Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Wilmog @ 2005 11 08, 13:49)
na patiko kaip kalba - gana dalykiškai ir išsamiai.
patiko, kad yra dar vienas būdas kaip tas kiaušides išjudinti - geriant kažkokį ten natūralų vaistą.
ir pasirodo kol maitinu mano hormonai yra idealūs. žodžiu maitindama vaiką aš savotiškai save gydau. todėl buvo rekomendacija kuo ilgiau maitinti.
o paskui ilgai nelaukiant gaudyti antrą gandrą.
nes laikas mums yra priešas.

Kai norėdama pastoti lankiausi pas Kazanavičių jisai darė krūvas tyrimų dėl policistinių, antinksčių hormonus tyrė ir skydliaukę. Nors mano skydliaukė tik šiek tike padidėjus ir hormono išskyria tik šiek tiek mažiau už normą Kazanavičius man paskyrė L thyroxsiną labai mažom dozėm, kadangi per skydliaukę (jisai taip aiškina) bus paveiktos kiaušidės ir sudarytas palankus fonas pastojimui. Gėriau aš tą skydliaukės hormoną kokius 2 metus ir prieš man pastojant (pastojau natūraliai ir be jokių stimuliacijų) Kazanavičius nusprendė padidinti dozę dvigubai. Ir kai aš visai netikėtai pastojau tai Kazanav. prisiėmė laurus sau ir tam skydliaukės hormonui teigdamas, kad jau kokia dvidešimta moteris su policistinėm tokiu būdu pastoja tongue.gif na bet čia tik dalelytė mano gydymosi, nes buvo daug visko daryta, visokių procedūrų, tyrimų, operacijų, gydytas vyras ir t.t. ir pan. ir kas svarbiausia - neveltui. biggrin.gif Sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Wilmog @ 2005 11 08, 13:49)
na patiko kaip kalba - gana dalykiškai ir išsamiai.
patiko, kad yra dar vienas būdas kaip tas kiaušides išjudinti - geriant kažkokį ten natūralų vaistą.
ir pasirodo kol maitinu mano hormonai yra idealūs. žodžiu maitindama vaiką aš savotiškai save gydau. todėl buvo rekomendacija kuo ilgiau maitinti.
o paskui ilgai nelaukiant gaudyti antrą gandrą.
nes laikas mums yra priešas.

Kai norėdama pastoti lankiausi pas Kazanavičių jisai darė krūvas tyrimų dėl policistinių, antinksčių hormonus tyrė ir skydliaukę. Nors mano skydliaukė tik šiek tike padidėjus ir hormono išskyria tik šiek tiek mažiau už normą Kazanavičius man paskyrė L thyroxsiną labai mažom dozėm, kadangi per skydliaukę (jisai taip aiškina) bus paveiktos kiaušidės ir sudarytas palankus fonas pastojimui. Gėriau aš tą skydliaukės hormoną kokius 2 metus ir prieš man pastojant (pastojau natūraliai ir be jokių stimuliacijų) Kazanavičius nusprendė padidinti dozę dvigubai. Ir kai aš visai netikėtai pastojau tai Kazanav. prisiėmė laurus sau ir tam skydliaukės hormonui teigdamas, kad jau kokia dvidešimta moteris su policistinėm tokiu būdu pastoja tongue.gif na bet čia tik dalelytė mano gydymosi, nes buvo daug visko daryta, visokių procedūrų, tyrimų, operacijų, gydytas vyras ir t.t. ir pan. ir kas svarbiausia - neveltui. biggrin.gif Sėkmės visoms.
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip reikaliukai?
Atsakyti
Sveika, nu gal ir nieko tik, kad vaikucio vis nesulaukiam. Dar tas vyras bailys, neprisiruosia savo turto priduoti tyrimui. Reiks uz p...... tempti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutė @ 2005 11 10, 16:49)
Sveika, nu gal ir nieko tik, kad vaikucio vis nesulaukiam. Dar tas vyras bailys, neprisiruosia savo turto priduoti tyrimui. Reiks uz p...... tempti.  wink.gif

