Sveikutes, PKS diagnozuotos jau pries 5m., geriau KT iki 2005m lapkricio, o poto nebuvo mmm, tad tiesiu taikymu i VK, ten gyd. tik echoskopu pasake kad PKS, be jokiu tyrimu. Israse Duphaston. Kovo 15d. susirgau....o dabar nebegeriu nei Duphaston nei KT, o ir pas gyd. kolkas nera nuotaikos eiti..... as ir toliau bandysiu , bet nezinau kiek ilgai man neeiti pas gyd., o kas jei mmm vel puse metu nebus......, o gal kas nors is jusu Duphaston ir be gyd. recepto sau pirkote?, o gal KT vel pradejot gerti, kad kiausides pailsetu? Oi kaip man sunku, tokia sumisusi
Pirmiausiai siūlau ramiai nuspręsti, kokie tavo planai, ar tu jau nori ar dar gali palaukti. O nuo to ir priklauso, ką toliau daryti. Jei jau norit pastoti, tai dufastono gėrimas nieko neišspręs. Jį parduoda be recepto. Gydytoja iškart pasakė, kad spontaninė ovuliacija kartais įvyksta, bet... gali to sėkmingai laukti dar eilę metų. Siūlau rimtai pagalvoti apie gydymą. O jei nenori, tai tikrai geriau pagerti KT.
Galiu pasakyti pagal save, sužinojusi tokią diagnozę, vis tikėjausi, kad gal pavyks savaime. Nutariau dar metus pusę bandyti natūraliai Tik šnipštas gavosi, mmm užsilaikydavo, o man vis vaidenosi, kad man gali būti vėlyva ovuliacija. Taip labai sunkiai apsispręsdavau, kad reikia pradėti dufastoną gerti. Ciklai tada gaudavosi labai ilgi, o kartu mažėjo šansų pastoti. O kiek nervų prigadinau
Nu visų savo savigydos subtilybių nepasakosiu. Vienu žodžiu, sugaišau tikrai nemažai laiko, kol suvokiau, jog stebuklai įvyksta kam tik nori, bet ne man. Ir pradėjau gydytis. Rezultatas jau matosi
Galiu pasakyti pagal save, sužinojusi tokią diagnozę, vis tikėjausi, kad gal pavyks savaime. Nutariau dar metus pusę bandyti natūraliai Tik šnipštas gavosi, mmm užsilaikydavo, o man vis vaidenosi, kad man gali būti vėlyva ovuliacija. Taip labai sunkiai apsispręsdavau, kad reikia pradėti dufastoną gerti. Ciklai tada gaudavosi labai ilgi, o kartu mažėjo šansų pastoti. O kiek nervų prigadinau
Nu visų savo savigydos subtilybių nepasakosiu. Vienu žodžiu, sugaišau tikrai nemažai laiko, kol suvokiau, jog stebuklai įvyksta kam tik nori, bet ne man. Ir pradėjau gydytis. Rezultatas jau matosi
Aciu Migluze, mes su vyru jau norim leliuko visgi jau 10 m kartu
Jauciu teks sukandus dantis eiti pas gyd. ir .....
O ar nieko baisaus, kad as dabar nieko nevartosiu, kad galbut ir mmm neprasides kuri laika....., nes nezinau kada mane gales gyd. priimti, kada pati rasiu laiko?
Oi niu jus zinot kaip ten buna ....
O ar nieko baisaus, kad as dabar nieko nevartosiu, kad galbut ir mmm neprasides kuri laika....., nes nezinau kada mane gales gyd. priimti, kada pati rasiu laiko?
QUOTE(Menule @ 2006 03 29, 15:29)
Aciu Migluze, mes su vyru jau norim leliuko visgi jau 10 m kartu
aisku, akd nieko tokio...tik jei rikrai nori but -netempk nes ir gydymo metu nevisada is pirmo sykio viskas pavyksta
Gal geriau pagerk dufastoną, nes tie užsilaikymai nėra gerai, gleivinė visaip tada kvailioja. Plius, didėja visokių negerumų tikimybė, jei ilgai nesergi. Man bent jau taip rekomendavo gydytoja. Tada ir mmm laiką gali pasikoreguoti jei reikia Vis šioks toks patogumas.
Aciu Jums labai
Neprizadu, bet bandysiu sia savaite paskambinti i VK del konsultacijos. O Duphastona gerti kaip gyd. israse, nuo 16c.d. po 1 tab., ar nuo tos dienos kai nusipirksiu? O kaip Jus geret?
Neprizadu, bet bandysiu sia savaite paskambinti i VK del konsultacijos. O Duphastona gerti kaip gyd. israse, nuo 16c.d. po 1 tab., ar nuo tos dienos kai nusipirksiu? O kaip Jus geret?
QUOTE(Menule @ 2006 03 29, 15:44)
Aciu Jums labai
nu tikrai neanksciau nei nuo 16 c.d gali ir veliau, jei reik mmm pasireguliuot
Pagal nuotaiką
Jei reikėjo, kad nesirgčiau, tai ir iki 25 dienos užtempdavau.
Jei reikėjo, kad nesirgčiau, tai ir iki 25 dienos užtempdavau.
pamenu man buvo taip...2 stimuliacija (gruodzio vidurys) -absoliuciai nesekminga, nes niekas neuzaugo ir neatrode, kad pacios mm ateis. geriua duphastona ir susirgau 12.24. Daktare dar tada pasake, akd ir kita cikla nuo 16 d. gerciau duphastona , o as kazkokdel pamirsdavau nusipirkt, bet o stebukle susigau be jo 01.24 o kitu nebesulaukiau, nes Va ka reiskia pertrauka padaryt zodizu, stebuklais tikiu nuo siol
man tai lietuvoje israse duphastona ir sake tris menesius pagerti ir tada staigiai bandyti pastoti, o kazko kito tai ir nesiule, tik liepe mesti svori. Airijos gydytojai tai isvis sake, tik mesti svori, o kai paklausiau ka daryti su duphastonu sake, daryk kaip nori, tipo jis nieko nereguliuoja ovuliacijos neskatina ir tik iskviecia kraujavima daugiau nieko, tai sake nori gerk, nori ne. tai va taip, daug maz pati nuspresk, tai as nusprendziau pagerti ir bandyti pastoti,o paskiau jeigu jau nepavyks, liepe liepos menesi atvaziuoti. kazkoks kosmaras, kas sugalvojo visas tas ligas?
Oi Bonda, gal ir man "pamirst" nusipirkti Duphastona?
Gal nieko nenutiks jei palauksiu kokiu bent 10d?
O gal ir nutiks
Gal nieko nenutiks jei palauksiu kokiu bent 10d?
O gal ir nutiks