Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

sveikutės, labai mane domina kokie yra policistinių kaiušidžių simptomai, buvau šią savaitę pas klimą, tai esu išsigandusi, reikia pasidaryti krūvą tyrimų, viena gydytoja pasakė, kad mano progesteronas geras, klimas sako per mažas, gali būti kad O nevyksta, tai ir likau nesusipratusi verysad.gif , jaigu tyrimai bus geri reikės daryti gimdos nuotrauką, bet nelabai supratau, kam man ji, nes jau 2 kartus buvome pastoję, bet abu kartai nesėkmingi, buvo persileidimai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2005 12 02, 16:48)
sveikutės, labai mane domina kokie yra policistinių kaiušidžių simptomai, buvau šią savaitę pas klimą, tai esu išsigandusi, reikia pasidaryti krūvą tyrimų, viena gydytoja pasakė, kad mano progesteronas geras, klimas sako per mažas, gali būti kad O nevyksta, tai ir likau nesusipratusi verysad.gif , jaigu tyrimai bus geri reikės daryti gimdos nuotrauką, bet nelabai supratau, kam man ji, nes jau 2 kartus buvome pastoję, bet abu kartai nesėkmingi, buvo persileidimai verysad.gif  verysad.gif

Tai va dėl tų persileidimų ir daro hormininius tyrimus ir gimdos nuotrauką.

Gimdos nuotrauka reikalinga tam, kad pažiūrėti, kokia jos forma, ar nėra pertvarų, polipų, dar kokių velnių, kurie trukdo jai nėštumo eigoje normaliai didėti.
Gimdos nuotruakos pagalba įvertinamas ir kiaušintakių praeinamumas, bet jo reikšmė čia tik antrinė.

Hormoniniai tyrimai iš esmės reikalingi tik progesterono koncentracijai įvertinti. Jeigu echoskopiškai įtarimos policistinės kiaušidės, yra mėnesinių ciklo sutrikimas, padidintas plaukuotumas, negalėjimas pastoti, tuomet reikia ir kitų hormonų tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 12 02, 16:19)
Tai va dėl tų persileidimų ir daro hormininius tyrimus ir gimdos nuotrauką.

Gimdos nuotrauka reikalinga tam, kad pažiūrėti, kokia jos forma, ar nėra pertvarų, polipų, dar kokių velnių, kurie trukdo jai nėštumo eigoje normaliai didėti.
Gimdos nuotruakos pagalba įvertinamas ir kiaušintakių praeinamumas, bet jo reikšmė čia tik antrinė.

Hormoniniai tyrimai iš esmės reikalingi tik progesterono koncentracijai įvertinti. Jeigu echoskopiškai įtarimos policistinės kiaušidės, yra mėnesinių ciklo sutrikimas, padidintas plaukuotumas, negalėjimas pastoti, tuomet reikia ir kitų hormonų tyrimo.

ačiu labai už atsakymą, na tikėkimės viskas bus gerai, tik kad biški gąsdina visokios procedūros, bet ko tik dėl leliukų nepadarysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2005 12 02, 16:48)
sveikutės, labai mane domina kokie yra policistinių kaiušidžių simptomai, buvau šią savaitę pas klimą, tai esu išsigandusi, reikia pasidaryti krūvą tyrimų, viena gydytoja pasakė, kad mano progesteronas geras, klimas sako per mažas, gali būti kad O nevyksta, tai ir likau nesusipratusi verysad.gif , jaigu tyrimai bus geri reikės daryti gimdos nuotrauką, bet nelabai supratau, kam man ji, nes jau 2 kartus buvome pastoję, bet abu kartai nesėkmingi, buvo persileidimai verysad.gif  verysad.gif

