Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Aga @ 2005 07 27, 16:13)
Jei kalbi apie šlapimo pūslės uždegimą, tai man pastoviai būdavo kelis metus, kol nenustatė ureaplazmozės ir paskyrė stiprius antibiotikus. Po jų nebesikartojo daugiau.

Ne, kažkaip man tepėnėlis vis parodo l. daug leukocitų. Reiškia yra kožkoks uždegimas. Šlapimo pūslės problemų niekad neturėjau. Mane jau tyrė dėl visokiausių bakterijų, lytiškai plintunčių lygų, net AIDS... Tačiau nieko ypatingesnio neranda. Tai tęsiasi jau 9 metus. Visi gydytojai sako kad yra labai nusilpus imuninė sistema. Vitaminai ar vaistai imunitetui stiprinti neatneša teigiamų pokyčių cry.gif
Tai susiję ne tik su ginekologija. Negaliu pvz. atsikratyti karpų. Labai nekaip pasijuntu, kai įvairus gydytojai [terapeutas, odos, ginekologai, pulmonologai...] vis paklausia ar tyriausi dėl ŽIV... Paskui aiškina, kad nieko blogo pas mane nėra. Tos bakterijos ir viruvai kurie man sukelia tiek rupesčių naturaliai yra žmogaus organizme, bet kitų žmonių imuninė sistema jems priešinasi, o mano-ne...
Antibijotikus dėl ginekologijos geriu apie 3 kursus per metus, dėl to dar labiau silpsta imunitetas, o kai pvz. susirgau plaučių uždegimų nezinojo ko ir grėbtis...
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 21:37)
Ne, kažkaip man tepėnėlis vis parodo l. daug leukocitų. Reiškia yra kožkoks uždegimas. Šlapimo pūslės problemų niekad neturėjau. Mane jau tyrė dėl visokiausių bakterijų, lytiškai plintunčių lygų, net AIDS... Tačiau nieko ypatingesnio neranda. Tai tęsiasi jau 9 metus. Visi gydytojai sako kad yra labai nusilpus imuninė sistema. Vitaminai ar vaistai imunitetui stiprinti neatneša teigiamų pokyčių cry.gif
Tai susiję ne tik su ginekologija. Negaliu pvz. atsikratyti karpų. Labai nekaip pasijuntu, kai įvairus gydytojai [terapeutas, odos, ginekologai, pulmonologai...] vis paklausia ar tyriausi dėl ŽIV... Paskui aiškina, kad nieko blogo pas mane nėra. Tos bakterijos ir viruvai kurie man sukelia tiek rupesčių naturaliai yra žmogaus organizme, bet kitų žmonių imuninė sistema jems priešinasi, o mano-ne...
Antibijotikus dėl ginekologijos geriu apie 3 kursus per metus, dėl to dar labiau silpsta imunitetas, o kai pvz. susirgau plaučių uždegimų nezinojo ko ir grėbtis...

pirmas dalykas - ar tie leukocitai tepinėlyje tėra vienintelis uždegimo požymis, ar yra ir kažkokių klinikinių - deginimas, perštėjimas?

antras dalykas - man atrodo, ir šiaip vertinu jau iš profesionalių pozicijų, ar nevertėtų užuot ieškojus kas tą uždegimą sukelia (infekcijos) pasidomėti imunitetu - kodėl jis toks. Galbūt turi imuniteto defektą, kuris reiškiasi uždegiminiu aktyvumu.
Atsakyti
Aišku, kitaip kas darytų tepėnėlį? Nueinu pas gydytoja dėl nemalonių pojučių [šiaip ar mylintis]. Dėl imuniteto tai kad nieko neranda. Prirašo tai žolyčių, tai lašiukų, tai vitaminų. Kainuoja brangiai, naudos jokios. Aš tikrai normaliai maitinuosi: ir vaisių ir daržovių valgau, ne labai megstu saldumynus. O ką tu patartum išsitirt?
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 22:46)
Aišku, kitaip kas darytų tepėnėlį? Nueinu pas gydytoja dėl nemalonių pojučių [šiaip ar mylintis]. Dėl imuniteto tai kad nieko neranda. Prirašo tai žolyčių, tai lašiukų, tai vitaminų. Kainuoja brangiai, naudos jokios. Aš tikrai normaliai maitinuosi: ir vaisių ir daržovių valgau, ne labai megstu saldumynus. O ką tu patartum išsitirt?

Jeigu tikrai daryti visi infekciniai žymenys - pasėliai, antikūniai ir tt. , tuomet reikalingi detalūs imunologiniai tyrimai sepcialiose imunologinėse laboratorijose. Kažkodėl netikiu, kad jie Tau atlikti blink.gif . Tokia laboratorija yra pvz., Santariškėse, o tyrimus gali paskirti gydytojai imunologai, kurie priiminėja, jei nieks nepasikeitė Santariškių konsultacinėje poliklinikoje.

Ir vėlgi - ar tikrai visi pasėliai ir markeriai padaryti? Ar tikrai kartu gydomas ir vyras? Ar nėra kitų užsikrėtimo kelių? Buityje? Lytiškai?

Ar kartojasi tik lytinių takų uždegimai ar ir kitų - kvėpavimo takų, ar neberia pūliniais? Daug yra klausimų, į kuriuos reikia atsakymų. Nebūna imuniteto defekto, kad paliestų tik lytinius takus. Imunitetas yra visam organizmui ir jame visame ir veikia.
Jeigu uždegimai būna tik lytiniuose takuose - tada imunitetas čia visai ne prie ko. Jeigu kabinasi ir kitur - tada verta išsamiai išsitirti.

