QUOTE(Aga @ 2005 07 27, 16:13)
Jei kalbi apie šlapimo pūslės uždegimą, tai man pastoviai būdavo kelis metus, kol nenustatė ureaplazmozės ir paskyrė stiprius antibiotikus. Po jų nebesikartojo daugiau.
Ne, kažkaip man tepėnėlis vis parodo l. daug leukocitų. Reiškia yra kožkoks uždegimas. Šlapimo pūslės problemų niekad neturėjau. Mane jau tyrė dėl visokiausių bakterijų, lytiškai plintunčių lygų, net AIDS... Tačiau nieko ypatingesnio neranda. Tai tęsiasi jau 9 metus. Visi gydytojai sako kad yra labai nusilpus imuninė sistema. Vitaminai ar vaistai imunitetui stiprinti neatneša teigiamų pokyčių
Tai susiję ne tik su ginekologija. Negaliu pvz. atsikratyti karpų. Labai nekaip pasijuntu, kai įvairus gydytojai [terapeutas, odos, ginekologai, pulmonologai...] vis paklausia ar tyriausi dėl ŽIV... Paskui aiškina, kad nieko blogo pas mane nėra. Tos bakterijos ir viruvai kurie man sukelia tiek rupesčių naturaliai yra žmogaus organizme, bet kitų žmonių imuninė sistema jems priešinasi, o mano-ne...
Antibijotikus dėl ginekologijos geriu apie 3 kursus per metus, dėl to dar labiau silpsta imunitetas, o kai pvz. susirgau plaučių uždegimų nezinojo ko ir grėbtis...