Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

Nusipirkau paskutinę burdą, galvojau rasiu ką pasisiūti nestuke.gif , bet kur tau - visi laisvesni modeliai nuo 44 dydžio doh.gif Reikėjo pirma šioje temoje naują burdos žurnalą apžiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 09, 14:38)
Nusipirkau paskutinę burdą, galvojau rasiu ką pasisiūti  nestuke.gif , bet kur tau - visi laisvesni modeliai nuo 44 dydžio  doh.gif  Reikėjo pirma šioje temoje naują burdos žurnalą apžiūrėt...

unsure.gif
aga as ir paziurejau kad visi laisvesni tai tikrai tik nuo didesnio dydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 06 10, 08:21)
unsure.gif
aga as ir paziurejau kad visi laisvesni tai tikrai tik nuo didesnio dydzio  doh.gif

Gal galima kažkaip siaurint - platint, bet aš tokia siuvėja kad bijau kvazimodas gausis...
Atsakyti
Merginos, o kaip ilgai nusipirkti Burdos žurnalai praverčia? Na kiek ilgai metam bėgant nenusensta modeliai?

Man šio mėnesio jis fainas, nežinau ar pirkt, šiai vasarai nebent ką nors nėštuminio galiu pasisiūt, tai ir galvoju kiek man jis naudingas bus kitą ir dar kitą vasarą. Na rūbų milijono kas met tikrai neperku...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 16:02)
Merginos, o kaip ilgai nusipirkti Burdos žurnalai praverčia? Na kiek ilgai metam bėgant nenusensta modeliai?

Man šio mėnesio jis fainas, nežinau ar pirkt, šiai vasarai nebent ką nors nėštuminio galiu pasisiūt, tai ir galvoju kiek man jis naudingas bus kitą ir dar kitą vasarą. Na rūbų milijono kas met tikrai neperku...

zinok man tai nenusennsta
man svarbiausia pats modelis, siluetas ir tt
o visas detales galima keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 06:02)

As buvau uzsiprenumeravusi burda 2007-iems metams. Tai tikrai modeliai dar nepasene, manau ilgai dar galesiu is tu zurnalu siuti, ypac kur klasikiniai kirpimai mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu burdas nuo 2002 m., vis dar naudoju biggrin.gif .
Atsakyti
turiu treju metu burdas, vis dar prisireikia ypac vaikiskiems modeliukams.

P.S. parduodu zurnalus Burda 2009/6 (birzelio men. 6lt)
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 11, 09:52)
Gal galima kažkaip siaurint - platint, bet aš tokia siuvėja kad bijau kvazimodas gausis...

man rodos kazkurioj is pernyksciu burdu buvo modeliu nesciom g.gif reikia perziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 07 17, 10:12)
man rodos kazkurioj is pernyksciu burdu buvo modeliu nesciom  g.gif  reikia perziureti  g.gif

Peržiūrėti ir parsisųsti burdas galima iš čia
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 11:08)
Peržiūrėti ir parsisųsti burdas galima iš čia

O iskarpos ar visada tikslios? Ar jas reikia atspausdinti ant A4 formato, suklijuoti ir viskas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 17 liepos 2009 - 12:46
QUOTE(fuksė @ 2009 07 17, 13:44)
O iskarpos ar visada tikslios? Ar jas reikia atspausdinti ant A4 formato, suklijuoti ir viskas?  ax.gif

siuvau tik vaikiškus. tai atprintinau, atitaikius suklijavau . atitiko. prie iškarpo yra liniuotė, galima patikrint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 17 liepos 2009 - 14:16
QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 15:16)
siuvau tik vaikiškus. tai atprintinau, atitaikius suklijavau . atitiko. prie iškarpo yra liniuotė, galima patikrint mirksiukas.gif

O sau nebandai? mirksiukas.gif O man tai rankos ,,kasosi" juodai, nors nieko bendro gyvenime su siuvimu neturiu.
Atsakyti