Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(tunisija @ 2006 02 21, 00:27)
o del ko tau dare tuos tyrimus ar ir tau itere PKS? jeigu taiup, tai kokie tavo hormonu paerodymai? as tai po siai dienai nesuprantu kas su manim negerai, ar man yra tos PKS ar ne? g.gif kazkokia jauciuosi tarp zemes ir dangaus  verysad.gif

mna darė tyrymus prieš pradedant stimuliaciją, tiesiog tam, kad hormonų tyrymai buvo daryti tik prieš 2 ir prieš 3 metus, tad reikėjo naujesnių. O PKS man jau buvo nustatyta ir prieš 3 metus. Pagal tyrymus sako, kad pas mane tipiškos policistinės. Gaila, bet tyrymai įklijuoti kortelėje, tad labai pakomentuoti jų negaliu.
Atsakyti
sveikos merginos, noriu paklasuti ar kuri nors mergina matavosi BT, kurioms yra nustatytos PKS? kokia ji yra, kokia ji turetu buti? dekui uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 02 27, 17:53)
sveikos merginos, noriu paklasuti ar kuri nors mergina matavosi BT, kurioms yra nustatytos PKS? kokia ji yra, kokia ji turetu buti? dekui uz atsakymus.

šiaip sako, kad BT nėra labai patikimas būdas apie ką nors spręsti, bet visgi...
PKS reiškia, kad nevyksta ovuliacija - taigi BT turėtų būti vienfazė, t.y. be jokio pakilimo. O esant normaliam ciklui, BT po ovuliacijos kyla 0.3-0.5 dalimis ir laikosi iki mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 16:56)
šiaip sako, kad BT nėra labai patikimas būdas apie ką nors spręsti, bet visgi...
PKS reiškia, kad nevyksta ovuliacija - taigi BT turėtų būti vienfazė, t.y. be jokio pakilimo. O esant normaliam ciklui, BT po ovuliacijos kyla 0.3-0.5 dalimis ir laikosi iki mmm mirksiukas.gif

dekui femme, as tai zinau, bet, kad askazkur skaiciau, kad PKs yra budingas BT aukstas virs 37, tik neatsimenukk ur kaiciau, tai as dabar galvoju, kur tai amtuota, po liezuviu, maskti ar analinej angoj? as pradejau matuotis burnoje, po liezuviu, sako, kad labai netikslu, ai net nezinau ka galvoti. kovo 8 diena, amn pagaliau paskys turiu as tas prakeiktas PKS ar ne, kaip as bijau tai ne tas zodis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 02 27, 18:01)
dekui femme, as tai zinau, bet, kad askazkur skaiciau, kad PKs yra budingas BT aukstas virs 37, tik neatsimenukk ur kaiciau, tai as dabar galvoju, kur tai amtuota, po liezuviu, maskti ar analinej angoj? as pradejau matuotis burnoje, po liezuviu, sako, kad labai netikslu, ai net nezinau ka galvoti. kovo 8 diena, amn pagaliau paskys turiu as tas prakeiktas PKS ar ne, kaip as bijau tai ne tas zodis  verysad.gif

niu tik nesusiteik taip pesimistiškai 4u.gif nėra toks baubas tas PKS, o jei turi problemų su pastojimu, tai bus aišku, kur jos slypi, tuomet ir iki nestuke.gif vienas žingsniukas, nei būti nežinioje blush2.gif
O dėl BT tai jos aukštumas yra labai individualus, nors jei pastoviai laikosi virš 37, tai jau gali būti kokios infekcijos ar uždegimo požymis g.gif
Subiniuki ir makštyje BT būna keliomis dalimis aukštesnė, nei po liežuviu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 vasario 2006 - 18:05
pažįstu moterį, kuri daugiau nei du metus matavo BT (pas ja irgi PKS) pagavo atsitiktinę ovuliaciją ir pastojo. bet tai kiek kantrybės tikrai ne kiekviena turi.
Atsakyti
QUOTE(Wilmog @ 2006 02 27, 18:06)
pažįstu moterį, kuri daugiau nei du metus matavo BT (pas ja irgi PKS) pagavo atsitiktinę ovuliaciją ir pastojo. bet tai kiek kantrybės tikrai ne kiekviena turi.

