Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(MentiRosa @ 2006 07 13, 13:49)
O jums kokie nors salutiniu poveikiu no klostelbegito nebuvo  g.gif  man tai nuo pat pirmos CD kai pradejo mausti pilvuka tai dar iki dabar maudziau o jau 7CD ir neiznau kode. ar gali but, kad no klostelbedito mastau.gif

o man irgi mausdavo pilva -tik nepamenu nuo kelintos dienos, bet mausdavo ax.gif netgi skausmingai pasakyciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 13 liepos 2006 - 12:55
aš tai tempimą jausdavau jį geriant. ir kai prasidėjo ovuliacija, tai gana ryškiai jaučiau. Šiaip anotacijoj šių vaistų parašyta, kad jų vartojimas gali sukelti cistų atsiradimą. ir prieš man jį skiriant ginekologė žiūrėjo ar pas mane jų nėra. nelabai gerai be gydytojos tyrimo juos savarankiškai vartoti, bet vieną mėnesį pabandysiu nesityrus jų išgerti
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 07 13, 13:52)
o as du sykius pirkau, abu -be recepto ir pardave...gal nuo vaistines priklauso, ar tuo metu parduodancio... ax.gif

aj suprasi ten juos irnesakyk.gif gal iena vaistininke ir be recepto gali parduoti o kita tai nei uz ka schmoll.gif visokiu yra

QUOTE(femme @ 2006 07 13, 13:52)
man nuo Clost. jokių poveikių nebuvo, išvis nesijautė, kad kažkokius vaistus geriu (bet aš gal šiaio nejautri, nes ir ovuliacijų nejausdavau blush2.gif )
O be recepto pirkti nebandžiau g.gif

as tai kartais O jauciu, bet ne visada smile.gif o jau per mmm tai kankinuosi doh.gif
QUOTE(bonda @ 2006 07 13, 13:54)
o man irgi mausdavo pilva  -tik nepamenu nuo kelintos dienos, bet mausdavo ax.gif netgi skausmingai pasakyciau g.gif

na man toks jausmas kad tuoj tuoj mmm prasides blink.gif bet gal cia normalu, gal tas maudenimas yra tai, kad folikulas bresta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 07 13, 14:07)
nelabai gerai be gydytojos tyrimo juos savarankiškai vartoti, bet vieną mėnesį pabandysiu nesityrus jų išgerti

tai akd kam gert juos be gydytojos zinios g.gif -juk turi stebet-auga kas neauga, kada ruosiasi ovuliuot ir pan... g.gif g.gif juk cia ne kokius vit. gert g.gif

QUOTE(MentiRosa @ 2006 07 13, 14:09)

na man toks jausmas kad tuoj tuoj mmm prasides  blink.gif  bet gal cia normalu, gal tas maudenimas yra tai, kad folikulas bresta  bigsmile.gif

as ir taip mastydavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 07 13, 14:16)
tai akd kam gert juos be gydytojos zinios  g.gif  -juk turi stebet-auga kas neauga, kada ruosiasi ovuliuot ir pan... g.gif  g.gif juk cia ne kokius vit. gert g.gif

visiškai sutinku, negalima be gydytojo priežiūros clost. gerti schmoll.gif juolab net kokia dozė reikalinga, kokia gėrimo schema, neaišku blink.gif
Atsakyti
Gydytoja paskyrė vieną mėnesį gerti KT, neva prieš stimuliaciją tai bus pats tas ir tik tada pradėti stimuliuotis. Gal žinot kodėl? g.gif
p.s. gydytojos sprendimu neabejoju, tik šiaip įdomu.
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2006 07 13, 14:36)
Gydytoja paskyrė vieną mėnesį gerti KT, neva prieš stimuliaciją tai bus pats tas ir tik tada pradėti stimuliuotis. Gal žinot kodėl?  g.gif
p.s. gydytojos sprendimu neabejoju, tik šiaip įdomu.

na KT pagerti skiria dėl įvairių priežasčių - jei pvz. tavo ciklas nereguliarus ir seniai nesulauki mmm, tai KT padės iššaukti mmm ir jau po to galima bus stimuliuoti... KT dar skiria "pailsinti" kiaušides, gal tikimasi, kad po to geriau stimuliuosis mirksiukas.gif
Aš pati gėriau KT prieš stimuliaciją 4u.gif
Atsakyti
dar del cistu skiria KT ax.gif

man, kad mmm issaukt, nes pasios taip ir beveik metus neateidavo, skirdavo duphastona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 13 liepos 2006 - 13:51
Aišku. Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as treciadieni praeita buau pas gydytojus, tai ir vel man jie nieko nesake, nei ultragarsio nedare, nes kaip tik buvo mano antra mmm diena doh.gif tik pagyre, kad svorio daug numeciau ir pasake, kad jau normalizuojasi ciklas: vienas ciklas buvo po duphastono nutraukimo 24 dienos, tai buvo geguzes 6 diena, o kitas praisdejo tik liepos 11 diena g.gif tai cia jie skaito, kad normalizzuojas doh.gif matavausi tuo laiku BT tai rode, kad ovuliacija vyksta, ir paskutini cikl, net jutai, kada mn ta ovuliacija buvo, tik kodel as nepastojau g.gif jau mane nervai ima su visais tai gydytojais, nieko jie mn nedaro, vos ne dievo valioj palieka doh.gif verysad.gif as ju tuoj zliumbti pradesiu verysad.gif
Atsakyti
Tik nepradėk zliumbt, as irgi gerus du metus veltui praleidau, bet dabar vaikstau i VK ir ramu, man policistines, pasireiskia silpna ovuliacija, dabar skirs trecią stimuliaciją, ir kas tom mano kiausidem nepatinka. Paskaičiau laimingas istorijas būna stebuklų, gal ir mums bus.
Atsakyti
Šitą, panos, paskutinįkart buvau pas Kazanavičių vasarį, sakė viskas liux, gerai į vaistus reagavo ir pan ir liepė gert toliau taip pat. Tai va, o kadangi visi grasina, kad PKS yra su laiku progresuojantis dalykas, tai va mislinu, o kada man dbr vėl jam reik pasirodyt? gal jau vaistų dozes reik didint kas kažkiek? Žodžiu, galvoju, ar užtenka, tarkim kartą į metus ar pan, ar gal kas pusę metų? g.gif Gal kas žinot?
Atsakyti