Bonda dar neparašė, kad prieš tai stimuliavosi, o po to gėrė metforminą. Taigi, tas stebuklas ne be pagrindo
Mano pirmas pastojimas irgi buvo pertraukoje tarp stimuliacijų ir geriant metforminą (galima vadinti ir stebuklu). Tik nesibaigė jau taip laimingai. Stimuliacijos kažkaip užveda organizmą ir kartais ovuliacija po jų įvyksta savaime.
mergaites, gal galit pakomentuoti... tyrimus dariausi Aids laboratorijoje
TSH 0,97 uIU/ml
PRL 241,7 uIU/ml
LH 19,33 mIU/ml
FSH 5,24 mIU/ml
speju, kad esu tipiska policistuke... kas manes toliau laukia? koks gydymas? ar esu visiskai beviltiska??
TSH 0,97 uIU/ml
PRL 241,7 uIU/ml
LH 19,33 mIU/ml
FSH 5,24 mIU/ml
speju, kad esu tipiska policistuke... kas manes toliau laukia? koks gydymas? ar esu visiskai beviltiska??
QUOTE(nikata @ 2006 03 29, 15:34)
mergaites, gal galit pakomentuoti... tyrimus dariausi Aids laboratorijoje
TSH 0,97 uIU/ml
PRL 241,7 uIU/ml
LH 19,33 mIU/ml
FSH 5,24 mIU/ml
TSH 0,97 uIU/ml
PRL 241,7 uIU/ml
LH 19,33 mIU/ml
FSH 5,24 mIU/ml
pagal tavo hormonu tyrimus, tai tikrai panasu, kad si policistike, o va pas mane tai chormonai, beveik normos ribose, o vis tiek esu policistuke.
kaip supranti paskaitinejusi sia temele, nesi bevilktiska, niekada nereikia prarasti vilites, juk ji mirsta paskutine ir paziurek, kiek mergaiciu cia jau laukisi arba jau turi savo angelelius
QUOTE(tunisija @ 2006 03 29, 16:35)
man tai lietuvoje israse duphastona ir sake tris menesius pagerti ir tada staigiai bandyti pastoti, o kazko kito tai ir nesiule, tik liepe mesti svori. Airijos gydytojai tai isvis sake, tik mesti svori, o kai paklausiau ka daryti su duphastonu sake, daryk kaip nori, tipo jis nieko nereguliuoja ovuliacijos neskatina ir tik iskviecia kraujavima daugiau nieko, tai sake nori gerk, nori ne. tai va taip, daug maz pati nuspresk, tai as nusprendziau pagerti ir bandyti pastoti,o paskiau jeigu jau nepavyks, liepe liepos menesi atvaziuoti. kazkoks kosmaras, kas sugalvojo visas tas ligas?
na, bet duphastonas tai tikrai ovuliacijos nesukelia
QUOTE(Menule @ 2006 03 29, 16:37)
Oi Bonda, gal ir man "pamirst" nusipirkti Duphastona?
Gal nieko nenutiks jei palauksiu kokiu bent 10d?
O gal ir nutiks
Gal nieko nenutiks jei palauksiu kokiu bent 10d?
O gal ir nutiks
na duphastonas ir pastojus nepakenkia, kitom netgi skyria
QUOTE(Miglužė @ 2006 03 29, 16:47)
Bonda dar neparašė, kad prieš tai stimuliavosi, o po to gėrė metforminą. Taigi, tas stebuklas ne be pagrindo
Mano pirmas pastojimas irgi buvo pertraukoje tarp stimuliacijų ir geriant metforminą (galima vadinti ir stebuklu). Tik nesibaigė jau taip laimingai. Stimuliacijos kažkaip užveda organizmą ir kartais ovuliacija po jų įvyksta savaime.
migluze, rasius as cia -tik ne visi paskaito o kartotis, pati zinai, atsibosta... bet metformina taip -geriau ir tada...tik buvau sustojus su stimuliacijom
QUOTE(nikata @ 2006 03 29, 17:34)
beviltisku nera, na labai labai reti atvejai
o kas laukia -priklausomai nuo noru tavo
na, noras dabar vienintelis -
ar , kam nors is cia yra tokiu baisiu hormonu nukrypimu nuo normos? ir kuom visa tai pasibaige?
ar , kam nors is cia yra tokiu baisiu hormonu nukrypimu nuo normos? ir kuom visa tai pasibaige?
