Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Irunia @ 2006 03 31, 18:09)
Savaitė praėjo, o mano tyrimai dar neatkeliavo  g.gif
Noriu paklausti vėl apie tą patį. Skaitau skaitau ir niekur nerandu.
Ar jums mergaitės su PKS skauda pilvo apačią? Šiandien visą dieną vos beišsėdėti galiu. Kažkaip visos tik apie negalėjimą pastoti rašot, o kokie dar požymiai?
Sakau, gal tas skausmas - kitos ligos požymis.... g.gif

man nieko niekada neskaudedavo...tik viena diena pries mmm ax.gif
Atsakyti
sveikutes merginos, turiu vel toki klausimuka, vis galvoju, man jau antras ciklas, kad dien pries pradedant gerti duphastona, pr5adeda teplioti tamsiai rudom iskyrom, kas tai galetu buti? kai klausiau gydytojos tai ji sake, kad geriant duphastona taip buna, bet kad man pradeda teplioti kelios dienos pries pradedant gerti?
beje pilvo skausmai ir man buna, ypac priers mmm kelios savaites ar viena savaite tai buna kad desiniam sone mazdaug bambos lygi, tai tokie, kad susirietus turiu stoveti kol praeina
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 04 02, 14:39)
sveikutes merginos, turiu vel toki klausimuka, vis galvoju, man jau antras ciklas, kad dien pries pradedant gerti duphastona, pr5adeda teplioti tamsiai rudom iskyrom, kas tai galetu buti? kai klausiau gydytojos tai ji sake, kad geriant duphastona taip buna, bet kad man pradeda teplioti kelios dienos pries pradedant gerti?
beje pilvo skausmai ir man buna, ypac priers mmm kelios savaites ar viena savaite tai buna kad desiniam sone mazdaug bambos lygi, tai tokie, kad susirietus turiu stoveti kol praeina

del tepliojimu tai nezinau, bet del skausmu..., tai man visada pirma menesiniu diena skaudedavo, be nuskausminamuju - niekaip; o po KT gerimo, tai dabar kaip ir tau tunisija keliosa savaites pries menesines kairiajame sone taip spazmai uzeina... blink.gif , kad tik susirietusi galiu juos prakenteti..., nesuprantu su kuo tai susije..., bet man tai atrodo, kad tada tame sone kazkas kazka tempia, o kai spazmas praeina, tada oras iseina... blush2.gif gal man cia su zarnom kas? chmmm... g.gif sorry, kad as cia taip atvirai viska... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 04 05, 10:46)
del tepliojimu tai nezinau, bet del skausmu..., tai man visada pirma menesiniu diena skaudedavo, be nuskausminamuju - niekaip; o po KT gerimo, tai dabar kaip ir tau tunisija keliosa savaites pries menesines kairiajame sone taip spazmai uzeina... blink.gif , kad tik susirietusi galiu juos prakenteti..., nesuprantu su kuo tai susije..., bet man tai atrodo, kad tada tame sone kazkas kazka tempia, o kai spazmas praeina, tada oras iseina... blush2.gif gal man cia su zarnom kas? chmmm... g.gif sorry, kad as cia taip atvirai viska... blush2.gif

Man taip pat verysad.gif
Ir kai sysiu užsimanau turiu staigiai bėgt, nes pūslė matyt kiaušides spaudžia...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 04 05, 14:00)
Man taip pat verysad.gif
Ir kai sysiu užsimanau turiu staigiai bėgt, nes pūslė matyt kiaušides spaudžia...

va va va, ir as nuo to dazno begiojimo i wc jau senokai igijau mizniukes reputacija. Atrodo, kad ka tik pasisiojai ir vel varo... doh.gif
bet su kuo yra tas skausmas kaireje puseje, bambos lygyje, susijes..., ir dar su juo kartu ir duju pasisalinimas..., tai nesuprantu g.gif ar cia su PKS, ar cia dar kokios kitos problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 04 05, 11:32)
va va va, ir as nuo to dazno begiojimo i wc jau senokai igijau mizniukes reputacija. Atrodo, kad ka tik pasisiojai ir vel varo... doh.gif
bet su kuo yra tas skausmas kaireje puseje, bambos lygyje, susijes..., ir dar su juo kartu ir duju pasisalinimas..., tai nesuprantu g.gif ar cia su PKS, ar cia dar kokios kitos problemos? g.gif

nu man kai skausmai uzeina tai jokios duos nesisalina, tik suima skauasmas ir tiek ir su slapinimusi, kazkaip problemu neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 04 05, 20:36)
nu man kai skausmai uzeina tai jokios duos nesisalina, tik suima skauasmas ir tiek ir su slapinimusi, kazkaip problemu neturiu  g.gif

g.gif gal man cia dar kokios ir kitos problemos prisideda? g.gif ojej, kaip nenoreciau verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos norejau paklausti, gal kuriai is jau pastojusiu buvo, kad pavyko pastoti po triju menesiu gerto duphastono? ar vis del to geriau nesvajot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 04 09, 16:28)
sveikos merginos norejau paklausti, gal kuriai is jau pastojusiu buvo, kad pavyko pastoti po triju menesiu gerto duphastono? ar vis del to geriau nesvajot?  g.gif

matai, dar priklauso kokiu tikslu tas duphastonas skiriamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2006 04 10, 07:58)
matai, dar priklauso kokiu tikslu tas duphastonas skiriamas  g.gif

man duphastona israse lietuvoje kai buvau issitirti ir daugiau nieko nesake, kad reiktu gerti, tik juos ir sake, kad po triju ciklu bandyti pastoti, tai va vakar as jau baigiau gerti treciaja pakuote ir noriu svajoti, bet ir bijau verysad.gif kai buvau cia pas airijos gydytojus, tai sakew, hormonu tyrimai nedaug pakite nuo normos ribos, ir jokio gydymo irgi neskyre tik mesti svori.
Atsakyti
sveikutes! 4u.gif Na as jau tikriausiai busiu perejus per visus skyrelius. Dabar man itaria policistines kiausides. pasidariau tyrimus gal kuri gales pakomentuot ar jie geri ar ne blush2.gif
FSH - 5.04
LH - 11.91
E2 - 90.39
g.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 04 09, 16:28)
sveikos merginos norejau paklausti, gal kuriai is jau pastojusiu buvo, kad pavyko pastoti po triju menesiu gerto duphastono? ar vis del to geriau nesvajot?  g.gif

nezinau...man duphastona skirdavo tik tam, kad mm atsirastu...nes pacios neatejo praktiskai metus...jei nebuciau jo gerus, nebuciau ir susirgus unsure.gif zodziu, geriau tam, akd galeciau kaka kita daryt - pvz gert vaistukus, kad folikulus augint ir pan 4u.gif
Atsakyti