Man irgi kažkaip dabar ramiau
Kaip dūšią ištampo tos stimuliacijos nėr kada nė atsigauti.
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 02, 06:36)
Man irgi kažkaip dabar ramiau
Aš tai tikrai nustebau kad toks palengvėjimas aplankė. Anksčiau galvojau kad išprotėsiu jei reiks pertrauką daryt
Matyt kai sąmoningai vaikų nedarai, tai ir nesijauti neįgali jų turėti .
Auksiniai žodžiai
Labukas mergaites,
man irgi vis dar pertrauka, bet tikiuos, kad jau greitai leis stimuliuotis
Sia savaite eisiu pas gyd.prasysiu kad jau mane ruostu simuliacijai
man irgi vis dar pertrauka, bet tikiuos, kad jau greitai leis stimuliuotis
Sia savaite eisiu pas gyd.prasysiu kad jau mane ruostu simuliacijai
QUOTE(bonda @ 2005 05 03, 07:59)
Mia, jau buvai pas gydytoja? ka sake? ka patare?
Niu skambinau... . Pasakė kad dar nepasitarė (supratau, kad su VK kolegom) ir liepė paskambinti ketvirtadieni. Sakė "tikrai tikrai būsiu pakalbėjus"
Turiu dar laiko iki mėnesinių maždaug savaitę. O po jų - arba laparoskopija, arba KT.
Bet aš nustebus, dėl paprastos poliklinikos pacientės gydytoja taip rūpinasi, atsiminė, kai paskambinau kokios tos mano problemos . Ir niekaip aš jai nesu "atsidėkojus"...
QUOTE(Mia @ 2005 05 03, 08:07)
Bet aš nustebus, dėl paprastos poliklinikos pacientės gydytoja taip rūpinasi, atsiminė, kai paskambinau kokios tos mano problemos . Ir niekaip aš jai nesu "atsidėkojus"...
Mia, o pas ką tu lankaisi? Man toks jausmas, kad irgi "policistinės" gresia. O kas bus, jei sindromas negydomas arba per vėlai diagnozuotas?
Vicky, forumo blogumas tame, kad pasiskaičius galima sau "prisipaišyti" visokių nelemtų diagnozių Kodėl gi tau gresia policistinės?
Kiek aš suprantu, negydant vis blogėja kiaušidžių būklė, hormoninis fonas ir kenčia kūno estetinis vaizdas - pvz. gali augti svoris, plaukuotumas, spuogai, pigmentinės dėmės ir dar bala žino kas. Geriausia jei neplanuojant vaikų geriamos kontraceptinės tabletės - jos pristabdo sindromą ir bent jau tuo metu kai jas geri - neturi didelių problemų
Nežinau, ar čia suprantamai papasakojau
Tiesa, lankausi pas gyd. A. SMilgevičiūtę, ji iš karto nustatė man policistines.
Kiek aš suprantu, negydant vis blogėja kiaušidžių būklė, hormoninis fonas ir kenčia kūno estetinis vaizdas - pvz. gali augti svoris, plaukuotumas, spuogai, pigmentinės dėmės ir dar bala žino kas. Geriausia jei neplanuojant vaikų geriamos kontraceptinės tabletės - jos pristabdo sindromą ir bent jau tuo metu kai jas geri - neturi didelių problemų
Tiesa, lankausi pas gyd. A. SMilgevičiūtę, ji iš karto nustatė man policistines.
QUOTE(vicky @ 2005 05 03, 10:54)
Mia, o pas ką tu lankaisi? Man toks jausmas, kad irgi "policistinės" gresia. O kas bus, jei sindromas negydomas arba per vėlai diagnozuotas?
Policistinės nėra išgydomos, jos tokios yra ir viskas
QUOTE(Mia @ 2005 05 03, 11:03)
Vicky, forumo blogumas tame, kad pasiskaičius galima sau "prisipaišyti" visokių nelemtų diagnozių Kodėl gi tau gresia policistinės?
Man echoskopijos metu pasakė, kad policistinės, bet tai nieko nereiškia (aš ir pati žinau, kad nereiškia). Bet man jau vis tiek neramu. Teko daryti LH, FSH, prolaktino tyrimus. Poliklinikoje į mano prašymus niekas neatsižvelgė, kad išduotų rezultatus į rankas. Šiaip aš pati galėčiau interpretuoti rezultatus. O pas gydytoją laukti 3 savaites:(( Tai aš jau visus galimus rezultatus galvoje "peržiūrėjau". Kita vertus, kaip turi eiti mėnesinės? Labai reguliariai? Man 4 kartus per metus šiek tiek ciklas ilgesnis negu 35 dienos, o visi kiti telpa į normos ribas. Aš jau pasimetusi.
QUOTE(Mia @ 2005 05 03, 11:03)
[color=blue][/color],
Ai...man netinka:))Girdėjau apie ją gerus atsiliepimus.
QUOTE(vicky @ 2005 05 03, 11:13)
Ai...man netinka:))Girdėjau apie ją gerus atsiliepimus.
O kas tau netinka?