Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

na merginos visai nenudziuginot kai tema pasiskaiciau kas manes gali laukti cry.gif man irgi nustate si sindroma pries pora metu, kai ejau pas endikrinologa del padidejusio plaukuotumo aiskintis, kadangi vaikai dar tik tolimoje ateityje planuojami, tai prirase Diane 35 gerti ir negalvojau kad cia tokia problema g.gif dar norejau paklausti ar diane 35 padejo plaukuotuma sumazinti, nes as pusantru metu geriu, bet pagerejimo kazkaip nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 25, 18:47)
na merginos visai nenudziuginot kai tema pasiskaiciau  kas manes gali laukti  cry.gif  man irgi nustate si sindroma pries pora metu, kai ejau pas endikrinologa del padidejusio plaukuotumo aiskintis, kadangi vaikai dar tik tolimoje ateityje planuojami,  tai prirase Diane 35 gerti  ir negalvojau kad cia tokia problema g.gif dar norejau paklausti ar diane 35 padejo plaukuotuma sumazinti, nes as pusantru metu geriu, bet pagerejimo kazkaip nesimato  schmoll.gif

dėl plaukuotumo aš nudžiuginti negaliu. bet gal kitos galės 4u.gif kiekvienas organizmas kitoks 4u.gif
bet dėl vaikiukų galiu biggrin.gif Truputėlį sunkiau, bet, kad tik šita problema būtų - ją galima apeiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 25, 17:47)
na merginos visai nenudziuginot kai tema pasiskaiciau  kas manes gali laukti  cry.gif  man irgi nustate si sindroma pries pora metu, kai ejau pas endikrinologa del padidejusio plaukuotumo aiskintis, kadangi vaikai dar tik tolimoje ateityje planuojami,  tai prirase Diane 35 gerti  ir negalvojau kad cia tokia problema g.gif dar norejau paklausti ar diane 35 padejo plaukuotuma sumazinti, nes as pusantru metu geriu, bet pagerejimo kazkaip nesimato  schmoll.gif

as ir geriau ta pati 4u.gif , bet as daugiau nuo spuogu bei ciklo 4u.gif -tai dle ju man padejo thumbup.gif
ir pritariu Wilmog drinks_cheers.gif , jei tik ta problema -tai ji paprastai issprendziama -kantrybes reiks, bet rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 25, 17:47)
dar norejau paklausti ar diane 35 padejo plaukuotuma sumazinti, nes as pusantru metu geriu, bet pagerejimo kazkaip nesimato  schmoll.gif

Aš gėriau apie 7-8 metus ir tikrai galiu pasakyti kad geriant Diane 35 buvau šimtą kartų mažiau apaugusi. Pakentėk, dar po kokių metų pajusi skirtumą smile.gif . Jei labai nekantrauji, tai pasiteirauk gydytojų apie tokį preparatą Androcur (ciproterono acetatas, įeina ir į Diane sudėtį), geriamą kartu su Diane, jis dar smarkiau blokuoja androgenus. Bet mano žinios gali būti pasenę blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, neseniai suzinojau, kad negaliu pastoti del poilcistiniu kiausidziu. Esu gilioj nevilty, nes nevisai suprantu ar si liga isgydoma ir kaip ji gydoma. Dariausi visus tyrimus, tai: progesterona, LH, FSH, prolaktina. Pirmieji tyrimai, pasak gydytojos, buvo prastoki. Paskyre gerti kontraceptines tabletes 3 men. Tyrimai pagerejo, bet dar men. reikia pagerti KT. Po to sake israsys stimuliuojanciu vaistu Clostylbehyt.
Prasau Jusu, paaiskinkit kas darosi su organizmu ir ar ilgas tai gydymas. Ar zinote laimingu istoriju su sia liga.
Bandau save paguosti skaitydama laimingas istorijas, nors zinau, kad kas buvo kitam nebutinai bus ir tau.

Is anksto dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgelita @ 2005 10 26, 12:25)
Sveikos, merginos, neseniai suzinojau, kad negaliu pastoti del poilcistiniu kiausidziu. Esu gilioj nevilty, nes nevisai suprantu ar si liga isgydoma ir kaip ji gydoma. Dariausi visus tyrimus, tai: progesterona, LH, FSH, prolaktina. Pirmieji tyrimai, pasak gydytojos, buvo prastoki. Paskyre gerti kontraceptines tabletes 3 men. Tyrimai pagerejo, bet dar men. reikia pagerti KT. Po to sake israsys stimuliuojanciu vaistu Clostylbehyt.
Prasau Jusu, paaiskinkit kas darosi su organizmu ir ar ilgas tai gydymas. Ar zinote laimingu istoriju su sia liga.
Bandau save paguosti skaitydama laimingas istorijas, nors zinau, kad kas buvo kitam nebutinai bus ir tau.

