Nusipirkau paskutinę burdą, galvojau rasiu ką pasisiūti , bet kur tau - visi laisvesni modeliai nuo 44 dydžio Reikėjo pirma šioje temoje naują burdos žurnalą apžiūrėt...
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 09, 14:38)
Nusipirkau paskutinę burdą, galvojau rasiu ką pasisiūti , bet kur tau - visi laisvesni modeliai nuo 44 dydžio Reikėjo pirma šioje temoje naują burdos žurnalą apžiūrėt...
aga as ir paziurejau kad visi laisvesni tai tikrai tik nuo didesnio dydzio
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 06 10, 08:21)
Gal galima kažkaip siaurint - platint, bet aš tokia siuvėja kad bijau kvazimodas gausis...
Merginos, o kaip ilgai nusipirkti Burdos žurnalai praverčia? Na kiek ilgai metam bėgant nenusensta modeliai?
Man šio mėnesio jis fainas, nežinau ar pirkt, šiai vasarai nebent ką nors nėštuminio galiu pasisiūt, tai ir galvoju kiek man jis naudingas bus kitą ir dar kitą vasarą. Na rūbų milijono kas met tikrai neperku...
Man šio mėnesio jis fainas, nežinau ar pirkt, šiai vasarai nebent ką nors nėštuminio galiu pasisiūt, tai ir galvoju kiek man jis naudingas bus kitą ir dar kitą vasarą. Na rūbų milijono kas met tikrai neperku...
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 16:02)
Merginos, o kaip ilgai nusipirkti Burdos žurnalai praverčia? Na kiek ilgai metam bėgant nenusensta modeliai?
zinok man tai nenusennsta
man svarbiausia pats modelis, siluetas ir tt
o visas detales galima keisti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 06:02)
As buvau uzsiprenumeravusi burda 2007-iems metams. Tai tikrai modeliai dar nepasene, manau ilgai dar galesiu is tu zurnalu siuti, ypac kur klasikiniai kirpimai
turiu burdas nuo 2002 m., vis dar naudoju .
turiu treju metu burdas, vis dar prisireikia ypac vaikiskiems modeliukams.
P.S. parduodu zurnalus Burda 2009/6 (birzelio men. 6lt)
Papildyta:
man rodos kazkurioj is pernyksciu burdu buvo modeliu nesciom reikia perziureti
P.S. parduodu zurnalus Burda 2009/6 (birzelio men. 6lt)
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 11, 09:52)
Gal galima kažkaip siaurint - platint, bet aš tokia siuvėja kad bijau kvazimodas gausis...
QUOTE(sigita @ 2009 07 17, 10:12)
Peržiūrėti ir parsisųsti burdas galima iš čia
QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 11:08)
O iskarpos ar visada tikslios? Ar jas reikia atspausdinti ant A4 formato, suklijuoti ir viskas?
QUOTE(fuksė @ 2009 07 17, 13:44)
O iskarpos ar visada tikslios? Ar jas reikia atspausdinti ant A4 formato, suklijuoti ir viskas?
siuvau tik vaikiškus. tai atprintinau, atitaikius suklijavau . atitiko. prie iškarpo yra liniuotė, galima patikrint
QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 15:16)
siuvau tik vaikiškus. tai atprintinau, atitaikius suklijavau . atitiko. prie iškarpo yra liniuotė, galima patikrint
O sau nebandai? O man tai rankos ,,kasosi" juodai, nors nieko bendro gyvenime su siuvimu neturiu.