Dar vienas klausimas - pvz., kai įsipjauni, ar greit sugija žaizdos?
Ir dar vienas klausimas - ar tau kada nors tirta gliukozė kraujuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibriukė: 27 liepos 2005 - 22:12
Labai rimtai butėnt imuninės sistemos atskirai netyrė. Perskaičius tavo žinutę net nusistebėjau kodėl. Gal tikrins kai pradėsiu su kiaušydėm aiškintis? Kažkaip gydytojai šneka ir tiek. Tikriausiai pačiai reikėjo pasidomėt, o ne vien jeis pasitikėt... Nezinau kodėl taip nepadariau, gal per daug pavargus?
Man jei kas prasidėda, tai labai sunkiai praeina. Nesergu daug dažniau už kitas, bet jei ja kosulys-tai mėnesiui, sloga- pusantram, ir panašiai. Dėl žaizdų neturiu su ko lygint: nežinau kas yra per letai. Rodos ypatingų problemų neturiu, bet siaip esu atsargi ir net įsipjaunu nedaznai. Pvz. dabar net negaliu prisimint kada tai buvo... Gliukozė- tai cukrus? Man atrodo bet kurio atveju kad kada nors tikrino. Bent jau prieš operaciją tikriausiai reikėjo.
Atsiprašau, gal šneku kvailai. Aš ne medikė ir nekaip su tą srytim nesusijus...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 07 27, 15:13)
Jei kalbi apie šlapimo pūslės uždegimą

Dėl šlapimo pūslės uždegimų... aš žinau labai gerą liaudišką metodą, kuris tik ir padėjo, nes pati turėjau uždegimą kokius 3 kartus, vaistai padėdavo, bet neilgam, po kiek laiko uždegimas vėl pasikartodavo. "Gydymas" atrodo keistai, bet tikrai veikia.
Jei kam įdomu galiu parašyti į AŽ.
Atsakyti

Норвежские ученые S. Kytrd @ al. провели исследование результатов ЭКО у женщин, страдающих синдромом поликистозных яичников (СПКЯ). Все они были разделены на две группы в зависимости от наличия избыточного веса или нормальной массы тела.

Всем женщинам назначали препарат Метформин до начала ЭКО или ЭКО+ИКСИ. Оказалось, что назначение препарата повышало процент удач у женщин с нормальным весом.

В то же время, в обеих группах общее состояние и клиническая картина болезни практически не изменились.

Медицинская Клиника Репродукции МАМА
Atsakyti
Nepavykus sukelti ovuliacijos clostilbegytu+pregnylu, kuo tada toliau gydoma????Gonatropinais????Kokia tikimybe tada ovuliacijai ivykti? Ir kiek laiko reikia gydytis gonatropinais???????? Labai aktualu man tai, gal galite kas atsakyti , kurioms teko susidurti. Dekui is anksto mergaites sunglasses2.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Philipuks, nevaryk Dievo į medį biggrin.gif Viskas pas tave gerai ir galiu garantuoti, kad ovuliaciją pas tave įvyko. Folikulai buvo geri, vaistų dozė standartinė. Pilvo išpūtimas irgi įvykusios ovuliacijos požymis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 08 12, 13:42)
Philipuks, nevaryk Dievo į medį biggrin.gif Viskas pas tave gerai ir galiu garantuoti, kad ovuliaciją pas tave įvyko. Folikulai buvo geri, vaistų dozė standartinė. Pilvo išpūtimas irgi įvykusios ovuliacijos požymis mirksiukas.gif

Kad tie zodziai dievuliui i ausi biggrin.gif Nenoriu temperaturos matuotis, bijau nusivilti, geriau galvoti blogiausia. Dabar lauksiu menesiniu, ryt pradedu duphastono 20 tableciu kursa g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2005 08 12, 13:49)
Kad tie zodziai dievuliui i ausi biggrin.gif Nenoriu temperaturos matuotis, bijau nusivilti, geriau galvoti blogiausia. Dabar lauksiu menesiniu, ryt pradedu duphastono 20 tableciu kursa g.gif

Aš tai išvis siūlau išmesti pro langą visus termometrus....Daugiau nervų negu naudos. Jau jeigu labai knieti pažiūrėt, ar įvyko ovuliacija, pasidaryt progesterono kiekį kraujuje arba echoskopiškai geltonkūnis matysis. BT yra nepatikimas ovuliacijos įvykimo tyrimo metodas. NEPATIKIMAS!!!!!!!
Philipuks.....tai jau tikrai, kad dievą į medį varai.....kokie dar gonadotropinai......tegu tik gydytoja normalią ovuliaciją sukelia. O stimuliuojant gonadotropinais vistiek reiks leistis ovidreli ar pregnylį...tai jeigu tai vistiek dozę blogą bus gydytoja paskyrus ar folikulus perbrandinus, tai kokstada skirtumas kuo stimuliuoti.....
Atsakyti
Mia, o kada bus aišku su tavo nėštumu?
Aš galvoju, ar nebūtų galima susitikti visoms merginoms, turinčioms policistines kiaušides, pastojusiomis ir nepastojusiomis, ir pasišnekučiuoti?
Ką tu galvoji apie tai?
Atsakyti