QUOTE(nikata @ 2006 03 30, 10:00)
na, noras dabar vienintelis -
zinok, cia daug jau su leliais arba jau jau tuoj turesiancios paskaitynek sita tema nuo pradziu - pamatysi
Sveikutes mergaites, na, ka... jungiuosi ir as prie jusu.., man, kaip ir nikatai yra tas baisus hormonu nukrypimas nuo normos - LH/FSH >3..., vienu zodziu...
kas baisiausia, tai kad 3 m. nieko sau neitardama geriau KT , ir stai... praeita rudeni nustojau gert, jau galvoju reiketu pagalvoti apie ..., ir se tau hormonai bardakus daro, mmm is pradziu buvo, o dabar jau 3 men nera... , O nevyksta ...vienu zodziu dabar liepe man gerti duphastona ir laukti mmm bei gimdos nuotraukos
vienu zodziu, nikata, patikek, tu tikrai ne viena
beje, gal kas is jusu zino, kas tas metforminas ir ar jis sukelia ovuliacija? ir dar... klausimukas - ar niekam, prie jusu PKS dar neprisidejo ir grikiuku nejudrumo problema...
kas baisiausia, tai kad 3 m. nieko sau neitardama geriau KT , ir stai... praeita rudeni nustojau gert, jau galvoju reiketu pagalvoti apie ..., ir se tau hormonai bardakus daro, mmm is pradziu buvo, o dabar jau 3 men nera... , O nevyksta ...vienu zodziu dabar liepe man gerti duphastona ir laukti mmm bei gimdos nuotraukos
vienu zodziu, nikata, patikek, tu tikrai ne viena
beje, gal kas is jusu zino, kas tas metforminas ir ar jis sukelia ovuliacija? ir dar... klausimukas - ar niekam, prie jusu PKS dar neprisidejo ir grikiuku nejudrumo problema...
QUOTE(Bur @ 2006 03 30, 17:34)
UI, tokia bjauri konsteliacija pas mumi... PKS ir apšiurę grikiukai...
QUOTE(Bur @ 2006 03 30, 17:34)
nevisom jis apdeda, cia daktaras turi skirt jis netiesiogai veikia kiausides, ko pasekoj gali vykti ovuliacija... to vaisto anotacijoj nieko apie tai neraso
Savaitė praėjo, o mano tyrimai dar neatkeliavo
Noriu paklausti vėl apie tą patį. Skaitau skaitau ir niekur nerandu.
Ar jums mergaitės su PKS skauda pilvo apačią? Šiandien visą dieną vos beišsėdėti galiu. Kažkaip visos tik apie negalėjimą pastoti rašot, o kokie dar požymiai?
Sakau, gal tas skausmas - kitos ligos požymis....
Ar jums mergaitės su PKS skauda pilvo apačią? Šiandien visą dieną vos beišsėdėti galiu. Kažkaip visos tik apie negalėjimą pastoti rašot, o kokie dar požymiai?
QUOTE(Irunia @ 2006 03 31, 18:09)
Savaitė praėjo, o mano tyrimai dar neatkeliavo
Man irgi PKS,bet pilvo apacios skausmu skusdavausi tik per mm.Daugiau visiskai nieko nejauciau,tik ciklas be kontraceptiku budavo dazniausiai apie 70 dienu.
Skaudėdavo daug ir visada, ypač antroj ciklo pusėj.