Visos mes juos už p... tempiam biggrin.gif Nu nenori jie savo turto be reikalo švaistyti cool.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nu tai šiandien ryte pagaliau išsireikalavau policistinių kiaušidžių diagnozę doh.gif , nors per pirmą vizitą Klimas praktiškai buvo paneigęs, nes neatitinku kitų simptomų... schmoll.gif Bet šiandien, kai jau trečią kartą pamatė mano folikulų chebrą doh.gif , o bandos "lyderis" tik 9 mm, gleivinė irgi net 10mm nesiekia, tai susimąstė... g.gif
Buvo labai juokinga, kai turėjau išsamiai aiškinti, nuo kurių moteriškų vietų skutu plaukus... blush2.gif , o pas mane ten tik "šniūrelis"... blink.gif tongue.gif
Bet gi depiliuoju tik bikini zoną, nei ant pilvo, nei vidinės šlaunų pusėj plaukai neauga doh.gif blush2.gif Gal gi ir esu šiek tiek "bezdžionka" ant rankų, iš mamos paveldėjau blush2.gif bet ūsiukai irgi neauga schmoll.gif
Nu nesvarbu, žodžiu turiu savo ne visai tipiškų policistinių kaiušidžių diagnozę..., dabar gersiu 10 d. cilest, o tuomet 2-6 c.d. clotelbegyto po 50 mg... Kaip suprantu čia tokia "kontrolinė" dozė, nes labai jau maža man pasirodė g.gif palyginus su kitomis mergaitėmis...
o vyriškis mano šiandien žygiuoja priduoti savo turto - truputį neramu blush2.gif , bet gi vakare jau bus aišku... tarp kitko - už jokios vietos tempti nereikėjo, tik pasakiau, kad reiktų, tai tik liepė užrašyti patogiu laiku thumbup.gif
Atsakyti
Kam jus tuos vyriskius pacius sunciate tyrimams? Nuneskite pacios.
O tai jiems kazkaip viskas asocijuojasi su vyriskumu ir potencija, dar paskui santykiai ir sex nukentes po tu visu tyrimu, o ju reiks ne vieno...
Geriau tegul Ooo malonumas laukia namie, o jau pacios uzneskite ta tyrimeli...
Cia tik taip patarimas, kam netinka neskaitykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2005 11 11, 11:34)
Kam jus tuos vyriskius pacius sunciate tyrimams? Nuneskite pacios.
O tai jiems kazkaip viskas asocijuojasi su vyriskumu ir potencija, dar paskui santykiai ir sex nukentes po tu visu tyrimu, o ju reiks ne vieno...
Geriau tegul Ooo malonumas laukia namie, o jau pacios uzneskite ta tyrimeli...
Cia tik taip patarimas, kam netinka neskaitykite  4u.gif

Tai kad mano vyriškis pats taip nori... blush2.gif
Net neleido man pačiai su juo kartu nešti, rezultatus sakė pats paims ir pristys man... ax.gif
Jis kažkaip yra labai užtikrintas savo gyventojų gausumu ir pajėgumu thumbup.gif , meldžiuosi, kad tik taip ir būtų doh.gif kažkada tyrėsi, buvo viskas gerai, bet kiek žinau rodikliai gali greitai pasikeisti nuou visokių pašalinių faktorių..., bet kad nerūko, negeria, sveikai maitinasi blush2.gif
o dėl o namie, kartu - ati bijau, kad nieko neišeitų blush2.gif mums, kiek šnekėjom, labai jau nesigauna smileysex.gif sulyginti su nuleidimu į indelį doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mes turbut visos leliuko nesulaukiam, todel ir dienele nevisai gerai sekasi. Kas liecia vyro turta tyrimams, tai maniskiam nereikejo traukti uz p... Pats suprato, kad reikia tokius dalykus issitirti.
Jam daktaras pasake, kad rezultatai neblogi, bet galetu buti geresni. Israse vitaminus gerti.

