Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(femme @ 2006 02 27, 18:08)
taip ir stogas nuvažiuoti gali doh.gif
tik įdomu kaip ji ją "pagavo" jei BT kyla po ovuliacijos? g.gif  blush2.gif

ten kazkaip pries pakilima krinta, o galu gale gi kiausinelis dar kazkiek buna, jei operatyviai sureaguoji... nežinau visko tiksliai, bet istorija tikra.
Atsakyti
QUOTE(Wilmog @ 2006 02 27, 17:28)
ten kazkaip pries pakilima krinta, o galu gale gi kiausinelis dar kazkiek buna, jei operatyviai sureaguoji... nežinau visko tiksliai, bet istorija tikra.

as irgi pradejau matuotis BT, tik, kad as pradejau po liezuviu, o mane visi sako, kad negerai, kad reikia anle. tai va dabr tokia pasimetus ir jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
O aš tai gal 5 mėnesiu svargau su idealiai vienoda BT (niekada nepakilo aukščiau 36,3). Man ginekologė liepė matuoti. O kai parodžiau rezultatus nepatikėjo. Taip ir nepažiūrėjo rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 02 27, 18:24)
O aš tai gal 5 mėnesiu svargau su idealiai vienoda BT (niekada nepakilo aukščiau 36,3). Man ginekologė liepė matuoti. O kai parodžiau rezultatus nepatikėjo. Taip ir nepažiūrėjo rimtai.

o tai del ko tau ta t-ra buvo vienoda? ar tau irgi buvo nustatytos PKS?
Atsakyti
Kuo tipiškiausias PKS.
Atsakyti
sveikutes!

man ir nustate PKS doh.gif ginekologe patae matuot bt ir liepe gert bromokriptina....menesiniu man ir kartais nebudavo po puse metu ir daugiau verysad.gif nevartojant bromokriptina bt buvo 36-36.3...pradejus vartoti po puse tabletes tapo 36.2-36.4, tada man paskire gerti po viena tablete ir bt tapo 36.5-36.6.....ir po to staigiai krito iki 35.8 thumbup.gif tai ir buvo ovuliacija, kuria dievo pagalba mes pagavom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 02 27, 18:45)
Kuo tipiškiausias PKS.

labai dziugo pas tave matyti liniuote su nestumo wub.gif tai man irgi suteikia daug vilties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika21 @ 2006 02 27, 19:05)
sveikutes!

man ir nustate PKS doh.gif  ginekologe patae matuot bt ir liepe gert bromokriptina....menesiniu man ir kartais nebudavo po puse metu ir daugiau verysad.gif nevartojant bromokriptina bt buvo 36-36.3...pradejus vartoti po puse tabletes tapo 36.2-36.4, tada man paskire gerti po viena tablete ir bt tapo 36.5-36.6.....ir po to staigiai krito iki 35.8 thumbup.gif tai ir buvo ovuliacija, kuria dievo pagalba mes pagavom wub.gif

jusu visu liniuotes, man suteikia daug vilties wub.gif aciu jums merginos. jei ne paslaptis, ar daug jums tai ateme liko ir pinigu, jeigu nepslaptis? blush2.gif ir kokie jums pozymiai buvo? isskyrus mmm nebuvima?
Atsakyti
Požymiai kaip pagal vadovėlį, nieko naujo negaliu parašyti. Ir hormonų nuokrypis, ir kiaušidžių tipiškas vaizdas, ir kiti medžiagų apykaitos pakitimai. Dėl laiko, tai užtrukom apie metus, kol sulaukėm rezultato. Ir kainavo gal virš 2 tūkst. O juostelė ne be gydytojų pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 02 27, 19:17)
Požymiai kaip pagal vadovėlį, nieko naujo negaliu parašyti. Ir hormonų nuokrypis, ir kiaušidžių tipiškas vaizdas, ir kiti medžiagų apykaitos pakitimai. Dėl laiko, tai užtrukom apie metus, kol sulaukėm rezultato. Ir kainavo gal virš 2 tūkst. O juostelė ne be gydytojų pagalbos.

nors ir su gydytoju pagalba, bet vis tiek dziugu, kad greitai paimsit i rankas savo angelely? pas mane irgi kuotipiskiausi pozymiai PKS, tik dar nepatvirtinti: virsvoris, plaukuotumas (ant koju sumazejes), spuoguotumas, mmm nebuvimas. tik va kas keisciausia, bet pirma karta as pastoju pati be jokiu, ten skatinimu ar ko ten, tiesa sakant iki siu metu sausio as net nezinojau, kad tas PKS as turiu, nors, 2005 metu kova, buvau pas ginekologe, jo man apziuros metiu p[asake, kad kiusidziu pavirsius lygus, taigi, kad tai gali buti PKS tikrai nepanasu, pries pora metu man buvo atlikta ne vienas ultragarsas irgi nieko nesake, taip kad as tokia va ir nezinau ka galvoti, na bet kovo 8 viskas paaiskes, nes tada vaiuosiu darytis antra ultragarsa, kraujo tyrimus jau padare, tik as dar rezultatu nezinau, na liko laukti savaitele ir kelios dienos ir bus padetas raskas sp[eliojimams ir prasides gydymas. smile.gif
Atsakyti
TUNISIJA, mes, policistukės, nesam juk tokios beviltiškos :ax:Nors ir būdinga lėtinė anovuliacija, bet kartais ji vis tiek gali įvykti.Tik pagauti ją ne taip paprasta ax.gif
Atsakyti
tunisija, anksciau mane ramino megriates, dabar as galiu blush2.gif kad PKS turbut vienas is sekmingiausiai pakoreguojamas, kad susilaukti leliu mirksiukas.gif
as per metus pastojau... ir pastojau per pertrauka tarp gydymu mirksiukas.gif zodziu, uzkibo netycia lotuliukas.gif thumbup.gif dabar ir turiu ta maza uzkibtuka jau realiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 vasario 2006 - 22:45
QUOTE(bonda @ 2006 02 27, 21:45)
tunisija, anksciau mane ramino megriates, dabar as galiu blush2.gif kad PKS turbut vienas is sekmingiausiai pakoreguojamas, kad susilaukti leliu mirksiukas.gif
as per metus pastojau... ir pastojau per pertrauka tarp gydymu mirksiukas.gif zodziu, uzkibo netycia  lotuliukas.gif  thumbup.gif dabar ir turiu ta maza uzkibtuka jau realiai wub.gif

taiva, kad jusu visu istorijos mane tik ir nuramino siandien, nes kitip tai is vis buciau nuprotejusi smile.gif tavo dukriukas tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif smagu skaityti istorijas pasibaigusias sekme, tai suteikia daug vilties. smile.gif
Atsakyti