QUOTE(Miglužė @ 2006 02 27, 19:17)
Požymiai kaip pagal vadovėlį, nieko naujo negaliu parašyti. Ir hormonų nuokrypis, ir kiaušidžių tipiškas vaizdas, ir kiti medžiagų apykaitos pakitimai. Dėl laiko, tai užtrukom apie metus, kol sulaukėm rezultato. Ir kainavo gal virš 2 tūkst. O juostelė ne be gydytojų pagalbos.
nors ir su gydytoju pagalba, bet vis tiek dziugu, kad greitai paimsit i rankas savo angelely? pas mane irgi kuotipiskiausi pozymiai PKS, tik dar nepatvirtinti: virsvoris, plaukuotumas (ant koju sumazejes), spuoguotumas, mmm nebuvimas. tik va kas keisciausia, bet pirma karta as pastoju pati be jokiu, ten skatinimu ar ko ten, tiesa sakant iki siu metu sausio as net nezinojau, kad tas PKS as turiu, nors, 2005 metu kova, buvau pas ginekologe, jo man apziuros metiu p[asake, kad kiusidziu pavirsius lygus, taigi, kad tai gali buti PKS tikrai nepanasu, pries pora metu man buvo atlikta ne vienas ultragarsas irgi nieko nesake, taip kad as tokia va ir nezinau ka galvoti, na bet kovo 8 viskas paaiskes, nes tada vaiuosiu darytis antra ultragarsa, kraujo tyrimus jau padare, tik as dar rezultatu nezinau, na liko laukti savaitele ir kelios dienos ir bus padetas raskas sp[eliojimams ir prasides gydymas.