Merginos patarkit, ka daryti po KT vartojimo neatsiranda mmm. Jau turejo buti... g.gif O gyd. liepe dar menesiuka pagerti KT Nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš į jūsų būrelį įsirašyti blush2.gif (šiaip nenorėčiau, bet ką padarysi, kad turiu tas nelemtas policistines... verysad.gif ). Esu tipiška policistukė verysad.gif . Kad turiu policistines, žinau jau kokius 5 metus, bet galutinai buvo patvirtinta prieš 1,5 metus, o dabar jau tikrai matau, kad jos daro problemas. Nuolat kovoju su antsvoriu, plaukučiai auga, kur nereikia, dėl mmm tikras bardakas verysad.gif ir leliuko neišeina pagauti. Prieš 3 sav. man paskyrė Duphaston, kad iššauktų mmm (kas pavyko), nes paskutinis ciklas buvo 91 d. blink.gif , o dabar geriu Metforminą 3 k/d. Gal yra čia kuri gerianti šį vaistą unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ice_kava @ 2005 11 24, 12:25)
Sveikutės, norėčiau ir aš į jūsų būrelį įsirašyti  blush2.gif  (šiaip nenorėčiau, bet ką padarysi, kad turiu tas nelemtas policistines... verysad.gif ). Esu tipiška policistukė  verysad.gif . Kad turiu policistines, žinau jau kokius 5 metus, bet galutinai buvo patvirtinta prieš 1,5 metus, o dabar jau tikrai matau, kad jos daro problemas. Nuolat kovoju su antsvoriu, plaukučiai auga, kur nereikia, dėl mmm tikras bardakas  verysad.gif  ir leliuko neišeina pagauti. Prieš 3 sav. man paskyrė Duphaston, kad iššauktų mmm (kas pavyko), nes paskutinis ciklas buvo 91 d.  blink.gif , o dabar geriu Metforminą 3 k/d. Gal yra čia kuri gerianti šį vaistą  unsure.gif ?

Sveikutė 4u.gif
Uzjauciu del policistinių sad.gif
Bet žinok šitame skyrelyje (nesulaukiančių gandro) daug policistukių sėkmingai pastoja blush2.gif Paskutinoji mūsų nėštukė - Miglužė, pas kurią, kaip ir pas tave, tipiškos policistinės kiaušidės.
Pas mane gi netipiškos (nėra ansvorio ir plaukuotumo..., bet aš jau sutikčiau būt plaukuota, kad tik ovuuliacija vyktų cry.gif )
Kažkaip manau, kad su policistinių diagnoze neapsimoka tų ciklo dienų skaičiuoti ir laukti mmm, vis vien ovuliacija nevyksta, o jei ir įvyksta, tai šansų pataikyti labai mažai sad.gif
Dėl Metformino nežinau g.gif Man jo neskyrė... Čia stimuliuojantys ar kokie kiti vaistai? Aš vat laukiu šiuo metu savo mmm (po 10 d. vaistų gėrimo) ir pradedu pirmą stimuliaciją nuo 2 c.d.
O tau linkiu sėkmės gydantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ice_kava @ 2005 11 24, 10:25)
Sveikutės, norėčiau ir aš į jūsų būrelį įsirašyti  blush2.gif  (šiaip nenorėčiau, bet ką padarysi, kad turiu tas nelemtas policistines... verysad.gif ). Esu tipiška policistukė  verysad.gif . Kad turiu policistines, žinau jau kokius 5 metus, bet galutinai buvo patvirtinta prieš 1,5 metus, o dabar jau tikrai matau, kad jos daro problemas. Nuolat kovoju su antsvoriu, plaukučiai auga, kur nereikia, dėl mmm tikras bardakas  verysad.gif  ir leliuko neišeina pagauti. Prieš 3 sav. man paskyrė Duphaston, kad iššauktų mmm (kas pavyko), nes paskutinis ciklas buvo 91 d.  blink.gif , o dabar geriu Metforminą 3 k/d. Gal yra čia kuri gerianti šį vaistą  unsure.gif ?

as geriau ax.gif
Atsakyti