Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(pūkis @ 2005 09 23, 11:24)
Sveikos merginos, esu nauja narė, tikiuosi priimsit mane į savo tarpą  4u.gif ...
Mano istorija: Prieš metus laiko man nustatė policistines kiaušides. Menstruacijos nereguliarios, plaukuotumas labai padidėjas,tačiau esu labai liekna( kiek žinau tai nebūdinga šiam sindromui). Atliko hormonų tyrimus: progesteronas- permažas, prolaktinas perdidelis, testosteronas į didžiąją pusę, tačiau normoj, laisvas androgenų indeksas vos vos viršija normą. Paskyrė KT Diane 35 ir tuom gydymas baigėsi.Svajoju apie vaikučius, nors šiuo metu neplanuojam kūdikėlio. Labai kamuoja  mintis, jog galbūt niekada negalėsiu jo turėti verysad.gif . Norėčiau paklausti, gal jūs žinote ar policistinių kiašidžių sindromui būdingos šokoladinės išskyros prieš mėnesines ir po ju ( apie 5 dienas)?

Sveika,
as irgi policistuke, ir visi pozymiai atitinka tavo. Naturaliai pastoti man nepavykdavo, pastojau clostelbegito stimuliacijos deka. wub.gif
Manau gali gerti KT, bet a6 negerciau jei jau įtari kažka gal bandyk pastoti, kam laiką tempti , Sėkmės
Atsakyti
Bet kuriuo atveju arturi policistines kiaušides ar ne šokoladinės išskyros yra blogai. kuo skubiau eik pas ginekologą. Pas mane taip pat policistinės kiaušidės ir tikrai turėjau problemų su pastojimu. Pastojau po 4 metų intensyvaus gydymosi, turėjau 2 laparaskopijas. Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkis @ 2005 09 23, 11:24)
Norėčiau paklausti, gal jūs žinote ar policistinių kiašidžių sindromui būdingos šokoladinės išskyros prieš mėnesines ir po ju ( apie 5 dienas)?

kiek žinau tai labiau būdinga endometriozei
Atsakyti
QUOTE(viltis @ 2005 09 25, 22:41)
kiek žinau tai  labiau būdinga endometriozei

Tikra tiesa, būtent endometriozei labai būdinga ir vienas iš jos požymių verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mano policistinėl kiaušidėm tai buvo labai labai būdinga ax.gif Bet tai tikrai ne vienintelis požymis.
Atsakyti
O ar yra kuriai nepavyko isstimuliuoti ovuliacijos turint policistines???? Man po clostylbegito nepavyko, nors ir folikulai graziausi augo, bandysiu gonaliu dabar. Jei nepavyko issimuliuoti, koks tada gydymo etapas?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2005 10 04, 10:45)
O ar yra kuriai nepavyko isstimuliuoti ovuliacijos turint policistines???? Man po clostylbegito nepavyko, nors ir folikulai graziausi augo, bandysiu gonaliu dabar. Jei nepavyko issimuliuoti, koks tada gydymo etapas?

man buvo -po pirmo ciklo su Clostylbegytu -augo folikulai net du... po antro -niekas doh.gif -toliau dariau pertrauka ir pastojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 12:44)
Ale nu tik baik pagal vaizdus diagnozę nusistatinėt. Pagal vaizdą tik įtarimas yra, o gal nepasitvirtins  - kol kas tirkis, bet dar gal nepriimsim į savo būrį  tongue.gif

4u.gif

Mia, iš tikrųjų nepasitvirtino biggrin.gif
LH/FSH santykis, LAI indeksas policistinių nerodo, ovuliacija vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2005 10 04, 11:45)

nesupratau, kaip tai nesistimuliavo, o folikulai augo? arturi omeny, kad pastoti nepavyko?
policistinės kiaušidės gana dažnai vangokai "įsikuria", bet paskui viskas būna ok. neprarask tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmog @ 2005 10 04, 23:23)
nesupratau, kaip tai nesistimuliavo, o folikulai augo? arturi omeny, kad pastoti nepavyko?
policistinės kiaušidės gana dažnai vangokai "įsikuria", bet paskui viskas būna ok. neprarask tikėjimo 4u.gif

Vat taip man ir yra, auga folikulai, deja jie nesprogsta, nors echoskopiskai dydis ir geras yra nuo 18 iki 26mm uzaugdavo cry.gif cry.gif Policistozes irgi nesimato per echoskopa, grazios kiausides. Galvoju pas kLima vaziuoti. Kiek vizitas pas ji kainuoja, bukit geros parasykite kurios lankesi. Kiek kaupti pinigeliu reikia??? Aciu is anksto.
Atsakyti
tai tau turi paskirti vaistuku, kad folikulai ovuliuotu -sprogtu g.gif kodel nepaskyria? g.gif
Atsakyti
Del tų rudų išskyrų, tai man jos nuo mėnesinių pradžios (nuo 14 metų), pas mane viena kiaušidė policistinė. Mėnesinės reguliarios, sveriu normaliai, plaukuotumas normalus. Tik trūksta progesterono (pagal BT nustato). Tai žinot aš kartais nesuprantu, kada policistinės, kada endometriozė g.gif . Laporaskopijos metunustatė tik , kad viena kiaušidė policistinė, ją subadė. o šiaip viskas gerai.
Atsakyti