Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 04 10, 12:13)
sveikutes! 4u.gif  Na as jau tikriausiai busiu perejus per visus skyrelius. Dabar man itaria policistines kiausides. pasidariau tyrimus gal kuri gales pakomentuot ar jie geri ar ne  blush2.gif
FSH - 5.04
LH - 11.91
E2 - 90.39
g.gif

LH/FSH santykis tikrai panašus į policistinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 04 10, 11:28)
LH/FSH santykis tikrai panašus į policistinių g.gif

femme, ziuriu i tavo parasiuka ir negaliu patiketi, kad jau daugiau kaip 8 savaiteles, kaip tu laukiesi, o atrodo tik pasakei, kad laukiesi bigsmile.gif sveikatytes jums daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 04 10, 15:38)
femme, ziuriu i tavo parasiuka ir negaliu patiketi, kad jau daugiau kaip 8 savaiteles, kaip tu laukiesi, o atrodo tik pasakei, kad laukiesi  bigsmile.gif sveikatytes jums daug  4u.gif

wub.gif
kad man taip greitai laikas bėgtų, kaip tau atrodo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 04 10, 13:49)
wub.gif
kad man taip greitai laikas bėgtų, kaip tau atrodo doh.gif  blush2.gif

nepajusi kaip bus jau ir 12 ir 20 savaiteliu ir pagaliau gimdyti reikes, nors aisku kietiems laikas visdada atrodo eina greiciau negu pats kai lauki biggrin.gif
Atsakyti
Graziu Velyku ir geru marguciu visoms ! wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, sup praejusiom sventem visas smile.gif Noreciau labai labai jusu paklausti blush2.gif Gal kas nors zinotu, ar labai blogai pradeti gerti duphastona 1 diena anksciau, nei paskyre gydytoja??? Man padare gimdos nuotrauka pries 7 dienas, ir paskyre gerti duphastona nuo 18 c.d. Tuo tarpu as, ziopla, susimaisiau ir pradejau gerti nuo 17 c.d. doh.gif Man labai neramu, kad ko nors nebuciau prisidirbusi, pradejus gerti 1 diena anksciau... verysad.gif
Atsakyti
nezinau, kaip del to, kad pradejai gerti vietoj 18 dienos 17, bet zinau, kai pradedi gerti nuo 14 dienos, tai anksciau nelabi gerai nes del to gali stabdyti ovuliacija, manau kad ir tau tai galejo buti, tiksliai tai nezinau.
man policistines taip pat, bet si cikla, ivyko stebuklas ir man ivyko ovuliacija (matuojuosi BT) tai dabar laukiu rezultatu ar man pavyko ar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 04 19, 09:45)
Sveikutes, sup praejusiom sventem visas  smile.gif Noreciau labai labai jusu paklausti blush2.gif Gal kas nors zinotu, ar labai blogai pradeti gerti duphastona 1 diena anksciau, nei paskyre gydytoja??? Man padare gimdos nuotrauka pries 7 dienas, ir paskyre gerti duphastona nuo 18 c.d. Tuo tarpu as, ziopla, susimaisiau ir pradejau gerti nuo 17 c.d.  doh.gif Man labai neramu, kad ko nors nebuciau prisidirbusi, pradejus gerti 1 diena anksciau... verysad.gif

as tai manau, kad nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 05, 12:51)
as tai manau, kad nieko blogo 4u.gif

bonda, kokia tavo saulyte grazuole wub.gif wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 05 05, 16:50)
bonda, kokia tavo saulyte grazuole  wub.gif  wub.gif  negaliu atsiziureti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu aciu blush2.gif blush2.gif tuoj bus ir pas tave 4u.gif
Atsakyti
galiu pasidziaugti ir nuliusti vienu metu, si menesi man ivyko ovuliacija thumbup.gif thumbup.gif tik deja nors ir buvo smileysex.gif kiekviena diena, bet deja tos mmm atkeliavo ir svarbiausai ciklo trukme buvo tik 26 dienos, kazakip keistai ale dziaugiuosi, kad jos atejo, tikiuosi ir si menesiuka BT parodys, kad ovulacija vyksta ir gal bus si karta laimingas menesiukas blush2.gif
Atsakyti
norejau apklasuti merginu ar yra cia mussutarpe tokiu, kurios gydesi policistines kiausides ne lietuvoje|? pvz airijoje? ar anglijoje? butu smagu pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti