QUOTE(Era2005 @ 2005 08 26, 12:09)
Mia, o kada bus aišku su tavo nėštumu?
Aš galvoju, ar nebūtų galima susitikti visoms merginoms, turinčioms policistines kiaušides, pastojusiomis ir nepastojusiomis, ir pasišnekučiuoti?
Ką tu galvoji apie tai?
Aš galvoju, ar nebūtų galima susitikti visoms merginoms, turinčioms policistines kiaušides, pastojusiomis ir nepastojusiomis, ir pasišnekučiuoti?
Ką tu galvoji apie tai?
Dėl nėštumo turiu laukti dar 10 dienų ir tik tada į echoskopiją, jau būtinai turės matytis mano embrioniukas .
Dėl susitikimų tai aš visada už, bet gali prisijungti prie visų merginų susitikimo, žinok nepasigailėsi tikrai, nauda didelė . Jei nori susitikti greičiau, gali skelbti temelėj "Vilniaus susitikimai" kad ir dabar, jei su manim kur kavos išgert - irgi mielai, parašyk į AŽ
Pas kiekvieną policistukę liga gana individualiai reiškiasi, todėl vienos patirtis nebūtinai tiks kitai, bet susitikimai bent jau psichologiją tikrai gelbsti .
Paiduke, jau tu ten pas Kazanavičių susikonspektuok viską, gerai? Labai jau man įdomu ką jis siūlys
QUOTE(Mia @ 2005 08 26, 14:35)
Paiduke, jau tu ten pas Kazanavičių susikonspektuok viską, gerai? Labai jau man įdomu ką jis siūlys
dėja nepavyks man nueiti pas Kazanavičių šį kartą , jau atšaukiau vizitą. Už poros valandų išvažiuojam į Kauną, vyras eis pas Zdanavičių, o poto į alytų
Kaip jau ir minėjau, mano savaitgaliai žiauriai užimti, tai nežinau kada pavyks pas jį pakliūti. Dar galvoju, gal kai vyras pas Mickevičių į Kauną važiuos, tai ir aš kartu pas Kazanavičių
QUOTE(paiduke @ 2005 08 26, 13:53)
dėja nepavyks man nueiti pas Kazanavičių šį kartą
Gaila. Kažkodėl man atrodo kad tikrai jis mums policistukėms kažkokių gerų sprendimų gali pasiūlyt
QUOTE(Mia @ 2005 08 26, 15:01)
Gaila. Kažkodėl man atrodo kad tikrai jis mums policistukėms kažkokių gerų sprendimų gali pasiūlyt
aš irgi manau, kad turi
būtinai nueisiu, tik nežinau kada, bet iki laparaskopijos būtinai noriu kažką nuveikti ta linkme,juk pas mane antikūnių žiauriai daug, tas manau tikrai negerai
QUOTE(paiduke @ 2005 08 26, 14:13)
juk pas mane antikūnių žiauriai daug, tas manau tikrai negerai
o kas tie antikūniai ir ką jie daro?
QUOTE(Mia @ 2005 08 26, 15:17)
o kas tie antikūniai ir ką jie daro?
organizmas gamina antikūnus prieš skydliaukę, neleidžia normaliai funkcionuoti, reikia pastoviai Tiroxiną gerti, nors jis ir nenumuša antikūnų, bet reguliuoja skydliaukės darbą
aš šį tyrimą darau kartu su visais skydliaukės tyrimais, rašosi ATPO, jo norma iki 34, o pas mane >600.Taigi nieko gero su manim, visur kažkoks š...
Sveikos merginos, esu nauja narė, tikiuosi priimsit mane į savo tarpą ...
Mano istorija: Prieš metus laiko man nustatė policistines kiaušides. Menstruacijos nereguliarios, plaukuotumas labai padidėjas,tačiau esu labai liekna( kiek žinau tai nebūdinga šiam sindromui). Atliko hormonų tyrimus: progesteronas- permažas, prolaktinas perdidelis, testosteronas į didžiąją pusę, tačiau normoj, laisvas androgenų indeksas vos vos viršija normą. Paskyrė KT Diane 35 ir tuom gydymas baigėsi.Svajoju apie vaikučius, nors šiuo metu neplanuojam kūdikėlio. Labai kamuoja mintis, jog galbūt niekada negalėsiu jo turėti . Norėčiau paklausti, gal jūs žinote ar policistinių kiašidžių sindromui būdingos šokoladinės išskyros prieš mėnesines ir po ju ( apie 5 dienas)?
Mano istorija: Prieš metus laiko man nustatė policistines kiaušides. Menstruacijos nereguliarios, plaukuotumas labai padidėjas,tačiau esu labai liekna( kiek žinau tai nebūdinga šiam sindromui). Atliko hormonų tyrimus: progesteronas- permažas, prolaktinas perdidelis, testosteronas į didžiąją pusę, tačiau normoj, laisvas androgenų indeksas vos vos viršija normą. Paskyrė KT Diane 35 ir tuom gydymas baigėsi.Svajoju apie vaikučius, nors šiuo metu neplanuojam kūdikėlio. Labai kamuoja mintis, jog galbūt niekada negalėsiu jo turėti . Norėčiau paklausti, gal jūs žinote ar policistinių kiašidžių sindromui būdingos šokoladinės išskyros prieš mėnesines ir po ju ( apie 5 dienas)?
QUOTE(pūkis @ 2005 09 23, 11:24)
Sveikos merginos, esu nauja narė, tikiuosi priimsit mane į savo tarpą ...
Sveika prisijungus
tepimai prieš ir po mm - tai gali ir policistinės (bet nebūtinai), ir prigesterono trūkumas. Aš ir liekna, net per plona, nors turiu policistines kiaušides.
Labas Pūkis, žinai del tų šokoladinių išskyrų, tai mano seseriai irgi taip buvo, bet ji jau laukiasi ir neturėjo jokių problėmų. Oaš tai policistukė, pasireiškė jos ovuliacijos nebuvimu, o šiaip mėn. reguliarios, svoris irgi. Dabar biski sveikatėlė pagerėjo, bet ar ilgam. Tikiuosi geriausio.
QUOTE(pūkis @ 2005 09 23, 11:24)
. Menstruacijos nereguliarios, plaukuotumas labai padidėjas,tačiau esu labai liekna( kiek žinau tai nebūdinga šiam sindromui). Atliko hormonų tyrimus: progesteronas- permažas, prolaktinas perdidelis, testosteronas į didžiąją pusę, tačiau normoj, laisvas androgenų indeksas vos vos viršija normą. Paskyrė KT Diane 35 ir tuom gydymas baigėsi.
Labas, pūki
Visus tavo išvardintus požymius turiu ir aš, taip pat esu gana liekna. Tiesą sąkant, mačiau daug lieknų policistukių. Labai nepergyvenk dėl kūdikėlio, tikrai pastosi, juk nieko tokio jei ne pirmą mėnesį viskas pavyks, ania
Diane 35 tau tikrai tinka, kol vartosi sindromas neaštrės, suplanuosi vaikutį - nutrauksi ir bandysi
Dėl šokoladinių išskyrų nieko nežinau nes man niekada nebūdavo.