Čia parašyta apie policistines:
http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien sužinojau turinti šia bėdą , pasirodo antro 2.gif sulaukti bus lygiai taip pat sudėtinga kaip pirmojo unsure.gif Po gimdymo dar neatsirado mėnesinės, ir po šiandieninio echo dar sužinjau kad niekas nė nesiruošia vykti blink.gif folikulai miega doh.gif ir dar sužinau "policidinės kiaušidės" blink.gif tai paaiškino man kaip sakant ir patvirtino, kad tai dėl to pirmojo laukėm taip ilgai...ak bėda bėda verysad.gif mmm išaukinėsim nuo šian vaistukai..reguliuosim ciklą...kūdinimąsi liepė pamiršti ir dar išrašė vit. E doh.gif ale ko nepadarysi dėl 2.gif
Laikykimės visos tvirtai ir tikėkim, kad greit pavyks heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 06, 13:38)
Sveikos  4u.gif
Šiandien sužinojau turinti šia bėdą , pasirodo antro 2.gif sulaukti bus lygiai taip pat sudėtinga kaip pirmojo  unsure.gif Po gimdymo dar neatsirado mėnesinės, ir po šiandieninio echo dar sužinjau kad niekas nė nesiruošia vykti  blink.gif folikulai miega  doh.gif ir dar sužinau "policidinės kiaušidės"  blink.gif tai paaiškino man kaip sakant ir patvirtino, kad tai dėl to pirmojo laukėm taip ilgai...ak bėda bėda  verysad.gif mmm išaukinėsim nuo šian vaistukai..reguliuosim ciklą...kūdinimąsi liepė pamiršti ir dar išrašė vit. E  doh.gif ale ko nepadarysi dėl 2.gif
Laikykimės visos tvirtai ir tikėkim, kad greit pavyks heart.gif

Niu ir nieko tragiško 4u.gif vieną stebuklą jau turit, turėsit ir antrą, tik kiaušidėms tavo reikia padėti "atsibusti" blush2.gif geras gydytojas tokią problemytę išgliaudys kaip riešutėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2005 12 06, 12:51)
Niu ir nieko tragiško 4u.gif  vieną stebuklą jau turit, turėsit ir antrą, tik kiaušidėms tavo reikia padėti "atsibusti" blush2.gif  geras gydytojas tokią problemytę išgliaudys kaip riešutėlį mirksiukas.gif

Nu tai va ir pradėsim gliaudyti smile.gif kuo anksčiau tuo greičiau tikiuosi 4u.gif sakė būtinas aktyvus lytinis gyvenimas, bet tai kaip doh.gif kai darbai komandiruotės ir nuovargis, na bet mes pasistengsim, taip pat patarė jau ir neštukinius vitaminukus gert , bet pradžiai pirmiausia tegu atsiranda moteriškosios palydovės kaip sakė gydytoja doctor.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomra @ 2005 12 02, 17:49)

tikrai geras staipsniukas daug sužinojau 4u.gif
Atsakyti
Žmona, manau viskas bus gerai thumbup.gif
O tau darė tyrimus, kad nustatė policistines ar taip ėmė iš lubų ir pasakė???
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 06, 14:45)
Žmona, manau viskas bus gerai thumbup.gif
O tau darė tyrimus, kad nustatė policistines ar taip ėmė iš lubų ir pasakė???

Vaginalinis echo unsure.gif ji net jo dar nepadarius sako Jums tikriausiai jos, tai per teliką parodė, kad sustorėjęs kiaušidžių apvakalas ir ištikrųjų tokia ryški linija ir apeina aplink visą kiaušidę, kai normaliai sakė praktiškai nieko turi nesimatyti unsure.gif ir abi tokios korėtos kaip sūris, padidėję blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 06, 16:02)
Vaginalinis echo unsure.gif ji net jo dar nepadarius sako Jums tikriausiai jos, tai per teliką parodė, kad sustorėjęs kiaušidžių apvakalas ir ištikrųjų tokia ryški linija ir apeina aplink visą kiaušidę, kai normaliai sakė praktiškai nieko turi nesimatyti unsure.gif  ir abi tokios korėtos kaip sūris, padidėję  blink.gif

tipiškas policistinių kiaušidžių vaizdas yra daug mažų folikulų kaip karoliai palei visą kiaušidės sienelę blink.gif
Tačiau vaizdas turi būti patvirtintas harmonų tyrimo (LH/FSH, kartais testosterono), nes yra mano pažįstamos iš SM pavyzdys, kai gydytojas jai "pripaišė" policistines pagal vaizdą, liepė gerti KT metus blink.gif, tačiau ji nepaklausius kitą ciklą ji jau buvo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2005 12 06, 15:09)
tipiškas policistinių kiaušidžių vaizdas yra daug mažų folikulų kaip karoliai palei visą kiaušidės sienelę blink.gif
Tačiau vaizdas turi būti patvirtintas harmonų tyrimo (LH/FSH, kartais testosterono),

testosteronas - padidejes wink.gif o del to vaizdo tai ką aš žinau daba unsure.gif
Atsakyti