Mia, o pas tave mmm be vaistu būna?
QUOTE(Daiva @ 2005 04 29, 12:12)
Taip, bet IVF rezultatyvumas nuo to kažkodėl nesikeičia.
Matyt kaina išauga
Mane tai labai nervuoja ta begalybė išsiderinusių hormonų - ir sureguliuok tu juos kad nori... Vieni ***** grožį mano nepaprastą žudo (virstu meška ), kiti ligas ten visokias sukelia, dar kiti vaikų susilaukt neleidžia... Vieną reguliuoji, kitas išsiderina. Ir taip bus iki pat menopauzės . Tai atsikvėpsiu senatvėj...
kažin ar senatvėj atsikvėpsim-bus kitos problemos, na tai moterims paskirta
QUOTE(gintarija @ 2005 04 29, 12:24)
Mia, o pas tave mmm be vaistu būna?
Kai nutraukiau ilgus metus gertas KT - buvo, bet vis ilgėjo ir ilgėjo iki 50 d. O tada prasidėjo gydymai, visokie duphastonai. Neįsivaizduoju, kaip dabar būtų, neturiu kantrybės bandymams
O tu apie save taip skurdžiai pasakoji, kodėl tau nebūna mmm, dėl policistinių? Ką dabar planuoji? IVF? . Nepasakok, aišku, jei nenori
QUOTE(Daiva @ 2005 04 29, 12:34)
Mia, nu bent iš figūros, tai esi labiau panaši į manekenę nei į mešką Ir šiaip esi labai graži
Oi, išsiprašiau komplimentų Jėga
Apie mešką aš kitką turėjau omeny . Mumi gauruota manekenė tuoj būsma
Mia, aš anksčiau buvau rašius apie save, nesinori kartotis...man iš pradžių buvo nereguliarus ciklas, tai vis reikėdavo reguliuoti;kartais KT, kartais dufaston...bet ilgelnį laiką pavartojau dufaston ir jau nebeatsirasdavo mmm, matyt silpnėjo kiaušidžių veikla ir išseko, dabar mmm atsiranda tik su KT... gal dar kartais atsirastų be vaistų, bet ilgiau kaip 2 mėn. niekada nelaukiau, nes bijau kad ir su KT gali neatsirasti, jei ilgiau palauksiu...o po laparoskopijos man ir nustatė, kad policistinės pas mane...tai tiek...dar kelis mėn. pasistimuliavau; folikulai būdavo, o dabar lapkričio mėn. jau nebeaugo folikulai (stimuliavausi clostylbegytu), net nespėjau IUI išbandyti, nes kaip ir ruošė mane jau IUI daryti.
Dabar geriu KT, kad susireguliuotų hormonai ir jei pavyks sureguliuoti, o po to išstimuliuoti, darysiu IVF...
Dabar geriu KT, kad susireguliuotų hormonai ir jei pavyks sureguliuoti, o po to išstimuliuoti, darysiu IVF...
QUOTE(gintarija @ 2005 04 29, 12:42)
Ačiū už atsakymą, IVF tau tikrai padės pastoti
Įsiterpsiu ir aš kaip užkietėjus policistinė
O kaži ta kylinė rezekcija tas pats kas driliavimas? Bo aš dariausi laparoskopiją, kurios metu driliavo kiaušides - paaiškino, kad subadė ten jas kažkaip. Tai va - man pirmas ciklas po laparoskopijos pirmą kartą gyvenime buvo kaip iš vadovėlio - ir ovuliacija įvyko, ir ciklas ne 90 dienu Tiesa, nežinau kiek laiko jis būtų toks iššilaikęs, nes po to pradėjau stimuliuotis Clostylbegytu - norėjosi greičiau teigiamų rezultatų
Laparoskopija buvo prieš ~1,5 metų, bet tfu tfu tfu iki šiol kiaušidės reaguoja normaliai į stimuliacijas.
p.s. ir aš meška
O kaži ta kylinė rezekcija tas pats kas driliavimas? Bo aš dariausi laparoskopiją, kurios metu driliavo kiaušides - paaiškino, kad subadė ten jas kažkaip. Tai va - man pirmas ciklas po laparoskopijos pirmą kartą gyvenime buvo kaip iš vadovėlio - ir ovuliacija įvyko, ir ciklas ne 90 dienu Tiesa, nežinau kiek laiko jis būtų toks iššilaikęs, nes po to pradėjau stimuliuotis Clostylbegytu - norėjosi greičiau teigiamų rezultatų
Laparoskopija buvo prieš ~1,5 metų, bet tfu tfu tfu iki šiol kiaušidės reaguoja normaliai į stimuliacijas.
p.s. ir aš meška
Saiko
ir aš būčiau meška nuo hormonų, bet truputį prisilaikau;renkuosi liesesnį maistą ir į klubą pašokinėti einu , nes kitaip gyventi jau nebeišeitų, kiekvienais metais(nebeįsivaizduoju kiek) papilnėčiau
tai tikrai gerai, kad tau neišsireguliavo, kad kiaušidės gerai laikosi, ne visoms vienodai matyt ( bet iš kur gali žinoti, kaip bus)
ir aš būčiau meška nuo hormonų, bet truputį prisilaikau;renkuosi liesesnį maistą ir į klubą pašokinėti einu , nes kitaip gyventi jau nebeišeitų, kiekvienais metais(nebeįsivaizduoju kiek) papilnėčiau
tai tikrai gerai, kad tau neišsireguliavo, kad kiaušidės gerai laikosi, ne visoms vienodai matyt ( bet iš kur gali žinoti, kaip bus)
QUOTE(Saiko @ 2005 04 29, 12:48)
Tai va - man pirmas ciklas po laparoskopijos pirmą kartą gyvenime buvo kaip iš vadovėlio - ir ovuliacija įvyko, ir ciklas ne 90 dienu
p.s. ir aš meška
p.s. ir aš meška
Taip, čia ta pati procedūra (ovarian drilling). Nors vienas teigiamas pavyzdys man.
p.s. meškučių klubo gal reiktų? Aš tai labai gėdinuos savo meškutiškumo, nors meškutės man asmeniškai iš principo gražūs gyvūnai
Gintarija,
Meška ne dėl apimčių - dėl gražaus kailiuko gi
Meška ne dėl apimčių - dėl gražaus kailiuko gi