj thumbup.gif
dar norėjau paklausti, o spusdinant skanuotas iškarpas, ar nepasikeičia jų dydis? Pabandžiau vieną atsispausdinti, ten palei lapą padėta centimetrinė juostelė, tai pas mane ne tiek tų centimetrų gaunasi? g.gif

thumbup.gif Kitiems metams uzsiprenumeruosiu butinai. O spec leidinius irgi galima?
Na, as irgi sita varianta dariausi, bet nelyginau pagal savo cm, bet iskarpa gavosi gera, jau 4 kelnes pasisiuvau pagal ta bazine, super! O tai problema buvo rast parduotuvese, nes mano figura nestandartine.

Leibel, cia gali perziureti Burda numerius ir modeliukus juose, o po to varyt i biblioteka smile.gif http://www.osinka.ru/Zhurnaly/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 05 rugpjūčio 2010 - 16:22
QUOTE(sagute2 @ 2010 08 05, 16:21)
O spec leidinius irgi galima?

Berods, kad nea verysad.gif Ir pirkti jų niekur nėra doh.gif
Papildyta:
Na, as irgi sita varianta dariausi, bet nelyginau pagal savo cm, bet iskarpa gavosi gera, jau 4 kelnes pasisiuvau pagal ta bazine, super!

o jei nuskanuotam variante puslapis yra mažesnis už A4 formatą, apkarpius ir suklijavus, ar iškarpos nesigauna mažesnes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lillit: 05 rugpjūčio 2010 - 20:27
oi ačiū jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif  Kitiems metams uzsiprenumeruosiu butinai. O spec leidinius irgi galima?
Na, as irgi sita varianta dariausi, bet nelyginau pagal savo cm, bet iskarpa gavosi gera, jau 4 kelnes pasisiuvau pagal ta bazine, super! O tai problema buvo rast parduotuvese, nes mano figura nestandartine.

Leibel, cia gali perziureti Burda numerius ir modeliukus juose, o po to varyt i biblioteka smile.gif http://www.osinka.ru/Zhurnaly/

Pagal kuria iskarpa pasidarete bazine,nes ir pas mane pacia tokia problema,kad lekalus reikia labai koreguoti.O bazine turint jau modeliuotis gali ka nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 08 05, 21:26)
Berods, kad nea verysad.gif Ir pirkti jų niekur nėra doh.gif
Papildyta:

o jei nuskanuotam variante puslapis yra mažesnis už A4 formatą, apkarpius ir suklijavus, ar iškarpos nesigauna mažesnes? g.gif

reikia nustatyti printeri, kad spausdintu be remelio ir butu viens prie vieno. Kazkur cia temoj yra paaiskinimu. o siaip buvo ir man nukrypimu, bet kai klijuoji, suvedi visas linijas ir gaunasi visai neblogai. jei neturi kitos iseities, tai ir tenkiniesi tuo, ka turi.

QUOTE(*AMRI* @ 2010 08 06, 08:28)
Pagal kuria iskarpa pasidarete bazine,nes ir pas mane pacia tokia problema,kad lekalus reikia labai koreguoti.O bazine turint jau modeliuotis gali ka nori 4u.gif

Numeris E987 Burda plius 2009.02
va sitos http://www.osinka.ru.../slides/20.html
Atsakyti