Is anksto dekoju uz atsakymus.

pasiskaityk sita tema 4u.gif ir pamatysi ne viena laimiga pabaiga wub.gif ir apie gydyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 22:37)
Ne, kažkaip man tepėnėlis vis parodo l. daug leukocitų. Reiškia yra kožkoks uždegimas. Šlapimo pūslės problemų niekad neturėjau. Mane jau tyrė dėl visokiausių bakterijų, lytiškai plintunčių lygų, net AIDS... Tačiau nieko ypatingesnio neranda. Tai tęsiasi jau 9 metus. Visi gydytojai sako kad yra labai nusilpus imuninė sistema. Vitaminai ar vaistai imunitetui stiprinti neatneša teigiamų pokyčių cry.gif
Tai susiję ne tik su ginekologija. Negaliu pvz. atsikratyti karpų. Labai nekaip pasijuntu, kai įvairus gydytojai [terapeutas, odos, ginekologai, pulmonologai...] vis paklausia ar tyriausi dėl ŽIV... Paskui aiškina, kad nieko blogo pas mane nėra. Tos bakterijos ir viruvai kurie man sukelia tiek rupesčių naturaliai yra žmogaus organizme, bet kitų žmonių imuninė sistema jems priešinasi, o mano-ne...
Antibijotikus dėl ginekologijos geriu apie 3 kursus per metus, dėl to dar labiau silpsta imunitetas, o kai pvz. susirgau plaučių uždegimų nezinojo ko ir grėbtis...
labai geri vaistai nuo karpu-DUOFILM-kaina apie 17lt.Bet reikia gydytis mazdaug menesi,pusantro,pageidautina kasdien.Mano vyras turejo labaaaaai daug-dabar ne vienos.O imuniteta stiprint man labai padeda Citrosept lasiukai.Esu suvargus su gerkle,vos kas ir skauda,kai juos geriu tai viskas thumbup.gif .Tik patariu su apelsinu sultim,nuima kartuma.
Atsakyti
Jurgelita 4u.gif
Manau ne viena iš mūsų prisiimtų tavo problemą(bent jau aš tai tikrai mirksiukas.gif ),jeigu nebūtų kitų sad.gif taip kad nenusimink,stimuliantų pagalba tu tikrai supsi greitai savo leliuką biggrin.gif

Įdomu dėl ko dar gali nevykti ovuliacija g.gif mano kiaušidės normalios,netinka beveik nei vienas policistukių požymis ir gydytoja tam pritaria,bet tai dėl ko nėra ovuliacjos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortūnata: 01 lapkričio 2005 - 17:55
šakės,dabar susimasčiau g.gif jei pas mane nevyksta ovuliacija-tai ką mes visą laiką tuščiai šaudom blush2.gif kaip gi man nustatyt tas vaisingas dienas,o gal jų nebūna?ir bt turbūt netikslinga?na labai kvailai paklausiau ,bet pati nesurišu galų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2005 11 02, 09:02)
šakės,dabar susimasčiau g.gif jei pas mane nevyksta ovuliacija-tai ką mes visą laiką tuščiai šaudom blush2.gif kaip gi man nustatyt tas vaisingas dienas,o gal jų nebūna?ir bt turbūt netikslinga?na labai kvailai paklausiau ,bet pati nesurišu galų blush2.gif

leduke, butent taip ir yra unsure.gif jei ovuliacija nevyksta... doh.gif nepergyvenk, policistines tikrai iveikiamos... mirksiukas.gif yra daug merginu jau atzaleliu turinciu ar pastojusiu... as ir tas pvz... blush2.gif
Atsakyti
ačiū Bonda,bet vistiek nesuprantu,kodėl ciklo pradžioj BT būna žema,paskui vidury ciklo užkyla iki 37,o prieš mmm ir vėl nukrenta?,o juk ovuliacija nevyksta g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2005 11 02, 09:31)
ačiū Bonda,bet vistiek nesuprantu,kodėl ciklo pradžioj BT būna žema,paskui vidury ciklo užkyla iki 37,o prieš mmm ir vėl nukrenta?,o juk ovuliacija nevyksta g.gif  ax.gif

o tu tikrai zinai, kad ovuliacija nevyksta? g.gif ne spolicistukem buna, kad vyksta ir be skatinamuju -as ir pastojau per pertrauka tarp gydymu rolleyes.gif
Atsakyti