O gal Kaune atsirastų drabužių konstruktorė
Aha -atsirasti ir kaune
QUOTE(lylia @ 2005 08 24, 15:06)
Aha -atsirasti ir kaune
Sorry,bet nelabai supratau minties,ar tu konstruoji ar taip pat ieškai.
Tikriausiai konstruoji
Konstravimas ,kai jau moki
Man geriau konstruoti nei siūti
Man geriau konstruoti nei siūti
Tai kaip ir konstruoju ir siuvu tiek sau tiek vaikui,kartais ir vyriskiui savo
O siaip tai labiau patinka konstruoti o ne siuti o jeigu visai tiksliai,tai siuti dar puse bedos,kad tik kas nors sukirptu
O siaip tai labiau patinka konstruoti o ne siuti o jeigu visai tiksliai,tai siuti dar puse bedos,kad tik kas nors sukirptu
....reikėtų darbsčiųjų rankų būrelį Kaune suorganizuoti -kas konstruos,kas kirps o kas.......
QUOTE(Iracka @ 2005 03 22, 12:10)
Sveikos! Mano specialybe: Drabuziu konstruktore
Va gali buti kad prireiks man tavo patarimo.
Bet tai ka dabar darau yra nieko bendro su 'bazinemis' iskarpomis neturintis dalykas
T.y. iprastu rubu konstravimo taisykliu neiseina pritaikyti
Jei tau pasirodys idomu padeti man rekonstruoti coastal tipo 'amautik' - pasakyk. Dali iskarpos jau turiu rekonstruota, dali reikia atkurti ir tada bandysiu tikrinti siudama mini modeli
Beje mes kaimynes
QUOTE(Gudra @ 2005 08 25, 09:40)
Jei tau pasirodys idomu padeti man rekonstruoti coastal tipo 'amautik' - pasakyk. Dali iskarpos jau turiu rekonstruota, dali reikia atkurti ir tada bandysiu tikrinti siudama mini modeli
Labai smalsu - o kas tai yra (coastal tipo 'amautik' ir mini modelis)?
Na tai kuri iš kauniečių galėtų padėti pagal mano išmatavimus sukonstruoti patį pagrinda,o tada pati pasimodeliuosiu .Na jau primiršau ką mokinausi,galiu tik sijoną sukonstruoti,o daugaiu tai sudėtinga.
QUOTE(dėja @ 2005 08 25, 10:56)
Na tai kuri iš kauniečių galėtų padėti pagal mano išmatavimus sukonstruoti patį pagrinda,o tada pati pasimodeliuosiu .Na jau primiršau ką mokinausi,galiu tik sijoną sukonstruoti,o daugaiu tai sudėtinga.
Ką žadi siūdintis Ir kur mokeisi konstravimo
Pasisiūti tai daug ką norėčiau ,jei turėčiau pagrindinius lekalus,pagal juos kiekviena kart pasimodeliuočiau.O mokiausi aš profesiniai,bet gal tada nelabai rūpėjo gerai išmokti,o dabar gailiuosi.Netgi galvoju apie kursus,gal žinot kur Kaune būtų galima tokius rasti
QUOTE(safarikids @ 2005 08 25, 07:46)
Labai smalsu - o kas tai yra (coastal tipo 'amautik' ir mini modelis)?
'Amautik' tai tokia siaurietiska striuke, modeliuota taip, kad nugaros dalyje nesiojamas vaikas ir pazindyti ji gali net nenusivilkdama striukes.
Amautik tipai skiriasi priklausomai nuo tos vietoves, kurioje gyvena siuveja (bet isskiriami 2 pagrindiniai tipai)
Mini modelis, tai kai siuvi ruba ne normalaus dydzio, o miniatiurini (grubiai tariant kaip lelei)