taip ir stogas nuvažiuoti gali doh.gif
tik įdomu kaip ji ją "pagavo" jei BT kyla po ovuliacijos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 17:03)
niu tik nesusiteik taip pesimistiškai 4u.gif nėra toks baubas tas PKS, o jei turi problemų su pastojimu, tai bus aišku, kur jos slypi, tuomet ir iki  nestuke.gif  vienas žingsniukas, nei būti nežinioje blush2.gif
O dėl BT tai jos aukštumas yra labai individualus, nors jei pastoviai laikosi virš 37, tai jau gali būti kokios infekcijos ar uždegimo požymis g.gif
Subiniuki ir makštyje BT būna keliomis dalimis aukštesnė, nei po liežuviu ax.gif

dekui femme uz palaikyma, nes mane ta nezinia tai jau baigia pribaigti, is vis man norejo ultragras daryti tik balandzio menesi, tai kai atsisedus pas seimos gydytoja pradejau zliubti tai ta su centrine ligonine usiskambino ir paankstino visais dviem menesiais beveik smile.gif kaip tu saki, tai bent zinsoiu kas man yra, kodel man tos mmm nereguliariosi r kodel praradau pirmaji vaikeli verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Wilmog @ 2006 02 27, 17:06)

o ka daryti wilmog, jeigu reiks as ir tai darysiu ,amn vienodai, bile, kad susilaukciau vaikelio, del jo padarysiu viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 02 27, 18:08)
dekui femme uz palaikyma, nes mane ta nezinia tai jau baigia pribaigti, is vis man norejo ultragras daryti tik balandzio menesi, tai kai atsisedus pas seimos gydytoja pradejau zliubti tai ta su centrine ligonine usiskambino ir paankstino visais dviem menesiais beveik  smile.gif kaip tu saki, tai bent zinsoiu kas man yra, kodel man tos mmm nereguliariosi r kodel praradau pirmaji vaikeli  verysad.gif

keista kodėl tiek ilgai laukti reikia g.gif
o tu nenori kreiptis pas Klimą? blush2.gif
galėsi echoskopuotis kiek tik norėsi tongue.gif ir pagalba bus reali, o jos iš paprastų ginekologių ar šeimos gydytojų negalima labai jau tikėtis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 17:10)
keista kodėl tiek ilgai laukti reikia g.gif
o tu nenori kreiptis pas Klimą? blush2.gif
galėsi echoskopuotis kiek tik norėsi tongue.gif ir pagalba bus reali, o jos iš paprastų ginekologių ar šeimos gydytojų negalima labai jau tikėtis schmoll.gif

matai as ne lietuvoje gyvenu, todel, man taip ir yra, jeigu as buciau lietuvoje seniai jau amn butu viskas istirta, bet cia tai dabar va tokios nesamones gaunasi, is vis galvoju, kad man tik ka nustatytu, kad vel neisleistu paske, zinai nezinau ka cia tau yra doh.gif nes cia ne kokie gydytojai, o grist i lietuva neturiu galimybiu, nes gydymai ilgai truktu, o as ilgam isvaiuoti negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 02 27, 18:16)
matai as ne lietuvoje gyvenu, todel, man taip ir yra, jeigu as buciau lietuvoje seniai jau amn butu viskas istirta, bet cia tai dabar va tokios nesamones gaunasi, is vis galvoju, kad man tik ka nustatytu, kad vel neisleistu paske, zinai nezinau ka cia tau yra  doh.gif  nes cia ne kokie gydytojai, o grist i lietuva neturiu galimybiu, nes gydymai ilgai truktu, o as ilgam isvaiuoti negaliu  verysad.gif

supratau, tai tau išties sunkoka svetimoj šaly console.gif
Atsakyti
as vis dar tikiuosi, kad man tu prakeiktuju nera, nors lab i daug pozymiu sako, kad man jos yra, nes turiu antsvorio, kuri dabar jau stengiusoi naikinti, ir spuogai puola ir plaukuotumas padidejes siektiek, tik lab ijis man keistai, ant koju sumazejes, bet pawstebiu, kad ant ranku ir lygtais ant veido, arba man ja uvaidenasi doh.gif tik tiek ,akd gydytoja forumo paske tokia minti, kad labai ji abejoja, kad man PKS, nes pirmaji karta pastojau be jokiu tableciu ir skatinimu, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti