Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

aciu merginos us pagyrimus smile.gif
Atsakyti
[COLOR=fuchsia]sveikos merginos, ziuriu esat saunuoles- bitutes,darbstuoles. as dirbu siuvimo srityje- esu konstruktore tai uzsuku pas jus i svecius, tai sakau pasilabinsiu 4u.gif
jei kam reiks gallit kreiptis padesiu , patarsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motorela: 17 balandžio 2008 - 19:28
Labukas, ačiū už pasisiūlymą pagelbėti, jei ką-kreipsimės smile.gif
Atsakyti
užduosiu labai durną klausimą blush2.gif
labai noriu atlasinio švarkelio, mačiau labai panašią į atlasą medžiagą prie pamušalų, bet pasisarmatinau paklaust blush2.gif pamušalų buvo ir plonų ir storokų tokių, ar ten galėjo būt atlasas, kaip atskirti? tas storas kainavo virš 8 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 04 18, 19:06)
užduosiu labai durną klausimą blush2.gif
labai noriu atlasinio švarkelio, mačiau labai panašią į atlasą medžiagą prie pamušalų, bet pasisarmatinau paklaust blush2.gif pamušalų buvo ir plonų ir storokų tokių, ar ten galėjo būt atlasas, kaip atskirti? tas storas kainavo virš 8 lt blush2.gif

Nors esu tik mėgėja siuvėja, bet pareikšiu savo nuomonę ax.gif (jei ji klaidinga, pataisykit). Prie pamušalų, manau, atlasas nebus padėtas ir jis kainuoja brangiau - tas pigesnis tai apie 15-18 lt (Šiauliuose). O atlasą gali atskirti iš to, kad jis slidus ir blizga
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 04 18, 21:40)
Nors esu tik mėgėja siuvėja, bet pareikšiu savo nuomonę  ax.gif (jei ji klaidinga, pataisykit). Prie pamušalų, manau, atlasas nebus padėtas ir jis kainuoja brangiau - tas pigesnis tai apie 15-18 lt (Šiauliuose). O atlasą gali atskirti iš to, kad jis slidus ir blizga

as patyrusi ax.gif galiu drasiai teigti, kad ten buvo pamusalas, yra ju visokiu ir storu ir plonu, ir blizgiu ir t.t., atlasai niekada nededami prie pamusalu, pamusalai be proto glamzosi, svarkeliui tau reiktu ieskoti stangresnio atlaso, buna dabar visokaiusiu grozybiu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,gal kas žino kokią nuorodą kai pasidaryti iškarpą sijonui? Būtų gerai lietuvių kalba ax.gif .

Noras toks:
user posted image
Atsakyti
o is burdos darytis nenori?
Atsakyti
QUOTE(aairida @ 2008 04 19, 20:27)
o is burdos darytis nenori?

Apskritai turiu tik vieną vienintėlę BURDĄ šio mėn. :)tai ten nėra ilgų sijonų... o improvizuoti tai nedrįstu.Ar aš teisingai suprantu,jog tai nesudėtingas modelis?
Atsakyti
nesudetingas, o jei turi burdoje sijona, nesvarbu, kad jis neilgas, tau svarbu tavo dydis , juosmuo ir isiuvai, o jau i apacia daryk kiek tik pageidauji, pasimatuok su cm kokio ilgio nori sijono nuo liemens, tokio ilgio ir pasidaryk iskarpa, tik dar nepamirs uzlenkimui palikti, kaip matau modelis platejantis, tai jei tavo turimo sijono iskarpa neplateja, tiesiog is sonu i apacia praplatink smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(aairida @ 2008 04 19, 22:28)
nesudetingas, o jei turi burdoje sijona, nesvarbu, kad jis neilgas, tau svarbu tavo dydis , juosmuo ir isiuvai, o jau i apacia daryk kiek tik pageidauji, pasimatuok su cm kokio ilgio nori sijono nuo liemens, tokio ilgio ir pasidaryk iskarpa, tik dar nepamirs uzlenkimui palikti, kaip matau modelis platejantis, tai jei tavo turimo sijono iskarpa neplateja, tiesiog is sonu i apacia praplatink smile.gif sekmes

Ačiū,čia vienoj temoj radau chemas su paaiškinimais kaip daryti sijono iškarpas.Tai manau susimatuosiu ir bandysiu.Tik dar dėl medžiagos noriu pasiklausti,esu nužiūrėjusi atlasinę tokią,nuotraukoje šilkas,tai kaži anoji gal gulės negerai,ir apskritai,kaip matuoti kiek medžiagos reikės?Čia turbūt kaip krenta medžiaga priklauso ar ne?Jei kampu,tai gal be proto daug reikės?medžiagos pl 150 cm.
Atsakyti
kad as ir patyrusi, man kampu siuti sudetinga, geriau pirk du sijono ilgius + uzlaidai, tai pvz jei tavo sijono ilgis 80 cm, tai pirk 1,60 +0,20 cm uzlaidoms, o apie medziaga sunku ka pasakyti nematant, labai ir atlasas grazus, bet nematydama nieko negaliu patarti, nes medzaigu begale yra, tiesiog pabandyk prisideti ta audini, matysi jo kritima smile.gif
Atsakyti