QUOTE(Wilmog @ 2005 11 08, 13:49)
na patiko kaip kalba - gana dalykiškai ir išsamiai.
patiko, kad yra dar vienas būdas kaip tas kiaušides išjudinti - geriant kažkokį ten natūralų vaistą.
ir pasirodo kol maitinu mano hormonai yra idealūs. žodžiu maitindama vaiką aš savotiškai save gydau. todėl buvo rekomendacija kuo ilgiau maitinti.
o paskui ilgai nelaukiant gaudyti antrą gandrą.
nes laikas mums yra priešas.
patiko, kad yra dar vienas būdas kaip tas kiaušides išjudinti - geriant kažkokį ten natūralų vaistą.
ir pasirodo kol maitinu mano hormonai yra idealūs. žodžiu maitindama vaiką aš savotiškai save gydau. todėl buvo rekomendacija kuo ilgiau maitinti.
o paskui ilgai nelaukiant gaudyti antrą gandrą.
nes laikas mums yra priešas.
Kai norėdama pastoti lankiausi pas Kazanavičių jisai darė krūvas tyrimų dėl policistinių, antinksčių hormonus tyrė ir skydliaukę. Nors mano skydliaukė tik šiek tike padidėjus ir hormono išskyria tik šiek tiek mažiau už normą Kazanavičius man paskyrė L thyroxsiną labai mažom dozėm, kadangi per skydliaukę (jisai taip aiškina) bus paveiktos kiaušidės ir sudarytas palankus fonas pastojimui. Gėriau aš tą skydliaukės hormoną kokius 2 metus ir prieš man pastojant (pastojau natūraliai ir be jokių stimuliacijų) Kazanavičius nusprendė padidinti dozę dvigubai. Ir kai aš visai netikėtai pastojau tai Kazanav. prisiėmė laurus sau ir tam skydliaukės hormonui teigdamas, kad jau kokia dvidešimta moteris su policistinėm tokiu būdu pastoja na bet čia tik dalelytė mano gydymosi, nes buvo daug visko daryta, visokių procedūrų, tyrimų, operacijų, gydytas vyras ir t.t. ir pan. ir kas svarbiausia - neveltui. Sėkmės visoms.