Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 15:16)
siuvau tik vaikiškus. tai atprintinau, atitaikius suklijavau . atitiko. prie iškarpo yra liniuotė, galima patikrint mirksiukas.gif

Nesuprantu,kaip atprintinti.Bandziau,bet man nesigavo.Gal galetumete paaiskinti kaip ir ka suspausti.Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 18 liepos 2009 - 09:50
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 18, 10:50)
Nesuprantu,kaip atprintinti.Bandziau,bet man nesigavo.Gal galetumete paaiskinti kaip ir ka suspausti.Buciau labai dekinga.

Paspaudi ant norimo failo (pvz iškarpų lapas C) ir paspaudi šone prie picture tasks lange print this picture . Išspausdins visus lapus. tada beliks susidėlioti ir susiklijuoti į paklodę. O tikslumą pasimatuot galima liniuote pridėjus prie skanuotos liniuotės iškarpose. tikrai paprasta, darbo aišku daug.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 07 18, 11:13)
Paspaudi ant norimo failo (pvz iškarpų lapas C) ir paspaudi šone prie picture tasks lange print this picture . Išspausdins visus lapus. tada beliks susidėlioti ir susiklijuoti į paklodę. O tikslumą pasimatuot galima liniuote pridėjus prie skanuotos liniuotės iškarpose. tikrai paprasta, darbo aišku daug.

Na nieko nesigauna.As darau taip:paspaudziu ant nuorodos,susiradu ka reikia,paspaudziu prie zurnalo nr.>>>,ismeta norima zurnala su modeliais ir apcioje po paveiksliukais paspaudziu skaciat.Ir nieko man nesigauna toliau.Jokiu lapu su iskarpomis as nematau.Kazka ne taip turbut darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 18 liepos 2009 - 10:27
Man ismeta sita puslapi ir nezinau ka toliau?Gal reikia kokia programa dar idiegti i kompiuteri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 19 liepos 2009 - 08:49
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 19, 09:49)
Man ismeta sita puslapi ir nezinau ka toliau?Gal reikia kokia programa dar idiegti i kompiuteri?

Spausti бесплатно tada laukti kažkiek sekundžių ir tada скачать фаил ir save . parsisiunčia iškarto visas žurnalas. išarchyvuoti belieka.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 07 20, 11:26)
Sveiki, kas lankotės šioje temoje.
Prašau jūsų patarimo.
Neriu suknelę. user posted image
Jai, žinoma, būtina pasuknelė. Gal galite patarti, kiek audinio reikėtų neštis pas siuvėją. Bendras suknelės ilgis ~150 cm. Man neaišku dėl to platėjimo apačioje.  blush2.gif Nusižiūrėtos medžiagos plotis - 150 cm.

Atnešu į čia savo klausimą. blush2.gif Gal labai nesupyksit. Vistik čia siuvėjos lankosi.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 07 22, 11:36)
Atnešu į čia savo klausimą.  blush2.gif Gal labai nesupyksit. Vistik čia siuvėjos lankosi.

žiūrint kokio išplatėjimo jūs norėsite, turite su siuvėja aptarti kiek išplatės apačioje ar visai neplatės, dar priklausomai galima medžiagą vartyti ar negalima, nes visi atvejai skirtingi vienu atveju vieno ilgio + 15-20cm turėtų pakakti, kitu atveju ir dviejų ilgių reiks, todėl turite aptarti tai su siuvančia siuvėja 4u.gif , sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 22 liepos 2009 - 10:51
Žurnalų tema jau uždaryta,tai rašau čia. Gal kas nors turite ir jau perskaitėte Burda 2009 paskutinį numerį.Norėčiau pasiskolinti atsišviesti iškarpas arba nusipirkti.Pražiopsojau ir nenusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amoras @ 2009 08 12, 20:52)
Žurnalų tema jau uždaryta,tai rašau čia. Gal kas nors turite ir jau perskaitėte  Burda 2009 paskutinį numerį.Norėčiau pasiskolinti atsišviesti iškarpas arba nusipirkti.Pražiopsojau ir nenusipirkau blush2.gif

jei nieks netures, bandyk i biblioteka varyt, jie leidzia atsisviest. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

yra siuvimo mašina ir noras mokytis. Kokią rekomenduotumėt knygą {lietuviškai, rusiškai, angliškai} taisyklingai siuvimo mokslų pradžiai?

Dėkui iš anksto.

Nuorodos į kokius www irgi labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 17, 20:17)
Laba diena,

yra siuvimo mašina ir noras mokytis. Kokią rekomenduotumėt knygą {lietuviškai, rusiškai, angliškai} taisyklingai siuvimo mokslų pradžiai?

Dėkui iš anksto.

Nuorodos į kokius www irgi labai gerai 4u.gif

mirksiukas.gif čia
Atsakyti
4u.gif

O ji tikrai gerulė (suprantama neprofesionalui, o paskui, patobulėjus, vis dar naudinga)?

Atsakyti